Şimdi Ara

OKUMA DENEYİMİ İÇİN EN İYİ EKRANA SAHİP TABLET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
4.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben çok sık ders çalışan biriyim. bu yüzden yanımda devamlı kitap ve defter taşıyorum. aşırı kitap taşımaktan bel fıtığım vardı ve ilerledi. bu yüzden bende okuma ve not tutma için tablet almaya karar verdim.
    aradığım özellikler ise ekranın gözü yormaması
    not tutabilmek için kalemi olması.
    tabii şarj süreside benim için önemli.
    değerli arkadaşlarımdan tavsiyelerini bekliyorum.

• yardımlarınızı bekliyorum
  • yardımlarınızı beklemeye devam etmekteyim arkadaşlarım
  • Galaxy note 10.1 veya note 8.0 senin icin uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gözü yormayan rahat bir okuma için çözünürlük ve ekran tipi ne olmalı sizce
  • klavye yerine kalem istiyorsan ya galaxy alacaksın ki genel oalrak not alması o notları çalışması işkence gibi olacak sana.
    kalem olmasa da olur dersen acer w510 var
    kalem olsun windows da olsun dersen fiyat 1500 e çıkıyor samsung un windows tabletine.
  • teşekkür ederim yardımlarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Para sorun değil diyorsan birde SONY DUO 11 Hibrit ultrabook u denemeni tavsiye ederim bir araştır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hborn72

Para sorun değil diyorsan birde SONY DUO 11 Hibrit ultrabook u denemeni tavsiye ederim bir araştır bence

mübarek sende herkese SONY DUO öneriyorsun..
  • Bildiğim ve kullandığım bir makine ve tablet görevi de görüyor ama esasında ultrabook
    kullanmadığım bir makineyi öneremem ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: mntnr

merhaba arkadaşlar ben çok sık ders çalışan biriyim. bu yüzden yanımda devamlı kitap ve defter taşıyorum. aşırı kitap taşımaktan bel fıtığım vardı ve ilerledi. bu yüzden bende okuma ve not tutma için tablet almaya karar verdim.

Kalem le deftere yazar gibi yazamazsın tablete. Zaten tıklamak cok daha hızlı. Benim tavsiyem kesinlikle ipad den şaşma derim. İpad 3 de retina ekran var. İpad 2 ucuz (800 tl) fakat retinası yok. İphone kullanıcısı olarak Apple herzaman fark yaratır diyorum

• sadece kitap okumak istiyorsanız ne tablet, ne notebook ne de ultrabook işinizi tam olarak görecektir. hepsindede göz yoruluyor.

imkanız var ise tavsiyem yeni nesil bir e-kitap okuyucu olmanız. ancak yüksek çözünürlüklü e-kitap okuyucular piyasaya tam olarak tam girmedi.sony yakında bir model çıkaracak.

onyx in 10" ve wacom kalemli bir modeli var;

http://onyxboox.gostorego.com/ebook-readers/onyx-boox-m92-ebook-reader-ebook-bebook-ereader-eink-pearl-display.html

hem kitap okuyabilirsiniz hemde not alabilirsiniz. pil ömrüde uzun.

alamam derseniz galaxy note un kalemli modellerinden başka alternatifiniz olmayacaktır.(not almak için)

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnson22

quote:

merhaba arkadaşlar ben çok sık ders çalışan biriyim. bu yüzden yanımda devamlı kitap ve defter taşıyorum. aşırı kitap taşımaktan bel fıtığım vardı ve ilerledi. bu yüzden bende okuma ve not tutma için tablet almaya karar verdim.

Kalem le deftere yazar gibi yazamazsın tablete. Zaten tıklamak cok daha hızlı. Benim tavsiyem kesinlikle ipad den şaşma derim. İpad 3 de retina ekran var. İpad 2 ucuz (800 tl) fakat retinası yok. İphone kullanıcısı olarak Apple herzaman fark yaratır diyorum

ipad bu adamın hangi gereksinimi karşılayacak ya. ipad 4 denen çöpe 2bin lira sayacagina sony alır convertible, yüzbin kat daha iyi bir alet

• quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

quote:

ipad bu adamın hangi gereksinimi karşılayacak ya. ipad 4 denen çöpe 2bin lira sayacagina sony alır convertible, yüzbin kat daha iyi bir alet

Store farkı derim baska bisey demem. Burada ipad mı Sony mı diye tartışacak değiliz. Suanda tablet piyasasındaki ipad in yüzdesine baksan zaten Sony demezsin. Herkesin kendi tercihi. Herkes istediğini almakta özgürdur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

quote:

Store farkı derim baska bisey demem. Burada ipad mı Sony mı diye tartışacak değiliz. Suanda tablet piyasasındaki ipad in yüzdesine baksan zaten Sony demezsin. Herkesin kendi tercihi. Herkes istediğini almakta özgürdur.

windows 8 pro dan bahsediyorum ne store farkı. windows platformunda on yıldır yazılmış belkide bir milyar app var... iosapp store değil osx gelse o kadar app seçeneği sunamaz. sırf yüzdeye bakıp yanlış yönlendirmeyin milleti. adam ders çalışıp not alacağım diyor siz ne.yüzle not almayiver de ipad al diyorsun. wacom kalemler ve onenote ile oysa kagit kalemden daha verimli not tutuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eofdred -- 4 Ağustos 2013; 3:14:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: magicboyguccino

sadece kitap okumak istiyorsanız ne tablet, ne notebook ne de ultrabook işinizi tam olarak görecektir. hepsindede göz yoruluyor.

imkanız var ise tavsiyem yeni nesil bir e-kitap okuyucu olmanız. ancak yüksek çözünürlüklü e-kitap okuyucular piyasaya tam olarak tam girmedi.sony yakında bir model çıkaracak.

onyx in 10" ve wacom kalemli bir modeli var;

http://onyxboox.gostorego.com/ebook-readers/onyx-boox-m92-ebook-reader-ebook-bebook-ereader-eink-pearl-display.html

hem kitap okuyabilirsiniz hemde not alabilirsiniz. pil ömrüde uzun.

alamam derseniz galaxy note un kalemli modellerinden başka alternatifiniz olmayacaktır.(not almak için)

Öncelikle tüm arkadaşlarıma ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. magicboyguccino arkadaşımın belirtiği gibi ebook readeri yaklaşık 1 yıl önce amerikadan almıştım fakat ekran boyutu 7inch olduğundan pdf dosyalarını okumakta büyük sıkıntı çekiyordum cihazı yeterince verimli kullanamadığım için bir kenara attım atıl vaziyette bekliyor ama ekran boyutu büyür (en az 10inch) ve renkli emürekkep teknolojisi geliştirilebilirse (bu konuda bazı firmaların arge çalışmaları yürüttüğünü öğrenmiştim) çok iyi olur benim gibi kullanıcıların 1 numaralı favorisi olur diyebilirim.

• arkadaşlar az önce kısa bir araştırma yaptım e-ink color teknolojisine sahip kalemle not alınabilen ebook readerin piyasaya sürülmüş olduğunu gördüm. isteyen arkadaşlarım aşagıdaki linkten inceleyebilirler.

• quote:

arkadaşlar az önce kısa bir araştırma yaptım e-ink color teknolojisine sahip kalemle not alınabilen ebook readerin piyasaya sürülmüş olduğunu gördüm. isteyen arkadaşlarım aşagıdaki linkten inceleyebilirler.

bu zaten piyasada vardı. bunun 2.0 versiyonu var.

• Geç kaldım galiba :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.