Şimdi Ara

En İyi Rip-Sıkıştırma Programı UHARC (Resimli Anlatım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
61.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben bu resim çektiğin programı merak ettim nesıl o efekti verdin resimlere programın bir özelliğimi acaba?
    programın adını söylermisin?
  • sevgili dostum imzamda yazıyor grafiker olduğum aslında ama bu efekt için grafikerliğe veya uzmanlığada gerek yok.. tek gereken photoshop veya benzeri bir yazılımdaki blur efekti..
    quote:

Orjinalden alıntı: karaot82

ya ben bu resim çektiğin programı merak ettim nesıl o efekti verdin resimlere programın bir özelliğimi acaba?
    programın adını söylermisin?
  • teşekkürler Technics
  • Çok iyi sıkıştırma yapmıyor fakat bu Uharc'ın kötü bir program olduğu anlamına gelmiyor kesinlikle çünkü kullanım amacı genelde oyun ripleri ve amacına mükemmel bir şekilde hizmet ediyor...
  • 1.5gb boyutundaki bir klasörü 330 mb yaptım harika bir program.
  • vallaa öyleyse süper yalnız ne sıkıştırdın, klasörde neler vardı açıklarsan seviniriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ¥

1.5gb boyutundaki bir klasörü 330 mb yaptım harika bir program.

yuhh!

hemen indirmem lazım..şimdiden teşekkürler tech
  • ellerine sağlık
  • ripleme olayı farklı uharc farklı katı arşivleme farklı...

bazı ripleme tekniklerinde mp3ler boşaltılır bazılarında kbps si ile oynanarak alan kazanılır
    uharc ise riplemelerde yardımcı olması için kullanılan bir araç
    winrardaki katı arşivleme dediğin şeyle pek bir alakası yok uharcın

çünkü sıkıştırma algoritması tamamen farklı 2 yazılım. Bazen winrar ile sıkıştırdıklarınız daha iyi sıkışsada genel olarak uharcla sıkıştırılanlar daha iyi sıkışırkı buyüzden uharc riplemelerde daha çok kullanılır..

quote:

Orjinalden alıntı: 3310

uharc, winrar winzip vs diğerlerinden biraz daha iyi sıkıştırıyor. ama rip li oyunlardaki müthiş sıkıştırma oranı biraz yanıltıcı
    gereksiz sayılabilecek bir mp3 var mesela , adam mp3 ün içini boşaltıyor. yani tamamen sıfırlarla dolduruyor
    oluyor mu sana 50 mb lık mp3 1 kb
    winrar ın 2 misli sıkıştırır diye düşünen hayal kırıklığına uğrar
    uharc her zaman katı arşiv yapar . yani dosyaları teker teker değil bütün olarak sıkıştırır
    dezavantajı ise , arşivden tek bir dosya çıkarmak için bile neredeyse arşivi komple açması gerektiğidir
    winrar da ise bu seçmelidir. özellikle çok sayıda küçük dosyadan oluşan arşivlerde "katı arşiv" i seçmek % 50 ye varan fark yaratır. bunu winrarda seçmeyen de tüm kerameti uharc dan bilir

• şimdi indirip denedim prison break ın 1 bölümünü.350 mb ı 345 mb a indirdi
  • teşekkürler Technics
  • Deneyelim
  • Arkadaşın biri KGB archiver dan bahsetmiş arada kaynamış.
    KGB gerçektende yüksek sıkıştırma oranlarına sahip ama oran arttıkça extract süreside yükseliyor.
    Aşağıda bir kaç test var.

diğer testler için
    http://kgbarchiver.net/?page=tests

Buda KGB Archiver ile sıkıştırılmış 450 mb 2 Mb ye sıkıştırılmış (test için) Güçlü bir donanıma sahip olanız iyi olur :) süre çıldırtabilir :)
    http://www.mediafire.com/?cl0gtfs519f

burdan KGB Archiver Download

Sıkıştırma ile ilgili daha fazla bilgi için.
    http://www.maximumcompression.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARbird -- 4 Ekim 2007; 0:55:42 >

• 450 mb ı 2 mb a sıkıştırmışlar süre mühim deil bence bu bş DEVRİM. Olağanüstü birşey tebrikler valla
  • hocam ben 700mb lik rarlı (partli) dosya şıkıştırma yaptım ama yine 700mb oldu ya ben mi yapamadım anlamadım yada rarl olunca mı yaptı bileniz varsa yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • linki yenileyebilirmisin kırık çünkü indiremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat_kk

hocam ben 700mb lik rarlı (partli) dosya şıkıştırma yaptım ama yine 700mb oldu ya ben mi yapamadım anlamadım yada rarl olunca mı yaptı bileniz varsa yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Bence ilk önce çıkar, ondan sonra sıkıştır bu araçla.

Bir de bu kgb işe bir şeyi sıkıştırmaya kalkınca bellek yetersiz bigi birşey söylüyo. Sebebi nedir? 512 ram im var.

Şimdi anladım nedenini. Hani o sıkıştırma seviyesini seçtiğimiz kısımda yandaki soru işaretine tıklayınca, hangi seviyenin ne kadar bellek kullandığını gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavlov -- 3 Kasım 2007; 19:06:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuKe_MaNia

teşekkürler

uharc gerçekten çok iyi program cpu ve ram önemli etken sıkıştırmada saatler alabiliyo açmasıda öyle
    bende bloodrayne2 oyunun uharcla sıkıştırılmış boyutu 380mb civarı açıldımı 3,50gb gibi bişi çıkıyo

bu 3,5 gb lık oyunu nasıl 380 mb yapabiliriz bu konuda bilgi verebilirmisiniz
    uharc yapıyor diye okudum ama bir türlü beceremedim
    ms-dos ve uharc birlikte kullanılıyormuş komutları bir türlü olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

ripleme olayı farklı uharc farklı katı arşivleme farklı...

bazı ripleme tekniklerinde mp3ler boşaltılır bazılarında kbps si ile oynanarak alan kazanılır
    uharc ise riplemelerde yardımcı olması için kullanılan bir araç
    winrardaki katı arşivleme dediğin şeyle pek bir alakası yok uharcın

çünkü sıkıştırma algoritması tamamen farklı 2 yazılım. Bazen winrar ile sıkıştırdıklarınız daha iyi sıkışsada genel olarak uharcla sıkıştırılanlar daha iyi sıkışırkı buyüzden uharc riplemelerde daha çok kullanılır..

riplemeyi tam anlatabilirmisiniz
    çok işe yarayacak
  • Link uçmuş. bulduğum linkleri veriyim
    http://www.download3k.com/DownloadLink1-UHARC-GUI-by-Brhack.html
    http://www.xlvv.com/soft/24/25/99C7/99C7E8C9390041.html )soru işaretlerinden download yazanını bulmanız lazım altta kırmızılı olan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet K. -- 10 Aralık 2007; 22:17:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.