Şimdi Ara

En iyi Tesettür Giyim ve Kadın Moda Blog Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  En iyi Tesettür Giyim ve Kadın Moda Blog Sitesi

Tesettür giyim e-ticareti yapan biri olarak sürekli yeni açılan tesettür giyim blogları ve moda portallarını takip etmek durumundayım. Çok sayıda bu sektörde blog siteleri olsada aralarında işe yarar maalesef ki bir kaç site var. Kullanıcının, okumaktan sıkılmadığı bir tesettür moda blogu keşfettim. Bu blogun adı Nurfeza.com

Site içerisinde oldukça eğlenceli moda trendleri ve güncel bilgiler bulunuyor. Ayrıca yemek tariflerinden anne ve çocuk blog kategorilerine kadar tam bir kadın moda blogu Nurfeza Kpss haberleri haberinden keşfettiğim ve oldukça beğendiğim tesettür giyim sitesini sizlere biraz daha anlatmak isterim.

TESETTÜR GİYİM BLOGLARI ARASINDA EN İYİ VE EN GÜNCEL

Toplam 7 editörüyle nurfeza.com şuanda en güncel yayın yapan en iyi tesettür bloglarından. Kendilerine başarılar diliyor ve yararlı ve faydalı paylaşımlarına devam etmelerini diliyorum.

Sizlerde tesettür giyim blog sitesine girmek için tıklayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfanbarutcu -- 2 Ekim 2015; 9:52:13 >

• Bende geçen şu hacda ki elim kaza haberlerini incelerken rastlamıştım Nurfeza'ya. Tasarımı, renkleri falanda bir hayli hoşuma gitti. Harbi tebrik edilmeli işin başında olanlar.. Umarım çizgilerini bozmazlar.
  • Umarım :) Sosyal medyadan beslenen kazanıyor hocam. Nurfeza'da onlardan birtanesi..
  • Bence eğer konu tesettür giyim ise bu alanda en iyi çıkış yapan ve sürekli 2 günde bir güncel paylaşımlar yapanwww.tesetturgiyimkabini.com sitesidir.Bu site daha çok giyim üzerine kombin üzerine fikirler veriyor.İlgililenlere öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.