Şimdi Ara

EN İYİ SU ARITMA CİHAZI HANGİSİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
18
Favori
265.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lazurat

bu konu reklama dönmüş. her arıtma cihazı firması kendi ürününü övüyor. ben Mitsubishi nin cleansui musluğa direk takılan tek filtrede 900 lt arıtan bi cihaza rastladım. musluğa takıldığında mandalı ile suyu arıtmaya geçirebiliyor veya tekrar şebeke suyuna mandalla geçebiliyorsunuz.
    burda bir site digital ekranlısını 495 tl ye filtresinide 156 tl ye satıyor.
    ekransız modeli ise 230 tl ve filtresi 114 tl.
    bunlar gerçekten uçuk fiyatlar. burdaki dispiritör uçmuş. bende fiyat araştırmasına girdim. amazon.com da bu ekranlı model 55 dolar ve ektra iki filtre 44 dolar. kargo dahil ekranlı cihaz ve makine üzerinde gelen filtreyle beraber 3 filtre 115 dolara maloluyor.yani 320 tl ye 1 cihaz 3 filtre alınıyor. 3 filtre 2700 litre su arıtıyor.

1 damacana 19 litre ve 5 tl
    2700 litre su 142 damacana
    320 tl 142 damacana maliyeti 2.25 tl

amazonda yorumlar olumlu. açıkcası bu ürünü ben aldım. 15 gün içinde elime ulaşacak. istanbul şebeke suyunda deneyeceğim. deneyimlerimi burdan paylasacagim.

ayrıca ekransız modeli 25 dolar ve ikili filtresi 42 dolar. o da kargoyla 80 dolara geliyor 1 cihaz ve 3 filtre. oda 3 filtreyle 2700 lt su arıtıyor. yani 225 tl civarı.

onda damacana maliyeti 1.58 tl ye geliyor.

burda resmi satan siteden bu dedigim cihaz ve filtreleri alsaniz olusacak maliyet

ekranli model 495tl+156tl+156tl= 807 tl
    ekransiz model 230tl+114tl+114tl= 458 tl

aradaki fark inanilmaz. burda filtreler tek satilıyor. amazonda 2 li filtre kutular da var.

ekranlı amazonda 320 tl burda 807 tl
    ekransız amazonda 230 tl burda 458 tl

iki kat fiyat farkı var. ikili filtreyi 50 dolara yani 140 tl ye alabiliyorum. burda tek filtre 156 tl. 2 filtrede 1800 lt su arıtıyor.
    neyse hele bi gelsinde deneyip görecez. değer mi değmez mi Paylaşırım sizlerle.

ben istanbulda musluktaki sudan sadece yemeklere koyuyorum. çay, içme suyu olarak kullanamıyorum şebeke suyunu. haftada 4 kişiye 2 damacana gidiyor.yemegide aritma suyla yapsam rahat 3 damacana gider. yılda 162 damacana eder.ama 150 damacana anca kullanirim. ortalama 150×5=750 tl ediyor. şimdilik 320 tl ile 1 yılı geçirir ve memnun kalırsam 450 tl ye yakın tasarruf etmis olacam. insallah umdugumu bulurum. saygilar.

