Şimdi Ara

EN İYİ SU ARITMA CİHAZI HANGİSİ ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
18
Favori
265.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tersosmos@gmail.com

bu cihazın filtreleri ucuz satılan arıtmanın filtresinden daha ufak nasıl 1 yıl dayanma ömrü oluyor. bunlar daha kısa sürede değişmesi gerekli. ister usa malı olsun ister taiwan farketmez filtre değişim süreci filtrenin büyüklüğüne ve kullandığın suyun yoğunlığuna göre değişir.

bilip bilmeden kafana göre yazılar yazma derim bildiğin konuda yorum yaz. bunun içinde kullanılan filtrenin aynısını bizde satıyoruz. ve ömrü 6 aydır. ama sen istersen 2 yılda bir değiştir. kirli su içmek istiyorsan.

Kendi sattığın ürünü övmen için yalan konuşmaya gerek yok bu filtreleri üreten mühendisler 3-6 ay ömür biçmiştir. üretim fabrikası öyle diyor çünkü

Öncelikle üslubunuz çok kaba ve suçlayıcı. Ben sadece kullanıcıyım satın alma sebebim yakın çevremde kullananların memnun olması ve test etme imkanım olduğu içindi. Su arıtma işi benim işimle o kadar alakasız ki nereden satıcı olduğumu düşündüğünüzü bilmiyorum. Yılda bir defa filtre temizliği ve ölçümler ücretsiz olarak yapılacak. Zaten broşüründe de en az 2 yıl filtre ömrünü garanti ediyorlar. Ben bu konuda ahkam kesmiyorum zaten bildiğim ve ilgilendiğim bir konu değil. Sadece bu konuda araştırma yapan forum üyelerine tecrübemi aktarıyorum. Zaten en başta belirttim, kullandığım ürün 1500 TL civarında ve gerek fiyat gerekse tezgah üstü olması sebebiyle forumda çoğu kişiye hitap edecek bir ürün değil.
    Ayrıca aramızda bir hukukumuz olmadığı için sen diye hitap etmezseniz ve suçlayıcı üslubunuzdan vazgeçerseniz sevinirim.

• senin dediğin firmada nsf belgesi varsa bir zahmet atta görelim o kadar iddalı konuşma 250-300 tl ye satılan hiç bir cihazın nsf belgesi olmaz. ufak atta civcivlerde yesin
  • o dediğin seçenekleri ücretsiz olarak yapıyoruz isteyen olursa fark almıyoruz. dileyene filmtec membran + aç kapa musluk ücretsiz oluyor.
  • adurgun A kullanıcısına yanıt
    bu ürünün aynı marka değil ama aynı marka filtrelisini yarı fiyatına piyasadan bulabilirsin. Neden mi pazarlama ile satılan fiyatlar maalesef yüksek oluyor nedeni aşağıdaki resime bakarsan anlarsın. ama satıcı isen bu resim açıklayıcı olduğu için hoşnut olmayabilirsiniz.
     EN İYİ SU ARITMA CİHAZI HANGİSİ ?
  • https://forum.donanimhaber.com/m_120843257/tm.htm

Arıtma cihazı hakkında bilinmesi gereken tüm bilgilerin yer aldığı konu

Cihaz almak isteyenlerin buradaki konuyu okumasını tavsiye ederim buradaki yazılanları okuduk dan sonra istediğiniz yerden arıtma cihazı satın alabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/m_120843257/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersosmos@gmail.com

Yılın Cihazı Buyrun 250 Tl Havaleli Fiyatı 265 TL taksitli Fiyatı %100 Taiwan Malı Bazı Arkadaşlar Ucuz Ürün Arıyor.
    Royal Green Su Arıtma Cihazları
    Sayfa bulunamadı - Royal Green Su Arıtma Cihazları
    http://www.rosuaritma.com/urunler/tezgahalti-evtipi-suaritma/rohz-150-pompasiz-su-aritma-cihazi

EN İYİ SU ARITMA CİHAZI HANGİSİ ?

bu tayvan malı mı? site de 400tl gözüküyor.

• bu uslup ile ürün satabiliyorsanız, ellerinizden öpmek lazım. :) Herkesin kullandığı, önerdiği ürün çok kötü sizin sattığınız mükemmel :) Sektörde kendini kanıtlamış BMS bile sizin ürünle boy ölçemiyor. :)
    https://forum.donanimhaber.com/m_120843257/tm.htm
    yukarda arkadaş sormuş ama net cevap verememmişsiniz. birde ben soruyorum, 8 aşamalı cihazınızın tüm filtreleri amerikan malımı? yoksa sadece 3 tanesi amerikan diğerleri çin,taiwan mı?

bu arada şuan dünyada 1 numara olan markaların arkasında çin malı yazıyor. örneğin iphone...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mexmet2 -- 28 Kasım 2016; 0:59:11 >
  • 15-20 gündür su arıtma cihazlarıni araştırıyorum. Sonuç tersosmosa içme suyu için guvenilemeyecegidir. Firmalar sitelerine sertifika koymuşlar ama hiçbirinin sağlıkla alakası yok. Yerçekimi arıtma cihazı sağlıklı şeklinde bilgiye ulaştım. Türkiye'de satış yapan tek firma var. Üstelik sitesinde üniversiteside yapılmış onaylı test sonuçları var. Fakat yeterince kullanıcı yorumu bulunmaması kötü. Şimdilik damacanaya devam. Ama cama geçeceğim. Alkaminayi incelemeye de devam :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilazım İ kullanıcısına yanıt
    yerçekimi arıtma diye bir sistem adı yok senin dediğin normal filtreleme sistemi arıtma sistemleri MF,UF,NF,RO, gibi kısa terimlerle belirtilen sistemerdir. verdiğim sıralama en iyi şekilde arıtma yapan sistemlerin sıralamsıdır. senin yercekimi diye bahsettiğin sistem MF (micro filtrasyon sistemidir.) MF nin üst seviyesi UH(ultra filtrasyondur) UF nin bir üst seviyesi NF (nano filtrasyondur. NF nin ve arıtmanın en üst seviyesi RO (reverse osmosis ters ozmoz sistemidir.)

senin dediğin sistem zaten arıtma değil onun cihaz almana bile gerek yok tezgaın altına 2 kili housing sistemli sediment filtre ve karbon filtre tak aynısıdır. dilersen devamına Uv filtrede ekleyebilirsiniz.

Terz ozmoz sistemi en güvenilir su arıtma teknolojisidir. bunu her şekilde kanıtlayabilirim.

++++ artık ters ozmoz sistemlerinin 8 ph su elde edilenide mevcuttur. royal green su arıtma cihazı web sitesini iyice incelemeni tavsiye ederim
  • RG su arıtma cihazı sayfasını inceledim. Diğer arıtma cihazlarına göre daha açıklayıcı bilgiler yazılmış. Fakat ro sisteminin sağlıklı olmadığı yönünde azımsanmayacak şekilde yorumlar var internette. İnsan etkileniyor. Fakat bu alkamina için olumsuz yorum denk gelmedi. Olumlu da çok fazla değil açıkçası. Damacanaya devam ediyoruz şimdilik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilazım İ kullanıcısına yanıt
    alkamina diye bir sistem yok zaten ro sistemi dünya genelinde kabul görmüş tek en üst seviye arıtma sistemidir. şimdilik.
    ++++ RG cihazları 8 pH seviyesinde su üretiyor sizin olumsuz yorum dediğiniz 4-5 filtreli ro sistemleri için geçerlidir. 4-5 filtreli ro sistemleri 5,5-6,5 arasında phlı su üretir o yüzden olumsuz yorum yapılır buna bizde katılıyoruz bu yüzden membrandan sonra suya gerekli mineraller eklenerek kullandığın damacana sudan 10 kat daha güvenli ve sağlıklı su üretir 20 kat da damacanaya göre hesaplıdır. NSF FDA WQA bunca onay kuruluşlarının verdiği belgeli onayamı inanalım sizin onaysız yorum ve düşüncelerinize mi.

damacana suyunun güvenli ve sağlıklı ve faydalı olduğunun ispatı varmı ++ damacana suları hakkında binlerce kötü-olumsuz haber vardır. Tercih sizin tabi ki de hangi ne inanıyorsanız onu kullanın

++ arıtma cihazı kullandığınızda dışarıdan yada içeriden gelebilecek tüm tehlikelere karşı korur ama damacana ve şebeke suyunda bu böyle değildir. damacana yada şebeke sularından zarar gören insanlar hakkında yüzlerce haber vardır ama arıtma cihazları hakkında zarar gören 1 tane haber bulamazsın.

