< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
EN İYİ SU ARITMA CİHAZI HANGİSİ ? (8. sayfa)
-
-
Reklâm kokan hareket bunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamın Aleyküm..
Beyler Önericeğiniz 1 Filtre Takımı Varmı ?
Benim Aklimda ( Biocera Antioksidan Alkali Filtre ) var ve bunun yanina ne takacağımı bilmiyorum..
çünkü cihazın üstündekileri eskidi ve hepsini atacağım -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 23 Kasım 2020; 13:26:36 > -
Ürünümüzü kesinlikle incelemenizi öneririm;
Ürün inceleme videosu için link;
https://www.youtube.com/watch?v=m-t_pogGpe4&feature=youtu.be
ürün detayları için link;
https://www.rosuaritma.com/urun/ro-lux-plus-su-aritma-cihazi/
sahip olduğu tüm belge ve sertifikaları inceleyebileceğiniz link;
https://www.rosuaritma.com/belgelerimiz/
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Lifetech in 11 aşamalı modelini aldım ve inceledim. Eğer düşünen varsa video göz atmasında fayda var, belki faydası dokunur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poseidon_77 -- 20 Ekim 2020; 0:49:30 > -
Merhaba, kurulumu siz mi yapıyorsunuz yoksa kullanıcı mı?
-
Tüm türkiyede ücretsiz montaj hizmeti verilmektedir.
Aynı zamanda ücretsiz kargo ile tarafınıza ulaştırılmaktadır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
elbette forumda kaliteli ve değerli markalar var ama kendim bunu kullanıyorum bu ürüne bir göz atın isterseniz sorunsuz sıkıntısız servisleri düzgün ve efendi ilgili ..fiyatı 1650tl şuan 12 ay taksit yapıyorlar nakitte 1550 bide donanımhaberden gelenlere extra indirim 50-100tl arası kuponu veriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher47 -- 1 Kasım 2020; 16:11:9 >
-
Merhaba arkadaşlar, rosuaritmanin fiyatları yüksek geldi, Antalyada bayi ve teknik destek ağı olan ilgili sertifikalara sahip, 1300 TL yi geçmeyen bir ürün arıyorum, bu konuda öneriniz var midir
Firma sahibi değilim sadece firmada çalışan bir personel olarak söylüyorum çalıştığım firma meridyen su arıtma sistemleri İstanbul da çalışıyorum ben 2 senedir ciddi anlamda 10 numara 5 yıldız bir firma hiç bir şikayeti oluşmamış tek firma ki günde en az 2 yada 3 montaj sadece biz İstanbul da yapıyoruz çoğu diyaliz merkezlerinde bizim cihazımız var gönül rahatlığıyla alışveriş yapıp arkanıza yaslanın
Meridyen su arıtma
Çağlayan Su Arıtma Sistemlerini tercih edebilirsiniz. Ürünler NSF Belgeli ürünlerdir. En iyi su arıtma cihazı için tavsiye edilebilir.
Bütçenize en uygun su arıtma cihazı fiyatları ile web sitesinden alışveriş yapabilirsiniz.
Özellikle Galaxy Prime Su Arıtma Cihazı ve Galaxy Plus Su Arıtma Cihazı en çok tercih edilen su arıtma cihazları ürünleridir.
Galaxy Prime Su Arıtma Cihazı: https://www.caglayansuaritma.com.tr/
Galaxy Plus Su Arıtma Cihazı: https://www.caglayansuaritma.com.tr/ev-tipi-su-aritma-cihazlari/galaxy-plus-su-aritma-cihazi/
Ayrıca su arıtma cihazında üretilen suyun daha kaliteli olması için kullanılan tatlandırıcılı filtre seçeneklerinide web sitesinde bulabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglayansuaritma -- 1 Aralık 2020; 17:14:34 >
-
Hocam alacak bir yer bulabildiniz mi? Bende antalyadayım butcemde aynı aşağı yukarı.