Lazurat iyi akşamlar, öncelikle aldığınız cihaz hayırlı olsun, güle güle kullanın, sizinle aynı fikirdeyim, RO gibi su israfı bir sistem yerine ben de aynı cihazı almayı düşünüyorum, ayrıca evde iki bebek olduğundan minerallerin filtrasyon sonrası kalması önemliydi benim için, bir kaç sorum olacak müsait olunca cevaplayabilirseniz çok makbule geçer:
    - amazondan hatta bir yurtdışı websitesinden daha önce alışveriş yapmadım, gümrük işlemleri oluyor mu, extra bir masraf çıkıyor mu yani kargo,cihaz,yedek kartuşlar vs. hepsi 115 dolar mı ?
    - siparişi amazonda verirken dikkat edilmesi gereken bir detay var mı, acemilik kubanı olmayalım:)
    - bu cihaz için amazonun kendi verdiği garantiler haricinde firma garantisi var mı
    - toplam tutardan 10 dolar indirim yapan store card diye bir şey var alışverişiniz esnasında siz bunu almışmıydınız
    - kargo elinize kaç günde geldi
    - yedek kartuşun seri kodu HCG9SW olarak geçiyor ancak mitsubishinin sitesinde kartuşun kodu HGC9E-S, bu farklılığın nereden kaynaklandığı hakkında bilginiz var mı, sizce bir sorun olurmu ?
    - cihazı musluğa takmaya yarayan ara parçalar paketten çıkıyor mu,siz rahatça takabildiniz mi

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler, saygılar.

• quote:

bu konu reklama dönmüş. her arıtma cihazı firması kendi ürününü övüyor. ben Mitsubishi nin cleansui musluğa direk takılan tek filtrede 900 lt arıtan bi cihaza rastladım. musluğa takıldığında mandalı ile suyu arıtmaya geçirebiliyor veya tekrar şebeke suyuna mandalla geçebiliyorsunuz.
    bunlar gerçekten uçuk fiyatlar. burdaki dispiritör uçmuş. bende fiyat araştırmasına girdim. amazon.com da bu ekranlı model 55 dolar ve ektra iki filtre 44 dolar. kargo dahil ekranlı cihaz ve makine üzerinde gelen filtreyle beraber 3 filtre 115 dolara maloluyor.yani 320 tl ye 1 cihaz 3 filtre alınıyor. 3 filtre 2700 litre su arıtıyor.

amazonda yorumlar olumlu. açıkcası bu ürünü ben aldım. 15 gün içinde elime ulaşacak. istanbul şebeke suyunda deneyeceğim. deneyimlerimi burdan paylasacagim.

ayrıca ekransız modeli 25 dolar ve ikili filtresi 42 dolar. o da kargoyla 80 dolara geliyor 1 cihaz ve 3 filtre. oda 3 filtreyle 2700 lt su arıtıyor. yani 225 tl civarı.

burda resmi satan siteden bu dedigim cihaz ve filtreleri alsaniz olusacak maliyet

aradaki fark inanilmaz. burda filtreler tek satilıyor. amazonda 2 li filtre kutular da var.

iki kat fiyat farkı var. ikili filtreyi 50 dolara yani 140 tl ye alabiliyorum. burda tek filtre 156 tl. 2 filtrede 1800 lt su arıtıyor.

ben istanbulda musluktaki sudan sadece yemeklere koyuyorum. çay, içme suyu olarak kullanamıyorum şebeke suyunu. haftada 4 kişiye 2 damacana gidiyor.yemegide aritma suyla yapsam rahat 3 damacana gider. yılda 162 damacana eder.ama 150 damacana anca kullanirim. ortalama 150×5=750 tl ediyor. şimdilik 320 tl ile 1 yılı geçirir ve memnun kalırsam 450 tl ye yakın tasarruf etmis olacam. insallah umdugumu bulurum. saygilar.

Lazurat iyi akşamlar, öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın, su israfı bir RO sistemi yerine ben de aynı cihazdan almayı düşünüyorum, ayrıca evde iki bebek olduğundan minerallerin filtrasyon sonrası kalması önemliydi benim için, bir kaç sorum olacak müsait olunca cevaplayabilirseniz çok makbule geçer:
    - daha önce yurtdışı bir websitesinden alışveriş yapmadım, gümrük işlemleri var mı, cihaz,kartuşlar, kargo masrafları toplam 115 dolar mı tutuyor ilave başka masraf var mı
    - alışveriş sırasında 10 dolar indirim yapan store card almış mıydınız
    - alışveriş sırasında dikkat edilmesi gereken bir detay var mı, çünkü kredi kartı bilgilerini istiyorlar, acemilik kurbanı olmayalım :)
    - cihazın musluğa takılması için ara parçalar kutudan çıkıyor mu, musluğa takarken zorluk yaşadınız mı
    - kargo kaç günde elinize ulaştı
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: altuk

quote:

