Şimdi Ara

EN İYİ SU ARITMA CİHAZI HANGİSİ ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
18
Favori
265.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Arkadaslar kusura bakmayin jsn su aritma ile ilgili paylasim yapmistim yogunluktan dolayi unuttum burayi.

Ben firmaya odemeyi ay sonunda yapayim dedim doğrudur,fakat nakit ödeme sanisim yok,taksit yaparsaniz alayim dedim ve onlar 9 taksit yapacaklarini bana vaad ettiler.

Ay sonunda kart bilgilerimi verdim ve ozellikle taksit yapilacak degilmi dedim tabiki dediler.

Bana 1 takim bakim urunu hediye vaad ettiler,ben taksit istedim maddi yonden sikintidaydim çünkü.

Karti peşin çekmişler aradigimda biz taksitli çektik dediler bankayi aradim tek cekim yapildigi söylediler.Sonradan tekrar tekrar aradim engellediler.Faturami dahi gondermediler defalarca soylememe rağmen.

Bendede kayitlar var konusma ve taksit kayitlari gerektiginde kullanabilirim.

.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

ben bu ph olayının zararına katılmıyorum o kadar sert tattan hoslanmıyorum o yüzden alkali kullanmıyorum

• Lucius24 L kullanıcısına yanıt
    Asitik ve alkali su son derece kuvvetlidir. Alkali suyun kanser hastalarında ilaç kullanımında yardımcı eleman gibi kullanıldığında faydalı olduğu uzmanlar tarafından kabul edilmiş bir durum ama bu kullanımı da doktor gözetimi altında kullanması gerekli, vücudun Alkalinitesi ölçülür gerekli mi değil mi doktor karar verir. Ama asitik ve mineral yönünden yoksun suyun zararlı olduğunu DSÖ (WHÖ) bile söylüyor. Ayrıca 6.5pH altı su içilebilir sınıfında değildir. Suyunuz 6.5-9.5 arası ise bir sorun yoktur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

bana ne dersen de doktor moktor uzman muzman deme bunlara fena sekilde kılım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 22 Eylül 2022; 12:1:56 >
  • Omnipure filtre setleri şuan stokta ve satışa açıktır.

5'li Omnipure Filtre Setleri

https://royalgreen.com.tr/urun-kategori/filtre-kampanyalari/5li-filtre-setleri/

6'lı Omnipure Filtre Setleri

https://royalgreen.com.tr/urun-kategori/filtre-kampanyalari/6li-filtre-setleri/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• En iyi su arıtma cihazı dendiğinde ilk akla gelenler bence en iyi su arıtma filtre üreyen küresel markalar geliyor. Uzun yıllar tecrübe etmiş dünyanın önde gelen su arıtma firmalarının ürünlerini kullanan Murica 75 su arıtma cihazını uygun fiyata satışa açmış bulunmaktayız.

Murica 75 su arıtma cihazı tamamen tepeden tırnağa NSF sertifikalı filtreler ve parçalardan oluştuğu gibi bağlantı parçaları ise premium serisi yüksek kalite CDC fittingsler tercih edilmiştir.

Yine musluk olarak en iyisi Likuan marka tercih edilmiş olup, tank olarak da PAE marka uzun ömürlü tank kullanılmıştır.

Murica 75 su arıtma cihazında; KX blok filtre, Purtrex sediment filtre, Pentair Gac karbon, Filmtec membran kullanılmıştır.

5 adet filtreden oluşan Murican 75 su arıtma cihazı açık kasa hosuing tipi olup yine housingler Nsf onaylı CCK marka tercih edilmiştir.

Murica 75 su arıtma cihazı kısa süreliğine 4950 lira olup aşağıdaki linkten detaylı inceleme yapabilirsiniz.

https://www.ethicwater.com.tr/urun/murica-75-su-aritma-cihazi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethicwater -- 19 Şubat 2023; 20:39:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.