Vlal hocam 2 yıl öncesine kadar su arıtmaya karşıydım
ama damacanaya para yetiştiremeyince bende artına almaya karar verdim
çünkü bizim evde yemeğinden çayına herşey içme suyu ile yapılır çeşme suyu kullanılmaz
yazları ayda 250-300 tl veriyordum damacana suya
burada rosuarıtma yazılarını vs okudum sitesine baktım meğerse hemen burnumuzun dibinde imiş firma
arkadaşla atladık gittik
ümit beyle tanıştık
2 saatten fazla süre aklımdaki tüm soruları sordum hepsine cavap verdi sıkılmadan akşam 8i geçmişti yani saat
hatta kestiği faturaları bile gösterdi ogün
e bukadar kişi yanılıyor olamaz dedik ve
aldık cihazları ve 2 yıla yakındır kullanıyoruz
oldukça memnunuz tadından ve hizmetinden
hatta yan binamızdada bir komşuda varmış sonradan öğrendik
bir sorun oluyor anında çözüyorlar gerçi ben yaşamadım ama arkadaşımın başına geldi
filtre değişimi basit ben kendim aldım ve değiştirdim filtreleri arkadaşımda öyle
hatta bu yazın talındım kendim montajını yaptım yeni eve
fiyatı makul filtrelerin
bu yaz kardeşime ve bir arkadaşıma daha aldım
evet pahalı görünüyor ama o zamanda fiyatı çok araştırmadım çünkü zaten ayda 250 tl suya veriyordum piyasada 300-400e satılanlarda var güvenemedim e zaten bana yakın bir firma en ufak soruda hemen geri dönüyorlar
yani 3-5 fazla görünsede bence iyi ürüne verilir
-
Evet bizim evde de herşey içme suyu ile yapılıyor ve damacanaya para yetmiyor. Aldığınız yerin telefonunu ve sizinkinin modelini yapabilirmisiniz -
ben direkt merkezden aldım
ümit bey yetkili
https://www.rosuaritma.com/iletisim//
ben pompasız model aldım arkadaş pompalı model aldı
farkı pompasızda atılan su miktarı daha fazla ve pompasız düşük basınçlı yerlerde çalışmıyor eğer şebekede basınç sorunu varsa pompalı almak lazım
ama pompalıdada elektrik gittimi deposu bitince su yok tabii
ümit bey ayrıntıyı verir muhakkak
https://www.rosuaritma.com/urun/royal-green-soft-organik-aritma/
-
selam arkadaşlar bende arıtma cihazı düşünüyorum. İzmirdeyim. hangi marka ve modeli öneriyorsunuz ? yalnız yaşıyorum fakat su tüketimim fazla, o yüzden uzun vadede sorunsuz arıtma cihazı arıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interiordesign35 -- 14 Nisan 2021; 14:41:50 > -
-
Royal green ürünlerinden şaşma, burda önemli olan kullandığı filtre kadar cihazının arkasında duran bir firma olması, bir sorunla karşılaştığında karşında muhattap bulamıyorsun çoğu firmada , ben royal green aldım ve ilk problemimde hemen para iadesi yada yeni ürün yollamayı önerdiler ve bunu yaparken siz ürününümüzü yollayın demediler, biz para iadesi yapalım ondna sonra ürünümüzü yollayın dediler, yada yeni ürün yollayalım ondan sonra elinizdekini geri kargolayın dediler, bu arada şu arıtıcısız iki üç gün bile geçirmemeniz için her kolaylığı sunuyorlar, sizin en ufak mağduriyetinizi bile önemseyip onu bile çözüme kavuşturmaya çalışıyorlar, arıtıcı almadan önce internette bu işin dolandırıcıların hüküm sürdüğü bir piyasa olduğunu hemen hemen her platformda okudum, endişe duyarak bu firmadan aldım, royal green den almamın en büyük nedeni tek bir şikayet bile olmaması ve türkiyede nsf onaylı bir iki firmadan birisi olması nedeni ileydi, ama karşıma öyle bir firma çıktıki dürüstlüğü ile örnek gösterilecek konumda, inanın belki 3 ay hangi arıtıcı markasını alsam diye araştırıp durdum, artık kafayı yiyecektim o denli yani, evde küçük bebek olunca ve su en büyük besin zinciri olduğu için çok detaya girdim ve en sonunda royal green de karar kıldım iyiki de bu firmayı seçmişim, anlayacağınız boş yere kafa yormayın hangi firmadan alacağım diye, sizin yerinize ben üç ay kafa yordum inanın türkiyede daha iyisi daha sağlamı ve ürününün arkasında duranı yok, bu arada çok övdüm diye satıcı olduğumu düşünenler olabilir, firma ile en ufak bir alakam yok ben Elazığ da yaşayan bir devlet memuruyum, ama bundan sonra bu firmanın fahri reklamını yapan bilinçli bir kullanıcıyım, teşekkürler royal green ailesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X