Lazurat iyi akşamlar, öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın, su israfı bir RO sistemi yerine ben de aynı cihazdan almayı düşünüyorum, ayrıca evde iki bebek olduğundan minerallerin filtrasyon sonrası kalması önemliydi benim için, bir kaç sorum olacak müsait olunca cevaplayabilirseniz çok makbule geçer:
    - daha önce yurtdışı bir websitesinden alışveriş yapmadım, gümrük işlemleri var mı, cihaz,kartuşlar, kargo masrafları toplam 115 dolar mı tutuyor ilave başka masraf var mı
    - alışveriş sırasında 10 dolar indirim yapan store card almış mıydınız
    - alışveriş sırasında dikkat edilmesi gereken bir detay var mı, çünkü kredi kartı bilgilerini istiyorlar, acemilik kurbanı olmayalım :)
    - cihazın musluğa takılması için ara parçalar kutudan çıkıyor mu, musluğa takarken zorluk yaşadınız mı
    - kargo kaç günde elinize ulaştı
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, saygılar

sorularına sırayla cevap vereyim dostum.
    -amazon.com dan yapacağın alışverişte cihazla birlikte 1 arıtma filtresi geliyor. ben ayrıca 2 li filtrede aldım. fiyat konusunda birden fazla satıcı var ve hepsini tek tek kontrol etmelisin kargo ile ne kadara geliyor diye. ayrıca hepside Türkiyeye göndermiyor ürünü. zaten sen Türkiyede adresini kaydettiğinde hangi satıcının ürünü Türkiyeye göndermediğini satın alma aşamasında aderes seçerken göreceksin. kargo+ürün maliyeti en ucuz olanı satıcıları tek tek sepete ekleyerek deniyorsun. 75 euronun altındaki yurtdışı alışverislerde gümruk yok.

-store card almadım. üyelik sistemi ücretli ve sürekli kullanmayan için gereksiz.

-üyelik esnasında adres bilgilerini yazarken büyük harfle yaz ve türkce karakter kullanma mesela:

ADNAN KAHVECI MAH. SEGMEN SOK. YAGMUR APT. NO:3/6 BEYOGLU ISTANBUL TURKEY

-Kredi kartı tanımlayınca 1 dolarlık teyit amaçlı çeker senden sonra oade eder amazon. korkma sorun olmaz ama kk bilgilerini vermekten korkuyorsan kredi kartina bağlı sanal kart kullanabilirsin. alışverişin kadar limit belirlersin olur biter.

-musluk aparatını anlattım. 3 aparatla geliyor. 1 aparat içten vidalı şekilde ve musluk başlıgı türkiye standardına göre değil. diğer 2 aparat ise dıştan vidalı musluklar için onlara takılıyor. paylastigim resimde eski musluk içten vidalı ona olmadı aparat. yeni musluk dıştan vidalı ve oldu.

-amazon amerikan firması ams bu cleansui cihaz ve filtreleri satan satıcılar japon firmaları ve kargo japonyadan geliyor. en ucuzz kargo seçenegini seçneme rağmen 7 günde ürünlerim geldi.

umarım yardımcı olmuşumdur. saygılarımla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben BMB kullanıyorum ortalama 8-9 aydır. Şu 8 filtreli olanlardan.

Gel gelelim bu cihazı almadan önce baya bir araştırma yaptım ve o anki bütçem elverseydi Türk Su firmasının "İSTANBUL DELUX PROFESSIONEL" cihazını alırdım. Çok övülen ve çok iyi Laboratuvar sonuçları olan bir cihaz. Sizlerde bir bakın, fikir olsun.

