Arkadaşlar cep telefonu araştırmalarım artık tıkandı. Ve sizin görüşlerinizi almak istiyorum. Aşağıdaki koşullara göre alınabilecek en iyi telefon hangisi?
- Fiyatı 2.000 TL altı - Android - 2. Kamerası olan. Bolca görüntülü konuşma yapıyorum. - Dokunmatiği muhteşem olmasa da ona yakın olmalı - 2 - 3 uygulama yükledikten sonra yavaşlatıp beni fıtık etmiyecek - Boyutlar önemli değil - Şuan satışta olan - GPS i insanı kanser etmemeli
Acaba böyle bir telefon var mı?
bu bütceye suan piyasadaki cihazlar seni kesmez bence bi kac ay daha bekle galaxy s2 ,motorola atrix , lg optimus 2x , sony ericsson arc gibi modelleri incele ve birini al
2000 lira mi :-D
Suanda bu parana göre bisey öneremicem , fakat çok para veriyosun yazık , nexus s ve Desire HD'ye bak :)
abi meslek ne samsung galaxy2 yada se arc al 2side çok güzel telefon.Ama ben olsam samsung galaxy 2 alırdım. 4/4lük telefon:)
Galaxy s2 çıkmak üzere. İşinizi görür.
Arkadaşlar fikirleriniz için teşekkürler.
Galaxy S II konusunu her gün takip ediyorum. Fakat ne zaman çıkacağı belli değil. Mayıs ayından önce çıkması zor gibi. HTC DHD 'nin ön kamerası olsa kaçırmazdım. Fakat onunda kabul edilemeyecek -benim için- eksikliği yüzünden liste dışı. LG Optimus 2X'in Türkiye pazarına girmeyeceği yönünde.
Galaxy s2 bekle.Aradığın özelliklere uygun ve güzel telefon.