Bildirim
en iyi sese sahip oyun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
battlefield 2 'de çok güzel eax hd vardı x-fi'yle baya hoş sesler elde ettim -
Aslında ses sistemleriyle tam olarak alakalı bir konu değil ama bende birşeyler söylemeden edemiyeceğim Bence dolby digital 5.1 destekli her oyun mükemmel ses kalitesine sahip zaten Yani tek bir oyun örneğinde bulunamıyorum çünkü artık neredeyse her oyunun dd 5.1 desteği var bu da oyunlardan maksimum keyif almamızı sağlıyor tabi bu tek başına yeterli değil bir de kaliteli bir ses sisteminizin olması gerekiyor işte o zaman çok keyifli anlar yaşayabiliyorsunuz. Bir tane örnek vereceğim şu aralar ne zaman boş bir anım olsa onu oynuyorum Test Drive Unlimted Sesler dolby digital ve iyi bir sisteminiz varsa çok büyük zevk alabilirsiniz
Etrafınızda uçuşan kuşların sizi sarmalayan sesleri, trafikte giderken yanınızdan hızlıca geçen bir yarışçının sesi veya kendi aracınızın sesi hepsi muhteşem Özellikle yanınızdan hızlıca geçen araçların sesini o kadar güzel veriyor ki oyun sanki gerçekten dibinizden bir Dodge Viper geçti sanıyorsunuz muhteşem bir duygu. Tabi piyasada daha bir sürü dd destekli eax hd destekli oyun var ama benim gözüm şu aralar TDU dan başkasını görmüyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X