Hayırlı günler ...
  • Ayda 40tl kadar damacana suya harcıyorum
    Banada ev tipi iyi bir acıtıcı lazım
    Öneri bekliyorum

• lazurat L kullanıcısına yanıt
    Lazurat cevaplar için çok teşekkür ederim, ay başında maaşı alınca bir deneme yapacağım, hayırlısı artık, aslında bu forumda ilk yazımın gitmediğini zannettiğimden aklımda kaldığı kadarıyla aynı mesajı tekrar yazmaya çalışmıştım meğer ilki de gitmiş :)) ama ikinci yazıda şu soruyu atladığımı farkettim : yedek kartuşun seri kodu HCG9SW olarak geçiyor ancak mitsubishinin sitesinde kartuşun kodu HGC9E-S, bu farklılığın nereden kaynaklandığı hakkında bilginiz var mı, sizce bir sorun olurmu ? bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun, iyi akşamlar.
  • Ters Osmos Zararları (Reverse Osmosis Health Damage), Mineralsiz Su Zararları

Lütfen Ters Osmos ile arıtılmış suyu asla içmeyiniz.
    Plastik membran polikarbonat sudaki mineralleri de alır götürür.Ters Osmos sistemi sudaki tüm kimyasalları ve yararlı inorganik tuzları yokeder. Peki neden piyasada en çok bu tip Su Arıtma Cihazları vardır? Çünkü en ucuz arıtma yöntemidir.
    Ters Osmos ile arıtılmış su, gerçek su gibi vücuda bir yarar vermez, tam tersi zarar verebilir.
    Ters Osmos ile arıtılmış su asidik olur ve PH değeri düşüktür (Ek filtreler ile PH yükseltilmeye çalışılır)
    Suya sonradan mineral eklemeye çalışmak daha kötü sonuçlar doğurabilir.
    Minerallerden arındırılmış suyun eritici etkisi vardır, işlemden geçirilmediği takdirde borulardan ve depolama tanklarından geçirilerek dağıtımı mümkün olmaz. Eritici su dağıtım borularına saldırarak borulardaki ve tesisatın diğer parçalarındaki metalleri ve diğer maddeleri çözerek ayrıştırır.
    Bağırsak mukoza zarı, metabolizma ve vücudun mineral dengesi ile diğer bedensel işlevler üzerinde oluşabilecek doğrudan etkiler.
    Gerekli elementlerin ve mikro-elementlerin yetersiz kalması.
    Düşük mineral içerikli su tüketiminin vücudun mineral ve su metabolizmasını tehlikeye atarak iç denge [homeostaz] mekanizmaları üzerindeki olumsuz etkisi bilinmektedir.
    Vücudumuza giren kalsiyum ve magnezyumun en büyük kaynağı içme suyu olmamakla beraber, bu elementlerin alımının içme suyu ile desteklenmesinin sağlık açısından değeri bu elementlerin toplam günlük alım oranı şeklinde ifade edilen besinsel katkısından ağır basabilir.
    Sadece birkaç aylık tüketim bile magnezyum veya kalsiyum içeriği düşük suyun kötü etkileri için yeterli süre olabilir). Söz konusu şikâyetler arasında kalp ve damar bozuklukları, yorgunluk, halsizlik ve kas krampları sayılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: altuk

Lazurat cevaplar için çok teşekkür ederim, ay başında maaşı alınca bir deneme yapacağım, hayırlısı artık, aslında bu forumda ilk yazımın gitmediğini zannettiğimden aklımda kaldığı kadarıyla aynı mesajı tekrar yazmaya çalışmıştım meğer ilki de gitmiş :)) ama ikinci yazıda şu soruyu atladığımı farkettim : yedek kartuşun seri kodu HCG9SW olarak geçiyor ancak mitsubishinin sitesinde kartuşun kodu HGC9E-S, bu farklılığın nereden kaynaklandığı hakkında bilginiz var mı, sizce bir sorun olurmu ? bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun, iyi akşamlar.

