Şimdi Ara

En iyi Toyota servisi???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toyota kullanan arkadaşlan sizlerin görüşlerini almak istiyorum sizce en iyi, en güvenilir Toyota servisi hangisi???
    Yorumlarınızı bekliyorum...

• ankara mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WEST_COAST

ankara mı ?

ben istanbul için sormuştum ama sen ankaralılar için görüş belirtirsen iyi olur bence....
  • bence alakasız ama hersey bi sey söylüo ADANA-MERSİN-HATAY bölgesinde en iyi servis bence BALKAROĞLU.NOT:Balkarogluyla uzaktan yakından hicbir alakam yoktur.
  • Derindere'den memnunum...
  • Sana iki cevap SONKAR ÇOBANÇEŞME- SONKAR AVCILAR...İlgi ikram ve servis çok iyi, yalan dolan yok. Sordugun her sorunun cevabı açık ve net...Veriliyor...Ben 3 kez gittim çok memnunum...5852... Toyotanın özelligi servis kalitesi ve sorunsuz araba oluşu..... Saygılarımla...
  • toyota servisleri yurtiçinde diğer markaların servisleriyle karşılaştırıldığında en sorunsuz servislerdir..o yüzden iyinin iyisini bulmak durumundasınız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 99 corollamı İstanbul Kavacık servise götürüyorum. Son derece memnunum. Ancak sanırım forumda okuduğum kadarı ile hepsi aynı kalitede.
  • ortaköy toyota servisi her sorunumda çok iyi hizmet ve ilgi gösterdi kendilerini tebrik ederim...
  • AKOTA ANKARA
  • WALLA BENİM ARABAMIN GARANTISI YILLAR ÖNCE BİTMİŞ,

BENİM Bİ KAÇ İŞİM OLDU SERVİSLE, AMA YETKİLİ TOYOTA SERVİSLERİNE NEYİ SORDUYSAM DUDAKLARIMI UÇUKLATAN FİYATLAR SÖYLEDİLER.

BENDE EYÜPTE ÖZEL BİR JAPON OTO SERVİSİNE GİDİYORUM ARTIK,

HEM FİYATLARINDAN ÇOK MEMNUNUM HEMDE YAPILAN İŞÇİLİKTEN.

VAZGEÇMEYİDE DÜŞÜNMÜYORUM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tecniq

WALLA BENİM ARABAMIN GARANTISI YILLAR ÖNCE BİTMİŞ,

BENİM Bİ KAÇ İŞİM OLDU SERVİSLE, AMA YETKİLİ TOYOTA SERVİSLERİNE NEYİ SORDUYSAM DUDAKLARIMI UÇUKLATAN FİYATLAR SÖYLEDİLER.

BENDE EYÜPTE ÖZEL BİR JAPON OTO SERVİSİNE GİDİYORUM ARTIK,

HEM FİYATLARINDAN ÇOK MEMNUNUM HEMDE YAPILAN İŞÇİLİKTEN.

VAZGEÇMEYİDE DÜŞÜNMÜYORUM.

aynı durumda olan biri olarak kesinlikle katılıyorum İzmitte oturuyorum ve alper otoya gidiyorum YAlçın ustaya parçalar japon parçalar takılıyor yani toyotanın kullandığı parçaları üzerinde bir tek toyota amblemi yok misal toyotanın üzerinde denso yu görebilirsiniz ...
  • arabayı Akota dan aldım ama epey bi uzak gittiler. ben de lider e götürüyorum. oldukça memnunum Lider den...
  • Bir kaç kere Ankara'daki Toyan'a gittim, en son 40.000 km bakımı da yaptırdım,işçilikten hep memnun kaldım.Yalnız personelin genel tavrını çok beğendiğimi söyleyemem,üniversite mezunu çakı gibi çocuklar beklerken, tüccar ağızlı tipler insanı soğutuyor,yeni araç almaya kalksam Toyanı tercih etmezdim sanırım.
    Bir de Düzce Hızel servisinde rot ayarı yapamıyorlar, aracınızı sanayiye götürüyorlar,hiç hoş değil.
  • arabayı aldığımdan beri malatyanınkine ergüle gidiyorum artık plazayada toyotaya da aşığım malatyanın civarındakilerden şikayet çok var diyolar ama bilmiyorum tavsiye ederim malatyanın servisi çok iyiişten ayrılanlar bile başka plazalarda formen oluyo okul gibi adamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.