Şimdi Ara

En iyisi, en dayanıklısı hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

En iyisi, en dayanıklısı hangisi?

(En Son Oy Tarihi: 27.7.2015)
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir telefon almak istiyorum. 1100 TL civarındaki üç telefon arasında kararsız kaldım.

Önceliklerim, şarjının uzun gitmesi ve sorunsuz çalışması.

Yorumlar için teşekkürler...

• Xperia z'yi bi ele, g2 ya da zenfone2 alabilirsin, xperia z yerine xperia c4'e bak
  • G2 de C4 de elimde.

Yazdiklarin arasinda en saglami Z dir ama hem en eskisi hemde en zayif donanımlisidir,bu acidan iclerinde ben G2 yi alirdim.

Ama o butcede m4aqua goz onunde bulundurmani tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sağlam telefon Xperia Z'dir fakat pek de alınası değildir dürüst olmak gerekirse.
  • sony xperia z3 compact aldım. bir hafta oldu çok memnunum. fotoğraf çekim kalitesi, ekranı ve şarjı çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: serceft

sony xperia z3 compact aldım. bir hafta oldu çok memnunum. fotoğraf çekim kalitesi, ekranı ve şarjı çok iyi

Hayırlı Olsun. Bende almayı düşünüyorum z1 den sonra karşılaştığınız bir sorun varmı ? Nereden aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serceft

sony xperia z3 compact aldım. bir hafta oldu çok memnunum. fotoğraf çekim kalitesi, ekranı ve şarjı çok iyi

hayırlı olsun guzel cıhaz vede yazdıklarınızdan ustun bır telefon almıssınız,uzun soluklu cozum olacaktır,ıyı gunlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

G2 de C4 de elimde.

Yazdiklarin arasinda en saglami Z dir ama hem en eskisi hemde en zayif donanımlisidir,bu acidan iclerinde ben G2 yi alirdim.

Ama o butcede m4aqua goz onunde bulundurmani tavsiye ederim.

Maalesef m4 aqua da ciddi ısınma sorunu var, o nednele ben olsam kimseye tavsiye etmem. Sonraki partilerde de düzeltebilirler mi emin değilim. SD 615 lerde ısınmanın yaygın olduğundan bahsediliyor. 16GB versiyonun Türkiye de satışa sunulmaması da ayrı bir sıkıntı tabi, 8GB flash tan kullanıcıya pek birşey kalmıyor. O kadar da beklemiştik gelsin diye, kağıt üzerinde gayet iyi bir telefon fiyatına göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i386 İ kullanıcısına yanıt
    evt 16lıgı gelırse cok guzel olur ıkı arkadasa aldırdım gectıgımız hafta herhangı bır ısı sorunu yok,kı bırı cıdden cok oyun oynar gayet memnunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.