Lazurat merhaba, daha önce yazdığım gibi ürünü almak için amazona girdim ancak bir japon satıcının ilanında bu ürün sudaki zararlı minaralleri %80 arıtır gibi bir yazı gördüm, böyle bir şey olsa koskoca mitsubishi sitesinde yazardı benim evde 2 tane bebek de bu suyu içecek emin misiniz diye hemen adama bir mail attım. Adam maalesef %80 arıtıyor diye teyid etti, yine de inanmadım Düsseldorfta mitsubishi-avrupa temsilcisine mail attım, japonun biri sizin ürün için böyle böyle yazmış ne diyorsunuz falan, gelen cevapta arıtma performansının cihaz ilk çalışmaya başladığında %100 olduğu ama filtrenin gittikçe tıkanması nedeniyle zamanla %80e düştüğünü yazdılar. Bu ürünü kullandığın için hem sana hem de forumdaki diğer arkadaşlara haber vermek istedim, iyi akşamlar

Hocam su filtresini alalı neredeyse 5 ay olmus, su andaki gorusleriniz nasil? Hala kullaniyor musunuz? Yoksa damacana vesaire dondunuz mu? Tadi halen kremsi mi geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: tersosmos@gmail.com

evet toplamda 6 yıllık filtre maliyeti dahil 825 tl

dönüş sağlıyacağım size
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

Ben BMB kullanıyorum ortalama 8-9 aydır. Şu 8 filtreli olanlardan.

Gel gelelim bu cihazı almadan önce baya bir araştırma yaptım ve o anki bütçem elverseydi Türk Su firmasının "İSTANBUL DELUX PROFESSIONEL" cihazını alırdım. Çok övülen ve çok iyi Laboratuvar sonuçları olan bir cihaz. Sizlerde bir bakın, fikir olsun.

Hayırlı günler ...

bende arastırıp alanlardanım analiz degelreri gercekten siteye koydukları gibi cıktı özellikle önem verdigim Ph degeri hicbir zaman 8.5 ten asagı dusmedi keske siz de bu modeli tercih etseydiniz ne diyelim saglık olsun
  • erakan kullanıcısına yanıt
    4 ay sonunda filtre 900 litre suyu arıtıktan sonra artık tadı bozuldu suyun. zaten filtrenin ömrü 900 litre. 2 yedek filtre almıştım150 tlye amazondan. ikinci filtreyi taktım. su tatı iyi oldu.

bu filtre istanbulun suyundaki kokuyu alıyor ve içinde mikrobiyolojik canlı varsa onları filtreliyor. suyun kirecini yani sertliğini değiştirmiyor. su yine kireçli.

ben kireçli sudan şikayetçi değilim. benim sorunum suyun kokusuylaydı ve bu koku içilmez hale getiriyordu suyu. bu filtreyle 900 litreye kadar suyu içimlik olarak kullanabiliyorum. damacana derdim yok. almıyorum 4 aydır. şu an 1 aydır 2. filtreyi kullanıyorum. yedekte 1 filtre daha var. geçen hafta yine 152 tl ye amazondan 2 filtre daha siparişi verdim. kullanmaya devam ediyorum anlıyacağın.

istanbulun suyu mikrobiyolojik açıdan zaten temiz. koku sorunu kalmıyor ve suyun içimi sert yumuşak değil ama bence sağlıklı. ben memnunum.

benim beklentimi karşılıyor. sizin beklentiniz kokusuz yumaşak, kireçsiz çok tatlı bir su ise karşılamayabilir beklentinizi bu filtre..

suyu sert, kireçli ve kokusuz içilebilir istiyorsanız rahatlıkla alabilirsiniz.

iki filtre 1800 litre su arıtıyor. iki filtre amazonda 152 tl
    bir damacana burda 5 tl ve damacanalar 19 litre

litre başına maliyet şu an benim için 0.084 kuruş yani 19 litre damacana bana 1.6 tl ye maloluyor.

