Öncelikle herkese iyi akşamlar ve iyi forumlar. Daha önce Apus kullanıyordum fakat tasarımından sıkıldım önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
quote:Orijinalden alıntı: Prof.Dr.KarizmaticNova launcher sade ve şık bir launcherNova Launcher tabii ki.
quote:Orijinalden alıntı: DrybeansandriceNova Launcher tabii ki.Alıntıları Göster nova launcher prime + blitz pro icon pack.
quote:Orijinalden alıntı: Nuvo'2 yil once nova kullaniyordum. 2 yil sonra androide geri dondum ilk is telefona nova kurmak oldu..En sadesi smart launcher En iyisi nova launcher
quote:Orijinalden alıntı: epitapsou nova launcher prime + blitz pro icon pack. Onceden blitz kullanirdim novayla. Su an turk bi gelistiricinin hexagon icon pack ini kullaniyorum. Tavsiye ederim
quote:Orijinalden alıntı: Hyponsoinage quote:Orijinalden alıntı: epitapsou nova launcher prime + blitz pro icon pack. Onceden blitz kullanirdim novayla. Su an turk bi gelistiricinin hexagon icon pack ini kullaniyorum. Tavsiye ederim belli bi kalıp içerisinde olanları sevmiyorum.