Şimdi Ara

En iyi terleme önleyici [DEO-STICK-ROLL-ON] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
10
Favori
45.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değişiklik olsun diye bundan aldım.Sakın almayın resmen votka gibi kokuyor.
     En iyi terleme önleyici [DEO-STICK-ROLL-ON]
  • Ben deotak kullanıyorum duştan sonra krem şeklinde koltuk altına sürüyorsun. Özellikle yazın terliyorsun, su geliyor ama asla kötü kokmuyor. Tavsiye ederim marketlerde var.
  •  En iyi terleme önleyici [DEO-STICK-ROLL-ON]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gillette pro antiperspirant aldım ama henüz kullanmadım. Terleme önleyici olacaksa, "antiperspirant" yazması lazım.
  • Arkadaşlar sweat awayı öneririm. Müthirş bir antiperspirant sprey.

http://www.saglikmerkezim.net/SweatAway-Terleme-Onleyici-Sprey,PR-4.html
  • Rexona men active kullanıyorum herkese tavsiye ederim. Kesinlikle onca sıcağa ve harekete rağmen terleme yapmıyor. Etkisi ertesi güne kadar sürüyor. Ne zaman kullanırsam ter kokusunu unuturum hep.
  • bende bu dertten müzdaribim,şimdi yaz geldi kısa kollu giyiyoruz ne biliyim 10 dakika yürüsem terliyorum sınavda mesela bi çıkıyorum koltuk altım bildiğin ıslak çok belli oluyor koku yok nivea rol on sürüyorum ama görüntü iğrenç,ped demişsiniz ama o görüntüyü bozar gözükür,bence terlemeyi hiçbişey engelleyemez gibi bir ara rexona pudralı deo kullandım leke yapıyordu ama iyidi sanki pudralı olması bir avantajdı,yine arayıştayım gerçekten az da olsa terlemeyi azaltan bişey varsa kutu kutu alırım
  • Kış boyunca Fa Men Perfect Wave kullandım siyahlarda çok çok az leke bıraktığı oluyor, o da yıkanınca geçiyor.Ama kullandıktan hemen sonra giyinmedim 3-4 dk bekledim hani.
    Şimdi yaz geliyor nivea black&white kullanacağım ilk defa.Ama stick mi kullanayım roll-on mu bilemiyorum..
  • www.terlemeonleyicisprey.com gerekli bilgilere ulaşmanız mümkün.
  • Arkadaşlar Fransız menşeili Amerikada ve Avrupa da en çok satan ürün olan sweat away artık Türkiye 'de
    %100 müşteri memnuniyeti ve sorgusuz iade seçeneği ile
    www.terlemeonleyicisprey.com adresinde.
  • Arkadaslar , Turkiye'de piyasada satilan rexona,nivea,fa,dove,axe v.s kisacasi marketlerden aldiginiz hemen tum rollonlarin icinde 'aluminyum' maddesi var ve teri bu madde sayesinde kesiyor. Aluminyum, erkeklerde koltuk altindan kalbe kadar ulasip ciddi kalp problemlerine sebep olabiliyor, kadinlarda ise goguste kist olusumuna sebep olup, gogus kanseri riskini artiriyor, bilimsel olarak da kanitlanmis durumda. Bir ara benim de koltuk altimda bir agri oluyordu, kist gibi seyler cikmaya basladi, sonradan ogrendim rollondanmis. Vucut, koltuk altindan ve terleme yoluyla toksin atiyor, ayrica Aluminyum, bu toksinin cikis yolunu da kapatiyor.Aluminyum icermeyen rollonlar ise Tekin Acar gibi kozmetik marketlerde 50 lira gibi fahis fiyatlara satiliyor ve bazilari o kadar para vermenize ragmen teri onlemiyor, . Kesinlikle aluminyum iceren bu rollonlari kullanmayin, esinize dostunuza da soyleyin kullanmasinlar. SebaMed'in rolonu aluminyum icermiyormus, hemde pahali da degil 9-10 lira civari bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARMANDO -- 8 Ağustos 2013; 7:34:45 >