normalde 1800 litre 95 damacana su ediyor
    5 tl den 95 damacana su 475 tl ediyor

yani suyu damacana alsam 475 tl ödüyorum
    yada 2 fitreyle 152 tl ye aynı suyu arıtıyorum
    nerdeyse su maliyetim 3 te 1 e düştü.

cihazıda ilk başta 200 küsür tl ye almıştım. artık onu maliyete katmıyorum çünkü tezgah altı arıtma cihazlarının fiyatlarını düşününce komik bir rakam bu cihazın fiyatı.

umarım bu bilgiler faydalı olmuştur.

cihaz burda çok pahalı 480 küsür tl. abartmış burdaki firma fiyatı.
    burdaki firma tek filtreyi 150 tl ye satıyor. o da faiş.

ben çay demlerken, ayranda ve yemekte bu suyu kullanıyorum. gerçi yemekte istanbulun suyu kullanılıyor ama içeceklerde asla kullanamıyorum kokusundan dolayı.

işin özü ben memnunum. hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazurat -- 28 Ocak 2016; 10:58:51 >

• altuk A kullanıcısına yanıt
    açıkcası istanbulun suyu mikrobiyolojik olarak kirli olsa 15 yıldır yemeklerde kullanıyorum. şimdiye dek ölmem lazımdı.

birde istanbulun suyunun günlük mikrobiyolojik olarak testlerini iski her gün yayınlıyor. sizce su mikrobiyolojik olarak kirli olsa ortalık yıkılmaz mı? siyesetçisi muhalefeti muhalif medyası bunu hergün haber yapmaz mı?

istanbulun suyu kokuyor barajlarda beklemekten, çok klorlanmasından dolayı. ama su kirli değil.
    suda ki tortu denilen şeyler zaten suda çok az ve ihmal edilebilir düzeydeki topraktan gelen maddelerdir. bunlarsız da su su olmaz zaten.
    mikrobiyolojik olarak istanbul suyu temiz olmasa heralde 15 yıldır benim ve ailemin yaşamaması lazım...
    biz damacanayı sadece çayda, ayranda ne bileyim içmeklik suda kullandık. yemekleri hep musluktan yaptık. ölmedik yaşıyoruz. mikrobiyolojik olarak her yıl kan değerlerimede baktırırım. çok şükür Allaha bir sorunum yok.

dediğim gibi burası pazarlamacı dolmuş. iki mesajdan biri reklam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazurat -- 28 Ocak 2016; 11:17:42 >

Tesekkurler hocam, biz evde Ozkaynak su kullaniyoruz. Bu da cok yumusak bir su. Bu cihazi alsam anladigim kadari ile su yine sert olacak, bana gene su aldiracaklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun bu bölümünün amacı; "kullanıcıların ve konuyla ilgili tecrübe, bilgi ve fikir sahibi olanların tartışıp, görüş bildirip bir sonuca varması" zannediyordum. Lakin gerek her bölümde olduğu gibi burayı da reklamlarıyla bolca kirletenleri, gerekse bunlara hiç ses etmeyen yönetimi görünce açıkçası canım sıkıldı. Ha sanıyorum bunları yazdım diye bir ceza alırım ama birileri "kral çıplak" demek zorunda. Sadece burası değil, forum genelinde bu tip konularda reklamını gördüğüm hiçbir malı ve benzerlerini almamayı, hepsinin sadece göz boyama amacı güden, hedef kitleyi yanıltıcı pek çok söylemin amatör örnekleri olmaktan öte gidemediğini ayrıca söylemek zorundayım. Profesyonel hayatımda pazarlama eğitimleri verecek düzeyde aldığım sertifikalar ve onca belgenin sosyal hayatıma ve tüketici rolüme kattığı en büyük fayda da bu oldu doğrusu. Çok şükür asla bir pazarlama elemanı yetiştirme girişiminde bulunmama ihtiyaç doğuracak imkan kıtlığına düşmedim. Allah'ta düşürmesin. Umarım forum yetkilileri artık bu tür durumlara daha fazla dikkat ederler.

