Bildirim
En İyi Torrent Programı Nedir??
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
www.divxforever.com dan forumlara gir orada gerekli açıklamaları bulursun aslında bana göre hepsi aynı çünkü daha toorrentten bi kb bilem indiremedim yani hepsi kötüüüüüüüüüü -
BitComet yeni başlayanlar için ideal diğer p2p programlarının arayüzüne benzer bir sistemi var. Sizi bilmem ama ben torrent sayesinde çok şey indirdim -
quote:
Orjinalden alıntı: xander
BitComet yeni başlayanlar için ideal diğer p2p programlarının arayüzüne benzer bir sistemi var. Sizi bilmem ama ben torrent sayesinde çok şey indirdim
ahhh be baba keşke bende bişiler indirsem ama herhalde bende bi sorun var bear share,e-mulevb hiç biri bağlanmıyo nete şimdide msn başladı bağlanmamaya hayırlısı format yakın gibi gözüküyo -
Bir arkadaş Nova Torrent programını önermişti.Bir de Azureus diye güzel bi program varmış.Ben bitComet kullanıyordum ama çok kasıyordu.GB larca dosya indirdim.İnmiyor diye bişey yok
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dosya başka bir işlem tarafından kullanıldığından bu işlem dosyaya erişemiyor
- telefon numarasından konum bulunur mu
- netcad 8 crack kurulum
- sunucu bu dosyayı indirmeye izniniz olmadığını söylüyor
- balkona kamera takmak yasal mı
- türk telekom internet çekmiyor
- bağlantınız gizi değil hatası çözümü
- google dark web raporu
- steam oyun iade etme
- remote nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X