• Neden terlemeyi önlemek istiyorsunuz anlamadım. Ben bilgili sayılmam bu konuda pek fakat terleyememek iyi bir şey değil diye düşünüyorum. Isı dengenizi köpekler gibi dilinizle mi kurmayı düşünüyorsunuz? Bu başlıktaki ürünler terlemeyi mi önlüyor yoksa terlediğimizde ortaya çıkan kokuyu mu bastırıyor? Bu işlerden anlayan bir vatandaş bize de anlatsın. Ben roll on kullanırım arada sırada duştan sonra fakat kokmamak için. Terimi engellediğini de hatırlamam daha.
  • Guest Account kullanıcısına yanıt
    Cunku terledigin zaman kokmaya basliyorsun, hele bazi bunyeler varki gunde 3 kere dus alsa yine de fena halde kokuyorlar.Ayrica yediginiz ictiginiz seyler bile kokmamiza neden olabiliyor.Bunye meselesi yani.Mesela cok su icen de sicakta cok terler, bazi insanlar hic terlemiyor nerdeyse, bazisi sakir sakir.Millet keyfinden kullanmiyor rollonu yani kanki.
  • Axe deodorant kullanıyordum sırf ter kokmamak için ancak kendi kokusu da hoşuma gitmiyordu. Birgün ablamda bunu denedim ve hasta oldum

mükemmel bir ürün. duştan sonra koltuk altlarına sıkın. En az 2 gün kokmazsınız

Ayrıca en güzel tarafı kendisi de kokusuz. Üstünde tatmin garantilidir, aksi halde paranız iade edilir diyor ki haklılar. Acayip memnunum. Kendi kokusuz, ter kokusu yapmaz. daha ne istiyim hiç koltuk altımdan terledim mi hatırlamıyorum ama 5dk koştuktan sonra bile farkında değilim. Yüzümden daha çok terlediğime eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 8 Ağustos 2013; 8:15:35 >

• Deodorantlar da aluminyum iceriyor malesef. Hepsi sagliniza zararli. Aluminyum olmayan urunler tercih ediniz.
  • Bazı arkadaşlar terlemek gerekli ve sağlıklı demiş ve terlemeyi önlemeye kalkmanın yanlış olacağını belirtmişler. Söyledikleri elbette doğru, ama normal ölçülerde terleyen inlar için..

Bu tür ürünleri normalden çok daha fazla terleyen kişiler tercih etmeli. Bu aşırı terleme; tiroid bezinin fazla çalışması, şişmanlık, böbrek üstü bezi hastalıkları, şeker hastalığı, kanserler, stres, psikiyatrik hastalıklar gibi bir çok hastalığın belirtisi olabildiği gibi, toplumun az bir kısmında görülen(bendeki gibi..) ve doğuştan gelen sempatik sistemin aşırı aktivitesi bu probleme yol açabiliyor.

Yaz kış ve aşırı terleyen koltuk altı sorunumu 4-5 yıl önce kullanmaya başladığım maxim ile çözdüm. Pek çok roll on içeriğinde bulunan alüminyum kloridin sağlığa zararlı olduğu söyleniyor, fakat bu maddenin kullanıldığı pek çok ürün avrupa ve amerikada kullanılmakta, herhangi bir yasaklama söz konusu değil. Kanser araştırma kurulşlarının da bu maddenin kansere sebep olduğu ile ilgili bir raporu yok bildiğim kadarıyla. 30 ml lik kutu bana 1,5 yıl kadar yetiyor, çok seyrek kullanıyorum yani..

• Hort gibi olacak ama. Ben sanırım 15 senedir Gillette Gel kullanırım. Başka bir sürü marka ve model ürünü de çeşitli sebeplerle arada sırada kullandım. Ama her seferinde bu ürüne geri döndüm.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.