Şimdi Ara

En iyi sinema deneyimi için hangi teknoloji?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Avangers için sinema bakıyorum şuanda. Akasyaya , hilltown a , yeni açılan piazzaya falan gidebilirim. Güzel sinema salonları var ancak hangi teknolojinin en iyisi olduğundan emin olamadım. Fiyat önemli değil bi filme şu kadar para verilir mi gibi yorumlar yapmayın lütfen.

https://www.cinemaximum.com.tr/teknolojiler

Burada cinemaximumdaki teknolojiler var. Starium nasıldır şuanda en iyisi o gibi gözüküyor. Üst tarafta ikili koltuklardan almayı planlıyorum ama en pahalısı olsa da en iyi deneyimi sağlar mı emin değilim. Bunları yakından takip eden biri öneride bulunursa sevinirim.

• Teknolojileri bilmem de salonları gayet iyi.Yani Cinemaximum yeni salonları cidden kaliteli.

Teknoloji konusunda bir şey beklemiyorum ben.IMAX bile bizde doğru düzgün değil ki.
  • Bari geri bildirim yapayım. Öncelikle starium dedikleri şey en iyi teknoloji değil, bildiğimiz 3d gözlüklerle izleniyor(imax in gözlükleri daha teknolojiktir) ancak ya bizde imax daha kötü yada stariumdaki 3d normalinden daha iyi aradaki fark ciddi anlamda çok çok az. Hatta imaxte tek açıdan izleyebilirsiniz bir süre sonra baş ağrısı yapıyor bende, bunda o da yoktu. sweetbox denilen koltuklarda izledik en keyifli yanı oydu, zorlasan yatıp izlersin o derece güzeldi. En arkada olsa da çok iyi ayarlanmış izlemekte hiç sıkıntı yoktu.

Sırada tempur salonu var
  • kesinlikle imax
  • Diğerlerini denemedim ama IMAX kadar güzel bir teknoloji olamaz. Avengers: Infinity War için Muğla’dan İzmir’e gittim sırf IMAX izlemek için . ( İlk IMAX deneyimimdi bu arada )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.