< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.r.r. -- 13 Ağustos 2015; 20:32:14 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.r.r. -- 13 Ağustos 2015; 20:32:14 > |
Forumun bu bölümünün amacı; "kullanıcıların ve konuyla ilgili tecrübe, bilgi ve fikir sahibi olanların tartışıp, görüş bildirip bir sonuca varması" zannediyordum. Lakin gerek her bölümde olduğu gibi burayı da reklamlarıyla bolca kirletenleri, gerekse bunlara hiç ses etmeyen yönetimi görünce açıkçası canım sıkıldı. Ha sanıyorum bunları yazdım diye bir ceza alırım ama birileri "kral çıplak" demek zorunda. Sadece burası değil, forum genelinde bu tip konularda reklamını gördüğüm hiçbir malı ve benzerlerini almamayı, hepsinin sadece göz boyama amacı güden, hedef kitleyi yanıltıcı pek çok söylemin amatör örnekleri olmaktan öte gidemediğini ayrıca söylemek zorundayım. Profesyonel hayatımda pazarlama eğitimleri verecek düzeyde aldığım sertifikalar ve onca belgenin sosyal hayatıma ve tüketici rolüme kattığı en büyük fayda da bu oldu doğrusu. Çok şükür asla bir pazarlama elemanı yetiştirme girişiminde bulunmama ihtiyaç doğuracak imkan kıtlığına düşmedim. Allah'ta düşürmesin. Umarım forum yetkilileri artık bu tür durumlara daha fazla dikkat ederler.
Bir de, bu forumda bu tip mesajları görünce bir daha aynı kullanıcının mesajlarını görmeyi engelleyecek gibi bir işe yarayan bloke sistemi veya ona benzer birşey var mı? Biri anlatırsa çok hayra geçecek. |
Niye olduğunu yaz da biz de bilelim. Attığın mesaj sayına bakarak Ahmet denen kişiyle aynı olduğun anlaşılıyor.
|
Kardeşim senin suçlamalarına karşılık firma açıklama yapmış. Şimdi senden de açıklama bekliyoruz. Firma elimizde ses kayıtları var diyor, sen ne diyorsun şimdi söyle. Eğer söyleyecek şeyin yoksa insanların ekmeğiyle oynama.
Ben buraya su arıtma alacağım için giriyorum ama her yerde senin bu yorumunla karşılaşıyorum. Firma sana cevap vermiş ama senden ses yok. Eğer gerçekten sıkıntı varsa yaz biz de bilelim ama yoksa insanları karalama. |
tüm yorumlar aklı sıra çaktırmadan reklam yapmaya çalışan şark kurnazı satıcılar tarafından yapılmış... tamamı çöp...
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |