Şimdi Ara

En İyi Tv'den Dışarı Çıkanlar : )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
5
Favori
15.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazen 1080p lik 3d bir film alıyoruz ama hayal kırıklığına uğradığımız oluyor. Filmde sadece bir derinlik söz konusu ve 3d damgasını kesinlikle haketmiyor. Sizlerden ricam gerçekten tv'den dışarı çıkan efektlerin olduğu film, belgesel , oyun , fragman v.s burada paylaşmamız.

Örneğin ben Michael Jackson Trailer 3D' yi çok beğenmiştim. Burnunuzun dibine kadar gelen ve size kılıç sallayan zombiler insanı dehşete düşürüyor.

• bahsettiğin film capsteki film mi? bir de tvnin markası ve kullandıgın gözlük nedir? selamlar
  • caps teki film hocam , izlemeni tavsiye ederim.

samsung 55d7000 ve kutudan çıkan gözlük kullandım.
  • 3d film için torrent davetiyesi atacak olan var mı acaba? Tv aldık hiç 3d film yok yardımlarınızı bekliyorum. Bir de arkdaşlar eski 3 boyutlu film görüntüsünü nasıl samsung d8000 de izleyebilirim. Kırmızı mavi görüntüsü var. SBS değil. Ekrandaki görüntü nasıl 3d yapacağım d8000 de 3 seçenek var. SBS, 2d to 3d ve Alt alta 3d hangisini seçeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm_group

caps teki film hocam , izlemeni tavsiye ederim.

samsung 55d7000 ve kutudan çıkan gözlük kullandım.

peki dostum tvnin kendi media playerinimi kullanıyorsun ve half sbs mi indirdiğin filmler, tşk ederim
  • quote:

peki dostum tvnin kendi media playerinimi kullanıyorsun ve half sbs mi indirdiğin filmler, tşk ederim

bu 1 dk lık bir görüntü dostum , half sbs olarak indirmiştim zamanında
  • en iyi pop out, boogie el aceitoso adlı arjantin animasyonunda. filmin konusu saçma, çocuklar için uygunsuz sahneler de var. ama kurşunlar sağınızdan solunuzdan geçiyor. daha iyisini görmedim şu ana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 13 Eylül 2011; 22:55:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski 3D filmleri nasıl izleyeceğim SBS olmayan 3d filmleri Kırmızı mavi görüntüsü var. SBS değil. Ekrandaki görüntü nasıl 3d yapacağım d8000 de 3 seçenek var. SBS, 2d to 3d ve Alt alta 3d hangisini seçeceğim.
  • eski derken şu kırmızı mavilerden bahsediyorsunuz sanırım. onları bağlantıda ki basit gözlüklerle izleyebilirsiniz. en azından ben elimdeki filmi onunla izlemiştim.

http://www.hepsiburada.com/Liste/xtan-3d-3-boyutlu-gozluk-kirmizi-mavi/ProductDetails.aspx?productId=dvdalpa37&categoryId=10006664
  • Ben de samsungun 3d orjinal gözlüğü var onla izlenmez mi
  • Eski filmler derken kırmızı mavi gözlükle izlenen filmler kastediliyorsa onları gene anaglif gözlükle (kırmızı - mavi) gözlükle izleyebilirsiniz. Ancak Tv nin kendi gözlüğü işe yaramaz. Fakat illa ben tvnin kendi gözlüğünü kullanacağım derseniz bir yöntem var ancak kalite çok düştüğünden gereksiz bir yöntem. Stereo Movie maker programı 3d filmleri farklı 3d çesitlerine dönüştürebiliyor. Bunun içinde anaglif filmleri sbs veya üst-alt yapabilme yeteneğine de sahip. Ancak bu işlem sonunda renkleri kaybediyorsunuz ve çıkan sonuç direk kırmızı-mavi gözlükle izlenenden daha iyi değil. Üstelik renksiz. Program mkv yi direk görmüyor. Avi veya mpg dosyalarını görüyor. O yüzden önce filmi avi veya mpg yapacaksınız (Ben winavi kullandım çeviri için oldu). Sonra çıkan dosyayı Strereo movie makerle açıp (Anaglif seçilecek) sonra save stereo movie seçilecek ve sbs veya over-under(üst-alt) seçilip uygun kodekle (h.264 en iyi kaliteyi veriyor) kaydeceksiniz. Çeviri yapıldıktan sonra oluşan dosyayı tv de oynatacak ve sbs yaptı iseniz tv ayarlarında sbs üst-alt ise üst-alt seçip izleyeceksiniz. Ama sırf meraktan deneyip aldığım sonuca göre uğraşmaya bile deymez. Gidip 6-7 tl ye uygun gözlük alın keyfinize bakın derim. Zaten anaglif filmler için 3D tv yede gerek yok. Bazı eski filmlerin sbs versiyonları mevcut. Örneğin jason 3D (üçüncü film) veya jaws 3 gibi.

Friday Part 3 (Jason 3d) Fragman Sbs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halken -- 13 Eylül 2011; 19:55:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

en iyi pop out, boogie el aceitoso adlı arjantin animasyonunda. filmin konusu saçma, çocuklar için uygunsuz sahneler de var. ama kurşunlar sağınızdan solunuzdan geçiyor. daha iyisini görmedim şu ana kadar

Nerden bulabiliriz bu filmi ? Özelden torrent, vs link alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blake78

quote:

Orijinalden alıntı: agtr

en iyi pop out, boogie el aceitoso adlı arjantin animasyonunda. filmin konusu saçma, çocuklar için uygunsuz sahneler de var. ama kurşunlar sağınızdan solunuzdan geçiyor. daha iyisini görmedim şu ana kadar

Nerden bulabiliriz bu filmi ? Özelden torrent, vs link alabilir miyim?

attım
  • banada link atarmısınız lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halken

Eski filmler derken kırmızı mavi gözlükle izlenen filmler kastediliyorsa onları gene anaglif gözlükle (kırmızı - mavi) gözlükle izleyebilirsiniz. Ancak Tv nin kendi gözlüğü işe yaramaz. Fakat illa ben tvnin kendi gözlüğünü kullanacağım derseniz bir yöntem var ancak kalite çok düştüğünden gereksiz bir yöntem. Stereo Movie maker programı 3d filmleri farklı 3d çesitlerine dönüştürebiliyor. Bunun içinde anaglif filmleri sbs veya üst-alt yapabilme yeteneğine de sahip. Ancak bu işlem sonunda renkleri kaybediyorsunuz ve çıkan sonuç direk kırmızı-mavi gözlükle izlenenden daha iyi değil. Üstelik renksiz. Program mkv yi direk görmüyor. Avi veya mpg dosyalarını görüyor. O yüzden önce filmi avi veya mpg yapacaksınız (Ben winavi kullandım çeviri için oldu). Sonra çıkan dosyayı Strereo movie makerle açıp (Anaglif seçilecek) sonra save stereo movie seçilecek ve sbs veya over-under(üst-alt) seçilip uygun kodekle (h.264 en iyi kaliteyi veriyor) kaydeceksiniz. Çeviri yapıldıktan sonra oluşan dosyayı tv de oynatacak ve sbs yaptı iseniz tv ayarlarında sbs üst-alt ise üst-alt seçip izleyeceksiniz. Ama sırf meraktan deneyip aldığım sonuca göre uğraşmaya bile deymez. Gidip 6-7 tl ye uygun gözlük alın keyfinize bakın derim. Zaten anaglif filmler için 3D tv yede gerek yok. Bazı eski filmlerin sbs versiyonları mevcut. Örneğin jason 3D (üçüncü film) veya jaws 3 gibi.

Selâmlar. Demosunu verdiğiniz filmin orjinalini indirmeye çalışıyorum. 3,72 GB kadar.
    Siz half-sbs versiyonunu izlediniz mi, kalitesi nasıl izlediyseniz? Benim ilk izlediğim 3D filmdi, yıllar önce. O yüzden tekrar izlemek istiyorum ama mümkün olduğunca en kalitelisini arıyorum. İndirebileceğim bir link varsa yollayabilirseniz sevinirim.
    Teşekkürler.

• tecrübeli arkadaşlar biraz film tavsiye etse iyi olucak aslında
  • IMAX under the sea 3d görüntüler şahane ona ek olarak IMAX hubble 3d IMAX bugs3d Rio 3d resident evil afterlife 3d tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikskareyim

quote:

Orijinalden alıntı: halken

Eski filmler derken kırmızı mavi gözlükle izlenen filmler kastediliyorsa onları gene anaglif gözlükle (kırmızı - mavi) gözlükle izleyebilirsiniz. Ancak Tv nin kendi gözlüğü işe yaramaz. Fakat illa ben tvnin kendi gözlüğünü kullanacağım derseniz bir yöntem var ancak kalite çok düştüğünden gereksiz bir yöntem. Stereo Movie maker programı 3d filmleri farklı 3d çesitlerine dönüştürebiliyor. Bunun içinde anaglif filmleri sbs veya üst-alt yapabilme yeteneğine de sahip. Ancak bu işlem sonunda renkleri kaybediyorsunuz ve çıkan sonuç direk kırmızı-mavi gözlükle izlenenden daha iyi değil. Üstelik renksiz. Program mkv yi direk görmüyor. Avi veya mpg dosyalarını görüyor. O yüzden önce filmi avi veya mpg yapacaksınız (Ben winavi kullandım çeviri için oldu). Sonra çıkan dosyayı Strereo movie makerle açıp (Anaglif seçilecek) sonra save stereo movie seçilecek ve sbs veya over-under(üst-alt) seçilip uygun kodekle (h.264 en iyi kaliteyi veriyor) kaydeceksiniz. Çeviri yapıldıktan sonra oluşan dosyayı tv de oynatacak ve sbs yaptı iseniz tv ayarlarında sbs üst-alt ise üst-alt seçip izleyeceksiniz. Ama sırf meraktan deneyip aldığım sonuca göre uğraşmaya bile deymez. Gidip 6-7 tl ye uygun gözlük alın keyfinize bakın derim. Zaten anaglif filmler için 3D tv yede gerek yok. Bazı eski filmlerin sbs versiyonları mevcut. Örneğin jason 3D (üçüncü film) veya jaws 3 gibi.

Selâmlar. Demosunu verdiğiniz filmin orjinalini indirmeye çalışıyorum. 3,72 GB kadar.
    Siz half-sbs versiyonunu izlediniz mi, kalitesi nasıl izlediyseniz? Benim ilk izlediğim 3D filmdi, yıllar önce. O yüzden tekrar izlemek istiyorum ama mümkün olduğunca en kalitelisini arıyorum. İndirebileceğim bir link varsa yollayabilirseniz sevinirim.
    Teşekkürler.

Nette 1080p mkv kalitesinde ilk 3 film bulunuyor. Hd-space.org sitesine üye olarak oradan torrent olarak indirebilirsiniz. 3D değil ama.
    Ancak geçen sene 3dblurayiso.com sitesinde 3D olarak torrenti vardı. Kalitesi yukarda verdiğim demo ile aynı kalitede idi. O sıra o site çalıştığından sbs olarak inderebilmiştim. Ancak eski 200gb lik bir harddiskteydi ve hdd bozulunca o da silindi. Bir daha da bulamadım. 3dblurayiso.com sitesinde jaws 3D de half-sbs olarak vardı.
    Ne yazıkki artık site çalışmıyor.

• Ben de samsungun 3d orjinal gözlüğü var onla izlenmez mi
  • D7000 e 1 tr harici harddisc bağlayıp direk film izleyebiliyormuyum yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.