Şimdi Ara

En İyi Sakal Deneyimi İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 yaşındayım. 18 yaşına kadar makine ile aldım sonra katılaştı permatik ile aldım hep son 5 aydır da 4 günde 1 Gillete Mach3 Turbo ile tıraş oluyorum. Ama artık 3 bıçak bile kesmiyor sanki yanaklarım tamam da çene bölgemi alırken sakal kas katı diyebilirim. Benim 4 günde 1 sakal tıraşı olmamın cilde herhangi bir zararı var mıdır? Sakal sonrası yüzümü iyice yıkayıp, kolonya ve Arko nemlendirici sürüyorum. Ben 3 bıçak yerine 5 bıçaklıya geçsem abartı mı olur sizce? Ayrıca sakal öncesi dediğim gibi köpük sürüyorum hemde 5 dakika falan ama çenem çok sert ne önerirsiniz? Sakal sonrası ise önerebileceğiniz ürünler var mı? Nadirde olsa sivilce çıkar, orta derece de olsa burnumun köşelerinde küçük küçük sivilce,yaralar çıkar. Tecrübesi olanların fikrini almak istedim.

• Geleneksel tıraşı öneririm. Araştırabilirsin. B-

Tıraş sonrası için i.h.a. cilt şapı kullanabilirsin ben baya memnunum. Sonrasında eğer yağlı bir cildin varsa kolonya, kuru bir cildin varsa balsam kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezyslot

Geleneksel tıraşı öneririm. Araştırabilirsin. B-

Tıraş sonrası için i.h.a. cilt şapı kullanabilirsin ben baya memnunum. Sonrasında eğer yağlı bir cildin varsa kolonya, kuru bir cildin varsa balsam kullanabilirsin.

3 bıçaklıya devam ediyorum. Kolonya ile yakıp, arko sürüyorum..
  • noktalıvirgul N kullanıcısına yanıt
    Konu baya eskiymiş ya farketmemişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezyslot

Konu baya eskiymiş ya farketmemişim

Yazan olmadı :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.