Şimdi Ara

En İyi Rip-Sıkıştırma Programı UHARC (Resimli Anlatım) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
61.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndirdiğim Uh uzantılı dosyayı nasıl açarım diye kara kara düşünüyodum vede programını buldum teşekkürler program için
  • Çok sağolun..
  • program aslında tam kullanma zamanı neden derseniz artık işlemciler ve ram'ler baya gelişti. işlem süreleri doğal olarak daha aza iniyor
  • quote:

Winzipinizi, Winrarınızı tutun atın çöpe artık..

Ne saçma bir söz , yılların kalite dosya araçlarını ne olduğu belli olmayan bir yazılıma değişemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RIQUELME06

quote:

Ne saçma bir söz , yılların kalite dosya araçlarını ne olduğu belli olmayan bir yazılıma değişemem.

Güzel bir sıkıştırma için çöpe atman menfaatine olacaktır.Burda çöpe atmaktan kasıt bence sadece bir espridir.

• quote:

Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F

quote:

Orjinalden alıntı: RIQUELME06

quote:

Güzel bir sıkıştırma için çöpe atman menfaatine olacaktır.Burda çöpe atmaktan kasıt bence sadece bir espridir.

• Peki sizce KGB Archiver'dan iyimidir? Çünkü bazı yerlerde KGB Archiver'ın daha iyi olduğu söylenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavlov -- 22 Temmuz 2007; 1:41:00 >
  • harika bir sıkıştırma progrmı
  • Bilgilerini bizimle paylaştığın için teşekkürler.
  • Güzel bir program teşekkürler
  • madem en iyi sıkıştırma programı bi de 7zip programını dene.sıkışltırma oranı dosyadan dosyaya değişiyo mesela bende bin uzantılı bi ps1 oyunu var *.7z uzantılı hali 8 mb iken bunu çıkardığımda 280 mb lık *.bin uzantılı dosya çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WapTRyphoon

madem en iyi sıkıştırma programı bi de 7zip programını dene.sıkışltırma oranı dosyadan dosyaya değişiyo mesela bende bin uzantılı bi ps1 oyunu var *.7z uzantılı hali 8 mb iken bunu çıkardığımda 280 mb lık *.bin uzantılı dosya çıkıyor.

7zip 'i de kullanmadım, bu programıda kullanmadım açıkcası ama Technics arkadaşım araştırmadan konu açmamıştır.
    Senin elindeki sıkıştırılabilme oranı yüksek olan o dosyayı rar ve zip ile sıkıştırdıktan sonra ki oranlarıda yazarsan seviniriz. Muhtemelen 10 ~ 12 Mb arası çıkacaktır tahmin ediyorum.

Technics arkadaşımın önerdiği program ilede burada yazılan bilgilere dayanarak en az 8,5 MB çıkacağını düşünüyorum.
  • Technics, paylaşım için teşekkürler

Bu konuyu daha önce görmediğim için, ben de açmıştım; kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 23 Temmuz 2007; 3:29:53 >
  • teknoloji ilerliyor her geçen gün yeni yazılımlar çıkıyor, böyle bir ortamda amaç iyi gördüğümüz şeyleri insanlarla paylaşmak.. Yoksa başka insanların tasarladığı yazılımlar için benim yazılımım seninkini döver durumu doğru olamaz elbette..

Winuharc isimli yazılım bir çok illegal sitede rip aracı olarak kullanılan ana program.. Yukarıdada demiştim her yazılıma aynı tepkiyi vermiyor, daha sebebini inceleme vaktim olmadı..Ama bu riple uğraşan insanlar profesyonel insanlar, mesela o yazılımın boyutunu ufaltmaksa amaç, buna içindeki ses formatıyla başlanıyor, bunların bitrateleri teker teker düşürülüyor yardımcı uygulamalarla, resim kaliteleri en az yer kaplayacak şekilde ayarlanıyor enson olarakta winuharc ile sıkıştırılıyor dosya, hatta bu bazen saatler sürüyor.. Hal böyle olunca 3-4 giga yer kaplayan bir program ripleme ile çok rahat 300-400 mb yer kaplayacak hale geliyor..

Dolayısıylada winuharc'a zip yazılımı demekten öte bu ripleme işinin genel aracıdır demek daha doğru.. Eğer evinizde sadece winampi sıkıştırmak için kullanacaksınız seçeceğiniz yazılım uharc olmamalı elbette..Maviateş kardeşiminde dediği gibi biraz olsun araştırma var aslında bu konuda.. düşüncelerin için ayrıca teşekkür ederim Maviateş dostum..

quote:

Orjinalden alıntı: MaviAteş

quote:

Orjinalden alıntı: WapTRyphoon

madem en iyi sıkıştırma programı bi de 7zip programını dene.sıkışltırma oranı dosyadan dosyaya değişiyo mesela bende bin uzantılı bi ps1 oyunu var *.7z uzantılı hali 8 mb iken bunu çıkardığımda 280 mb lık *.bin uzantılı dosya çıkıyor.

7zip 'i de kullanmadım, bu programıda kullanmadım açıkcası ama Technics arkadaşım araştırmadan konu açmamıştır.
    Senin elindeki sıkıştırılabilme oranı yüksek olan o dosyayı rar ve zip ile sıkıştırdıktan sonra ki oranlarıda yazarsan seviniriz. Muhtemelen 10 ~ 12 Mb arası çıkacaktır tahmin ediyorum.

Technics arkadaşımın önerdiği program ilede burada yazılan bilgilere dayanarak en az 8,5 MB çıkacağını düşünüyorum.

• ne kusuru dostum forum hepimizin, senin anlatımın da güzel olmuş onun linkinide koy buraya istersen görenler okusunlar

quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

Technics, paylaşım için teşekkürler

Bu konuyu daha önce görmediğim için, ben de açmıştım; kusura bakma
  • sağol paylaşım için ama birisi wideo çekmişti winrarla sıkıştırmış sıkıştırılmış hali 2,5 mb ama açtıktan sonra 350mb oldu niye böle oldu anlamadım nasıl oluyor yardım ederseniz sevinirim
  • onlar fake dosyalarla yapılan bir işlem..
    açıldığında 3 gigabyte olanıda var ama içi bomboş..
    o şekil bir sıkıştırma algoritması olsa hepimiz kullanırdık sanırım..

quote:

Orjinalden alıntı: Mikuwa

sağol paylaşım için ama birisi wideo çekmişti winrarla sıkıştırmış sıkıştırılmış hali 2,5 mb ama açtıktan sonra 350mb oldu niye böle oldu anlamadım nasıl oluyor yardım ederseniz sevinirim

• [Deleted by Admins]
  • 7-zip de iyidir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.