Şimdi Ara

En iyi ücretsiz forum sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
8.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    joomlaboard, fireboard, smf, phpbb, snitz vs kafam çok karıştı.
    Sizinde önerilerinizi almak istediğim için bu konuyu açtım, bana hangi forumun daha iyi yada daha kullanışlı olduğu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
    Şimdiden Teşekkürler

• Ben smf derim, şimdi bunu dedikten sonra yine karşı çıkanlar olacak ama şuan en hızlı gelişen ve en güvenli sistem diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mizahci

Ben smf derim, şimdi bunu dedikten sonra yine karşı çıkanlar olacak ama şuan en hızlı gelişen ve en güvenli sistem diyebilirim.
    ben vbulletin derim gerektiği zaman gerekli önlemlerini alırsan kötü birşey yaşamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hostingcilersitesi

ben vbulletin derim gerektiği zaman gerekli önlemlerini alırsan kötü birşey yaşamazsın

Alıntıları Göster
    phpBB nasıldır peki?
    Aslında istediğim rahat kullanımı olan bir forum, phpBB 3 versiyonunu biraz kullandım iyi gibi gözüktü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuerker

phpBB nasıldır peki?
    Aslında istediğim rahat kullanımı olan bir forum, phpBB 3 versiyonunu biraz kullandım iyi gibi gözüktü.

Alıntıları Göster
    Phpbb3 oldukça iyi ve popüler bir yazılım.Ayrıca bir o kadarda kaliteli tabii ama benim tek hoşuma gitmeyen yanı Türkiye destek siteleri yeterli derece aktif değiller, işlerini adam akıllı yapmıyorlar
    Onun dışında iyi bir sistem

• quote:

Phpbb3 oldukça iyi ve popüler bir yazılım.Ayrıca bir o kadarda kaliteli tabii ama benim tek hoşuma gitmeyen yanı Türkiye destek siteleri yeterli derece aktif değiller, işlerini adam akıllı yapmıyorlar
    Onun dışında iyi bir sistem

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hostingcilersitesi

Bu arada vbulletin ücretsiz bi forummu? Eminmisiniz?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hostingcilersitesi

Bu arada vbulletin ücretsiz bi forummu? Eminmisiniz?

Alıntıları Göster
    Ben biraz phpbb 3 ile uğraşmaya başlıyorum o zaman :)
    Yardım için teşekkürler ayrıca arkadaş bilmeden yazmış herahlde ama vbulletin ücretli bir yazılım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuerker

Ben biraz phpbb 3 ile uğraşmaya başlıyorum o zaman :)
    Yardım için teşekkürler ayrıca arkadaş bilmeden yazmış herahlde ama vbulletin ücretli bir yazılım :)

Alıntıları Göster
    Ücretli olduğunu biliyorum ondan sordum, şaşırdım görünce, sanırım şaşkınlığına gelmiştir.
    Phpbb3 iyidir, bana hep esnek bir çalışma stili ve esnek hoş temaları olan güzel bir sistem izlenimi bıraktı. Gerçekten uzun yıllar phpbb serilerini kullandım ama 3 aralarında doğal olarak en iyisi
    Kolay Gelsin

• quote:

Ücretli olduğunu biliyorum ondan sordum, şaşırdım görünce, sanırım şaşkınlığına gelmiştir.
    Phpbb3 iyidir, bana hep esnek bir çalışma stili ve esnek hoş temaları olan güzel bir sistem izlenimi bıraktı. Gerçekten uzun yıllar phpbb serilerini kullandım ama 3 aralarında doğal olarak en iyisi
    Kolay Gelsin

Alıntıları Göster
    Vbulletin ücretli bir forum.Eğer tespit edilirse hemen kapattırıyorlar.Tabi şu ana kadar üye olduğum Vbulletin sitelerinin hiç bu nedenden ötürü kapandığını da görmedim orası da ayrı bir mesele.

• quote:

Kolay Gelsin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mizahci

Kolay Gelsin

Benimde hoşuma giden şık ve sade görünmesi, teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: Razercode

Vbulletin ücretli bir forum.Eğer tespit edilirse hemen kapattırıyorlar.Tabi şu ana kadar üye olduğum Vbulletin sitelerinin hiç bu nedenden ötürü kapandığını da görmedim orası da ayrı bir mesele.