• Cok kaliteli su uretmenin yaninda damacana suyu kotulerken alinan su aritmanin saglik tarafinida kontrol etmek lazim. Ihlasin son cikartmis oldugu aura unique urununun tek bir parcasina degil tamamina verilen nsf 58 belgesi verilmistir ve ayni zamanda tasarim odulune sahiptir. Filtreler el degmeden kullan at sistemi ile degismektedir. Nsf in kendi sitesine girilip arastirilabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu arıtma cihazlarını satanlara pek inanmayın...Alın bir brita doya doya için...Bu adamlar cep numaralarını para karşılığında gsm şirketlerinden alıp sürekli bizi rahatsız eden insanlar...Zaten şöyle bir gerçek vardır eğer senin malın iyi ise müşteri zaten senin ayağına gelir Brita gibi...Ama bunlar türlü kelime oyunlarıyla insanı kandırıyorlar...Bir tanıdığım 5 sene önce 1000 lira civarına arıtma taktırdı suyun tadı madı yok...Tavsiyem ya brita ya da mitsubishinin arıtma cihazını alın...
  • Mitsubishi avaba memnunmusunuz.? normal 5 aşamalı bir filitre suda çok tad olmuyor başka su içinçe tad farkı bariz anlaşılıyor mesela kireç olduğu gibi süzülüyor.Bu mitsubishide nasıl oluyor acaba.? filitreli su ile karşılaştırırsınız tad nasıl acaba
  • ph aletiyle suyu ölçtüm arıtma cihazından çıkan suyun PH'ı 6.6, ve çeşme suyunun PH'ı 7.7(Bursa) çıktı.
    Acaba bu 6.6 iyi mi ?
  • Kullanmış olduğunuz cihaz 5 aşamalı ise ph bu seviyelerde çıkar kaliteli bir ph filtre ile ve mineral filtre ekleyerek suyunuzu daha kaliteli yapabilirsiniz. Ph filtre ile 7,5-8,5 arasında bir değer alabilirsiniz

• Arkadaşlar,

Alt yazı yüklemek gerçekten çok yorucu imiş videoya :)

Arıtma cihazı alır da kurmak isterseniz, videom yardımcı olabilir sanırım.

Not: Bence damacana sular, doğal kaynak suyu olduklarından, daha faydalılar. Çünkü bu arıtma cihazları suyu öylesine arındırabiliyorlarmış ki, suda hiç bir mineral bırakmayabiliyorlarmış. Bir de bu filtreler değişmedikçe içi oldukça leş olur bence, tıpkı akvaryum filtreleri gibi. Filtreyi 1 gün kullanma, bakteri yuvası olur o filtre diye düşünüyorum.

Ya da belki bu düşüncelerim yalan yanlıştır, tam bilemiyorum.

Yine bir not: Arkadaşım bu kurduğum cihazdan tüm ailesine aldı. Hep ben kurdum. Memnun demek ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Val Durden -- 9 Ağustos 2017; 0:38:22 >

• Merhabalar

-Ürünümüz 5 aşamalı Filtreden Oluşur
    -Arıtılan suyun PH değeri 8.5 dir.
    -12 litre depoya sahiptir.
    -Ürünümüz FDA onaylı ve NSF kalite belgesine sahiptir.
    -10 yıl teknik servis 3 yıl Cihaz garantili'dir
    -Günde 300 lt su arıtma kapasitesine sahiptir.
    (15 damacanaya tekabül eder.)
    -Yaz Aylarına özel Cihazımızı 15 gün boyunca deneme
    amaçlı ücretsiz yönlendiriyoruz.

Ölçüleri (cm):
    Cihaz: 46 (Boy) x 29 (En) x 39 (Yük.)

Ağırlık: 11 kg

İyi Günler Dileriz.

Müşteri Temsilcisi:
    Sevde ER
    0212 552 6 552

http://suaritma.tv/avs-156-tezgah-alti-beyaz-su-aritma/
    AVS-156 Tezgah Altı Su Arıtma &#8211; AVS Arıtma | En İyi Su Arıtma Cihazları

• Mehaba arkadaslar. Bir sorum olacakti.

Su aritma cihazi aldim. Cihazin giris suyu tds ile olctugumde 420lerde, cikis 80 civari. Ayni markadasn bir tanede babamlara aldim onun cikisida 40a yakin cikiyor. Bunun sebebi nedir? Giris degerleri ayni hemen hemen

• JSN SU ARITMA CİHAZINA DIKKAT.!!

JSN su arıtma cihazı sakın almayın,adamlar DOlandırıcının önde gıdenı.
    Ben düştüm o tuzaga sız düşmeyın.Gidin bakkaldan damacana alın ama JSN Su arıtma cıhazı almayın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.