Şimdi Ara

En İyi Rip-Sıkıştırma Programı UHARC (Resimli Anlatım) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
61.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yıllardır alışagelmiş bir winrar var nasıl bırakayım
  • bilmeyenler için söyleyeyim: video ya da mp3 lerin o boyutta sıkışmasını beklemeyin onlar zaten sıkıştırılmıştır. bu sanırım text ya da setup dosyaları için
  • Technics bu programın full ve türkçesi varmı?
  • bi excel dosyasında test ediyim dedim en fazla bumu sıkıştırıyor diye

152kb lik bir excel dosyası kullandım.
    Uharc: tüm ayarlarıyla denedim en küçük boyutlu sıkıştırması 48KB
    7zip: Ultra seçerek sıkıştırdım 44KB

belki en iyisi olmayabilir ama bazı durumlarda kullanılır.
    7zip winrar değişmeyen tercihlerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z123456 -- 23 Temmuz 2010; 1:55:28 >
  • 4.7GB Mkv dosyayı Alz(High) modunda sıkıştırdım ve 380Mb boyuta düşürdü. 7 dk 30 saniye sürdü. Buna göre hesaplarsam 40gb mkv dosyayı 400mb'ye düşürecek. Çok iyi.
     En İyi Rip-Sıkıştırma Programı UHARC (Resimli  Anlatım)

Dictionary size seçeneği ne demek oluyor? Açıklarsanız sevinirim.
  • inna love.mkv sıkıştırayim dedim.. alz high de ve dictionary size olarak 4096kb ve multimedia compression enabled seçtim %1 bile sıkıştırma yapmadı Uharc...
  • Hala UHARC uharc diye tutturmuşsunuz 2005 ten beri yıl 2010 FreeArc ne güne arkadaşım? Hıza-Boyuta göre bak sonra UHARC'ı savun. (Tabi FreeArc danda daha iyileri var ama sıkıştırma zamanı FreeArc'ın 30 Katı.
    Ayrıca TECHNİC adlı Ripper ın riplerinin çok küçük olmasının nedeni UHARC değil kendi yöntemleri ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 11 Eylül 2010; 20:32:06 >
  • winrar ve bu programı aynı anda kullansam herhangi bir sorun ya da çakışma olur mu?
  • Bendeki sıkışıtırlmış bir dosyayı video çektim nasıl yapılmış nasıl sıkıştırılmış aklım hayalim almadı bir türlü.2.2 GB lık koskoca işletim sistemi 33 MB olmuş.Dosyayı açtım dvd ye yaktım iişletim sistemini sorunsuzca kurdum.Dosyada ne bir hata vardı nede bir akasaklık.

http://hotfile.com/dl/106762585/bb5a895/22.02.2011_17-38-15.avi.html
  • 459 mb lık dosyayı yaklaşık 1 saat kadar sıkıştırdıkdan sonra 457 mb a getirdi

Ama sadece word ve diğer yazı dökümanlarının olduğu 70 mb lık dosyayı , 1,49 mb a getirdi...
  • Konu 4,5 sene önce açılmış ve günümüzde en iyi sıkıştırma formatı 7z diye biliyorum. Yanılıyor muyum?

@FiréLord
    Word ve doküman dosyalarını 7z olarak sıkıştırdığında ne kadar oluyor? Bizi bu konuda bilgilendirebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Konu 4,5 sene önce açılmış ve günümüzde en iyi sıkıştırma formatı 7z diye biliyorum. Yanılıyor muyum?

@FiréLord
    Word ve doküman dosyalarını 7z olarak sıkıştırdığında ne kadar oluyor? Bizi bu konuda bilgilendirebilir misin?

7z programı ile de yakaladığın en iyi performans , 70 mb lık word dosyalarında , 1.49 mb sıkıştırma oranı...

İkisi aynı derecede sıkıştırıyor belki aralarında 1-2 mb fark olabilir...

Yine 7z ile 459 mb lık video yu , yaptığım bir kaç sıkıştırma testinde aynı yakın sonuçları aldım;

Sonuç word ve diğer yazı dökümanların da işe yarayan sıkıştırma programları iş videoya gelince pek de işe yaramıyorlar....

7z nin iyi tarafı çok hızlı olması , UHARC programın da iyi tarafı tıkla çalıştır bir program olması ve yüklemem gerekmemesi...

Birde ben öneri yapayım hepsini silin winmout programını kurun , iso vb dosyalarında desteklediği ve sıkıştırma da da iyi olduğu için bence en kullanımsı program....

tercih sizin...

• Analiz için tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Konu 4,5 sene önce açılmış ve günümüzde en iyi sıkıştırma formatı 7z diye biliyorum. Yanılıyor muyum?

@FiréLord

7z programı ile de yakaladığın en iyi performans , 70 mb lık word dosyalarında , 1.49 mb sıkıştırma oranı...

İkisi aynı derecede sıkıştırıyor belki aralarında 1-2 mb fark olabilir...

Yine 7z ile 459 mb lık video yu , yaptığım bir kaç sıkıştırma testinde aynı yakın sonuçları aldım;

Sonuç word ve diğer yazı dökümanların da işe yarayan sıkıştırma programları iş videoya gelince pek de işe yaramıyorlar....

7z nin iyi tarafı çok hızlı olması , UHARC programın da iyi tarafı tıkla çalıştır bir program olması ve yüklemem gerekmemesi...

Birde ben öneri yapayım hepsini silin winmout programını kurun , iso vb dosyalarında desteklediği ve sıkıştırma da da iyi olduğu için bence en kullanımsı program....

tercih sizin...

Aynı testi bende yaptım. 7zip ile yakın boyutlarda sıkıştırma yapıyorlar. 7zip varken uharca gerek yok bence..

•  En İyi Rip-Sıkıştırma Programı UHARC (Resimli  Anlatım)

Battlefield bad company 2 yi uharcla sıkıştırdım 1.42 gb sonra uharcla çıkarttım ,çıkarttığım iso dosyası da 1.42 gb nedir bunun sırrı bilen var mı ?
    7 zip ile yaptım 4.6 gb oldu oyun, 7 zipin en iyi sıkıştırma ayarlarını paylaşır mısınız???

Uharcla sıkıştırdığım oyunun setupu çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 20 Ocak 2012; 15:18:55 >

• 4 .63 duke nukem forever isosunu 386 mb yaptım cok guzel sıkıstırıyo PPM de
  • arkadaşlar konu hortlayacak ama bunu sormak zorundayım abi hızlı ve öfkeli 3 ün 9.02 gb lık bi rip mevcut bende ama bunu silmek istemiyorum o yüzden UHARC ile çevirme istedim ama 3 defa çevirmeme rağmen ilk on dk. çeviriyor gerisini çevirmiyor. işin garip yani 9 gb bi e-kitap rarı var onuda sadece 658 mb olarak çeviriyor neyi yanlış yapıyorum acaba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.