Ben gördüm valla

• quote:

Ben smf derim, şimdi bunu dedikten sonra yine karşı çıkanlar olacak ama şuan en hızlı gelişen ve en güvenli sistem diyebilirim.
    vallani bende bilmiyorum yawwwwwwwwwwww
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartanesi_

vallani bende bilmiyorum yawwwwwwwwwwww

Alıntıları Göster
    Smf kullanışlı ama temalarının hiç biri hoşuma gitmiyor. Phpbb nin temaları ve kullanışı çok güzel bencede phpbb kullan
    Bu arada Forum sistemlerinin birçoğu vb . Acaba bunların hepsi lisanslımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bach

Smf kullanışlı ama temalarının hiç biri hoşuma gitmiyor. Phpbb nin temaları ve kullanışı çok güzel bencede phpbb kullan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

Emin ol değil ! Vbulletin sitelerin çoğu lisanssız sistemler...Tabii lisanslılar var ama azınlık derecesindeler...
    Hem şuda var arkadaşlar yani aranızda smfyi sevmeyenler var olabilir birşey demiyorum ben onalara demek istediğim vbulletin güzel hoş tamam yanlız şu içinde bulunduğumuz dönemde smf artık vbulletin özelliklerinin ve görünümlerinin birçoğun yavaş yavaş sahip oluyor.
    Eklerle modüllerle yeni çıkan vbulletin tarzı temaları ile bu açık gayet kapanıyor.
    Phpbb3 bence apayrı bir şey olarak düşünülmeli nedeni ise muhteşem bir sisteme doğru gidiyor.Yeterli temaları var ama dediğim gibi Türkiye destek kısmı ilerlemedikçe bu iş olmaz, bir tane Türkiye Destek siteside çıkıp biz bu işi adam gibi yapıyoruz diyemez phpbb için...
    Forumlarında bir soru soruyoruz, acil ihtiyacımız oluyor aradan bir hafta geçiyor cevap yok. Böyle olunca sadece isimleri destek sitesi diye ortalıkta böbürlenmeleri de hiç hoş olmuyor haliyle..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

Emin ol değil ! Vbulletin sitelerin çoğu lisanssız sistemler...Tabii lisanslılar var ama azınlık derecesindeler...
    Hem şuda var arkadaşlar yani aranızda smfyi sevmeyenler var olabilir birşey demiyorum ben onalara demek istediğim vbulletin güzel hoş tamam yanlız şu içinde bulunduğumuz dönemde smf artık vbulletin özelliklerinin ve görünümlerinin birçoğun yavaş yavaş sahip oluyor.
    Eklerle modüllerle yeni çıkan vbulletin tarzı temaları ile bu açık gayet kapanıyor.
    Phpbb3 bence apayrı bir şey olarak düşünülmeli nedeni ise muhteşem bir sisteme doğru gidiyor.Yeterli temaları var ama dediğim gibi Türkiye destek kısmı ilerlemedikçe bu iş olmaz, bir tane Türkiye Destek siteside çıkıp biz bu işi adam gibi yapıyoruz diyemez phpbb için...
    Forumlarında bir soru soruyoruz, acil ihtiyacımız oluyor aradan bir hafta geçiyor cevap yok. Böyle olunca sadece isimleri destek sitesi diye ortalıkta böbürlenmeleri de hiç hoş olmuyor haliyle..

Alıntıları Göster
    Her zaman açık kaynak kodlu olanı tercih etmelisin çünkü sürekli gelişir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan.91

Her zaman açık kaynak kodlu olanı tercih etmelisin çünkü sürekli gelişir...

Alıntıları Göster
    Eğer vbulletine yakın bir şey istiyorsan smf kurmalısın.
    Portal ile beraber düşünüyorsan phpbb daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

Eğer vbulletine yakın bir şey istiyorsan smf kurmalısın.
    Portal ile beraber düşünüyorsan phpbb daha iyidir.

Alıntıları Göster
    Portal olarak smfnin tiny portal eklentiside kullanılabilir
  • quote:

Portal olarak smfnin tiny portal eklentiside kullanılabilir

Alıntıları Göster
    sen hangi konuya göre en iyisini arıyorsun ? aradığın nedir ?

smf diğerlerine göre kullanımı basit bir scripttir. görsellik bakımından phpbb ve bullettinden zayıf olabilir ama bu iki scripttende öne çıkan bir çok özelliği var..

smf kurmani öneririm çünkü yeni sürümü gerçek anlamda bana göre bullettinden kat kat iyi tek sorun beta olması buna istinaden ufak sorunlarının bulunması..

• quote:

Orijinalden alıntı: beacbeac

smf diğerlerine göre kullanımı basit bir scripttir. görsellik bakımından phpbb ve bullettinden zayıf olabilir ama bu iki scripttende öne çıkan bir çok özelliği var..

smf kurmani öneririm çünkü yeni sürümü gerçek anlamda bana göre bullettinden kat kat iyi tek sorun beta olması buna istinaden ufak sorunlarının bulunması..

Alıntıları Göster
    Bence smf yi kullanmalaısın hem en kolay yazılım dır. Hemde yeni verdiyonu güzel ayrıca çok fazla teması olduğu için istediğin şekle sokabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: beacbeac

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: eub

Katılıyorum arkadaşım
    SMF oldukça hızlı gelişmekte 1.1.5 çıktı dedik ardından 2.0 ın betası geldi, gerçi ben hala 1.1.4 teyim ama
    Sürümden memnunum şimdilik yükseltmeyi düşünmüyorum bakalım belki 2.0 tam sürüme geçince

• quote:

Orijinalden alıntı: sibel85

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Vbulletin in ücreti ne kdr nasıl ödeniyor bilen varsa yanıtlasın lütfen??
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.