Bildirim
en iyi slayt hazırlama programı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bunun için çeşitli programlar var sana link veriyorum aralarından seçersin ben photo to dvd pregramını kullandım kolay ve kullanışlı bunların haricinde proshov diye bir program var yanlış bilmiyorsam
http://www.download.com/3120-20_4-0.html?tg=dl-20&qt=photo%20to%20dvd&tag=srch -
proshow gold şiddetle tavsiye ederim. Geçiş Efektleri vermek çok kolay müzik ekleyip azaltarak başlatıp müziği istediğin yerde kesiyorsun, herbirine ayrı yazı yazıp hepsine farklı animasyon veriyorsun sana tek tavsiyem bu program ayrıca vcd dvd pc için menu seçenekli bilgisayara takıyorsun otomatik başlatıyor.vs -
slayt için mowie maker i neden beğenmedin. Ötekilerden farklı ne bekliyorsun. -
saolda bunu mb tı çok yuksek be kanki -
Muvee Autoproducer
kesinlikle tavsiye
yaptığım showlara millet ağzı açık bakıyooo...
moviemakerla yaptım diye kandırıyom... -
arkadaşlar Canon PowerShot A560 ile Sony CyberShot W55 modeli arasında kararsız kaldım bana yardımcı olabilirmisiniz ? -
bende canon a560 alamyı düşünüyorum, acaba kullanan bilen varmı DigicIII işlemci varmış a550 ve öncesinden farklı olarak birde iso1600, kullanan varmı? yoksa deymez o paraya a530 da aynı işi görür mü dersiniz? -
eniyislayt.com da iyi hazır slaytlar var, ödev falan içinde bulabilirsin. Ben takip ediyorum ama slaytları iyi de tek problem geç güncelliyorlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X