Bir de, bu forumda bu tip mesajları görünce bir daha aynı kullanıcının mesajlarını görmeyi engelleyecek gibi bir işe yarayan bloke sistemi veya ona benzer birşey var mı? Biri anlatırsa çok hayra geçecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White-Night -- 11 Nisan 2016; 2:22:42 >

• donanımforumun artık hepsiburada.com'un sahte yorumlarından farkı kalmamış durumda ne yazık ki. hangi konuda bir araştırma yapmaya kalksam sayfaların neredeyse tamamı çöp reklam. yazık koca siteye.
  • Türkiye'de ters osmos filtreleme dışında arıtma sistemi kullanan sadece Alkamina firması mı var?
  • Amerika'dan bu cihazı alıyorum, binlerce kullanıcıdan 5 yıldız almış inanılmaz bir ürün.

Arsenic
    Barium
    Cadmium
    Chromium
    Fluoride
    Copper
    Lead
    Radium ve bunun gibi onlarca zararlı maddeyi temizleme özelliği varmış. Yorumlara bakıyorum herkes "hayatımda bu kadar kristal temizliğinde su görmemiştim" vb yorumlar yapmış. Suya kalsiyum ekliyormuş nasıl yapıyorsa

1000 liraya falan mal olacak toplam, ne dersiniz? Türk firmalarına güvenmiyorum bu konularda, amerikanların onaylı cihazlarına her zaman güvenirim:)

EN İYİ SU ARITMA CİHAZI HANGİSİ ?

EN İYİ SU ARITMA CİHAZI HANGİSİ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerminator -- 3 Temmuz 2016; 16:58:00 >

• Nerminator N kullanıcısına yanıt
    hocam ozelden de sordunuz gerci mesaj kutum dolmus sizin gibi soran bircok arkadas olmus genelden yanıtlamamaya calısıyorum cunku reklama giriyor ve yanlıs anlasılabiliyor ama oyle olunca da herkese tek tek cevap yazmak zorunda kalıyorum
    şimdi sizin almıs oldugunuz cihazın yuzde 100 USA malı oldugunu sanmıyorum
    cihaz bozulsa yada filtresi degismesi gerekse kendi basınızasınız
    yazmıs oldugunuz zararlı maddelerin cogu turkiyede yok zaten olanıda burdaki arıtmalar arıtııyor extrem bi olay yok (kendim bizzat hıfzı sıfhada test yaptırdım dilerseniz test raporunu atabilirim fikir edinmeniz icin)
    kullanıcı memnuniyetine bakacak olursanız benim turksu firmasından almıs oldugum istanbul delux modeli hakkında binlerce yorum var nette bakın yuzlerce demiyorum ama tek bir olumsuz yorum bulamazsınız hani illa kullanıcı yorumlarını baz alacaksanız taa amerikalara gitmeye gerek yok :)
    isin ozu almıssınız artık hayırlı olsun ama biraz maliyetli ve kısa vadeli bir karar olmus madem sarf malzemesi degisen bisey alıyorsunuz burda yedek parcası ve servisi olan bir marka tercih etmeniz daha saglıklı olurdu dimi :)
    tekrardan hayırlı olsun der sorunsuz sıkıntısız gunler dilerim.

• teacher47 kullanıcısına yanıt
    Cevap verdim özelden de. aldığım cihaz %100 amerikan malı çin vs değil kesinlikle. Üst düzey bir cihaz açıkçası, ve dünya sağlık örgütü + WQA ( dünya su kalite topluluğu) sertifikası var.

Tek sıkıntı senede 1 filtre değişecek ve 150 lira filtreleri, ne yapacağım bilmem :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.