Şimdi Ara

en iyi tank hangisi:??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyundaki en iyi tank hangisidir..
    ben uzun zamandır maokaiyle oynuyorum baya zevk alıyorum .. bazende mordeyi tank kasıyorum karşıdaki elemanlar çıldırıyorlar.ço nadirde leona oynuyorum oda zevkli oluyor ..ama diğer tankları oynamıyorum .ama rammus ve alistar almayı düşünüyorum sizce hangisi iyi:??

• kesinlikle shen
  • ben pro volibear kullanıcıyım.defans kassan dahi atağı yüksek ve çokca özelliği var.
    rakibin arkasından hızlıca koşarak onu arkaya atma,etrafında patlatma oluşturarak fear yapma ve çok az canı kalan rakibi hafif uzak mesafeden vurabilme.pasif yeteneği de belli bi orandan sonra kendi kendine yarıya kadar can doldurması.
    oynamayı öğrendiğimden beri hemen hemen hiç kaybetmedim diyebilirim.tam bir takım oyunu herosu..talon ve kogmow'la 2vs1 yapıp aldığımı hatırlıyorum..
  • Oyundaki en iyi tank Leona. 5 kişiyi tanklar stunlar slowlar ama takım iyi olması şart.
    Oyundaki en güçlü tank Shen remake bufflar baya güçlü oldu. Ultisi her daim işe yarar.
    Oyundaki en gıcık tank Ramus.AD düşmanı.

Ama tankların kralı Singed'dir.5 kişi peşine alır ölmelerini izlersinTroll tank
  • quote:

Orijinalden alıntı: endulujans

ben pro volibear kullanıcıyım.defans kassan dahi atağı yüksek ve çokca özelliği var.
    rakibin arkasından hızlıca koşarak onu arkaya atma,etrafında patlatma oluşturarak fear yapma ve çok az canı kalan rakibi hafif uzak mesafeden vurabilme.pasif yeteneği de belli bi orandan sonra kendi kendine yarıya kadar can doldurması.
    oynamayı öğrendiğimden beri hemen hemen hiç kaybetmedim diyebilirim.tam bir takım oyunu herosu..talon ve kogmow'la 2vs1 yapıp aldığımı hatırlıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcolm.X -- 22 Nisan 2012; 1:15:21 >
  • Shen bencede. Ultisi oyunun kaderini değiştirir birde çok iyi düşmanda kesebiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi sokakta daha iyi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rammus ve Shen diyorum.
  • Volibear veya Dr.Mundo
  • volibear diyorum ben naitulus da güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm.X

quote:

ben pro volibear kullanıcıyım.defans kassan dahi atağı yüksek ve çokca özelliği var.

komik olan nedir dostum?

• Elbette RAMMUS yediği onca (jungle nerf) nerften sonra bile hızlı jungler. Q skili ile dalar TAUNTLAR kısacası anti carry dir. TAuntu shen den uzun sürer ultisi az canlı carryleri ezer armoru ad olur daha ne olsun. Shen de en iyi 2. tank bence oyundaki, lane de shen jungleda rammus ezer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

Volibear veya Dr.Mundo

Mundo offtank.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberbandit

arkadaşlar oyundaki en iyi tank hangisidir..
    ben uzun zamandır maokaiyle oynuyorum baya zevk alıyorum .. bazende mordeyi tank kasıyorum karşıdaki elemanlar çıldırıyorlar.ço nadirde leona oynuyorum oda zevkli oluyor ..ama diğer tankları oynamıyorum .ama rammus ve alistar almayı düşünüyorum sizce hangisi iyi:??

en iyi tank hangisi:??

• quote:

quote:

quote:

komik olan nedir dostum?

komik olmayan tek cümle yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

quote:

quote:

komik olan nedir dostum?

komik olmayan tek cümle yok.

komik olan tek cümle yok sadece skill açıklamaları biraz yanlış yanlışıyla dalga geçmek yerine öğretsende sonra oturup beraber gülseniz

• Amumu ile yapmanız gereken tek şey milletin arasında dolaşmak. Tanklar arasında en etkili ulti de amumunun.
  • Amumu
  • Amumu-Shen.
  • malphite-amumu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.