Şimdi Ara

En iyi virüs programı hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ücretsiz istersen avg iyidir
  • Norton,Combofix
  • en iyi yemek hangisidir gibi bir soru bu.
  • seni de her yerde görmeye başladım(sadece anakartla bilgisayar calısır mı vs )

soruna cevap olarak ; en iyisini sormak yanlış olur çünkü her antivirüsün mutlaka bir eksisi vardır ama ben sana bitdefender öneriyorum
  • Teşekkürler

• Sistem Win XP ise kesinlikle deepfreeze Virüsler vız gelir tırıs gider. Elektirik gitmelerinden kaynaklı mavi ekran hatalarının önüne geçer vs vs vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce En güvenli Browser Hangisi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 günlük kampanya var. Bitdefender IS 2015 9 aylık bedava key.

KAÇIRMAYIN derim.

http://www.bitdefender.com/media/html/softpedia-2015/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClearNOS

fan asla değilim ama senelerdir ve çoğu insana göre tartışmasız BITDEFENDER en iyi antivirus programıdır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra_bilgic

ücretsiz istersen avg iyidir

uzun zamandır ve değişik birçok test ve inceleme merkezince en iyi antivirüs olarak bitdefender seçiliyor.....

bedava olan sürümü de çok beğeniliyor.
    http://www.bitdefender.com/solutions/free.html
    http://download.bitdefender.com/npd/free/Antivirus_Free_Edition.exe

bedava olanı deneyip beğenirseniz paralı olana geçebilirsiniz ya da bedava ile yolunuza devam edersiniz.... ikiside aynı güvenliği sağlıyor sadece bedava olan çok basit bir menüye sahip kurcalayacağınız birşey yok... çoğu insan ilginçtir bu halini sevmiş.... "birşey ayarlamam gerekmiyor arka planda işini sessiz sedasız yapıyor hemde ücretli olan kadar güvenli" deniliyor....

• bence nod32

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Orijinalden alıntı: ClearNOS

fan asla değilim ama senelerdir ve çoğu insana göre tartışmasız BITDEFENDER en iyi antivirus programıdır....

Teşekkürler dostum virüs porgramı arıyordum tam üstüne geldi umarım iyi çıkar.
  • bitdefender iyidir ama sistemim kasar dersen kaspersky anti virüs 2014 te işini görebilir dostum bu arada bu programlar çok göreceli en iyisini deneyip kendin bulursun
  • Kendim bildim bileli Kaspersky kullanıyorum, daha bir kere aman bilgisayarıma virüs bulaştı demedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_king

Kendim bildim bileli Kaspersky kullanıyorum, daha bir kere aman bilgisayarıma virüs bulaştı demedim.

değiştirmemişsin ama virüs bulaşmadığını nasıl anladın????
  • quote:

quote:

Kendim bildim bileli Kaspersky kullanıyorum, daha bir kere aman bilgisayarıma virüs bulaştı demedim.

Bilgisayarıma virüs bulaşmadığını anlamayacaksam şahdamarını kesiyim :D
  • quote:

quote:

quote:

Seni buralarda görmek güzel reyiz :) THT'den WhiteH4cker saygılar :)

• quote:

quote:

quote:

virüs bulaştığını nerden anlıyorsun? elleyerekmi? tadarakmı? gözlerinlemi görüyorsun virüsü?

en iyi antivirüs bile tanıyamadığı en az 1 virüs vardır.....
    senin kullandığın kaspersky virus yakalama oranı %99.5 ki oldukça iyi bir değerdir
    ama piyasada bilinen sadece virüs sayısı yaklaşık 20,000,000 (yirmi milyon) dur....
    bunun trojan ı spy ı var daha..... hepsinin tolamı rahat 40-50 milyonları bulur... ama biz sadece virüsden devam edelim...

demekki kaspersky nin bile tanıyamadığı 20,000,000 x ( 1 - 0.995) = 100,000 (yüz bin) virüs var demektir....
    bu yüz bin içinden EN AZ BİR TANESİ bilgisayarında olabilir..... kaspersky da uyuyabilir.... bunda bir acaiplik yok... hiç bir antivirüs %100 güvenlik sözü vermiyor zaten

onun için bilgisayarımda virüs yok ben anlarım gibi mantık dışı bir tutum içinde olacağına bilinçlen ve antivirüsten çok kendine güven, sakat işler yapma....

ayrıca bilgisayarında virüs olup olmadığını antivirüs değiştirmeden anlayamazsın......... 5 duyu ile bilgisayar virüsü anlaşılmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 21 Temmuz 2014; 22:50:05 >

• Bitdefender ve Kaspersky.

• quote:

quote:

quote:

quote:

virüs bulaştığını nerden anlıyorsun? elleyerekmi? tadarakmı? gözlerinlemi görüyorsun virüsü?

en iyi antivirüs bile tanıyamadığı en az 1 virüs vardır.....
    senin kullandığın kaspersky virus yakalama oranı %99.5 ki oldukça iyi bir değerdir
    ama piyasada bilinen sadece virüs sayısı yaklaşık 20,000,000 (yirmi milyon) dur....
    bunun trojan ı spy ı var daha..... hepsinin tolamı rahat 40-50 milyonları bulur... ama biz sadece virüsden devam edelim...

demekki kaspersky nin bile tanıyamadığı 20,000,000 x ( 1 - 0.995) = 100,000 (yüz bin) virüs var demektir....
    bu yüz bin içinden EN AZ BİR TANESİ bilgisayarında olabilir..... kaspersky da uyuyabilir.... bunda bir acaiplik yok... hiç bir antivirüs %100 güvenlik sözü vermiyor zaten

onun için bilgisayarımda virüs yok ben anlarım gibi mantık dışı bir tutum içinde olacağına bilinçlen ve antivirüsten çok kendine güven, sakat işler yapma....

ayrıca bilgisayarında virüs olup olmadığını antivirüs değiştirmeden anlayamazsın......... 5 duyu ile bilgisayar virüsü anlaşılmıyor...

Arkaplanda sesini soluğunu çıkarmadan hiç bir zaiyatı olmayan virüsleri anlamak imkansız. Ama bilgisayarına ciddi bir virüs bulaştığında bunu elbet anlarsın, donmalar, kasmalar, alakasız giriş sayfaları vb. Kardeşim benim mesleğim bilgisayarcılık kısacası güttüğün koyun kadar.... neyse. ESET, Avast, Norton, Bitdefender cart curt çok satışını yaptım Kaspersky'da satıyorum ama işin ilginç tarafı Kaspersky kullanan kullanıcı abi bu bilgisayara virüs bulaştı diye hiç geri gelmedi. Bişey biliyoruzda konuşuyoruz hocam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.