EN İYİSİ NEXT NEXT STAR ŞİMDİ ARKADAŞ ÜSTÜNE TANIMAM TANIRIM DİYEN VARSA KAPIŞALIM
ne diyorsun ya nasıl vardın bu kanıya enlemesine araştımalar yaptın sonuçta performans testinde bu mu çıktı silinsin bu topic bu ne böyle ya..
ya en iyisi die bi şey yoq her cihazın bi özelliği diğerlerinden güsel ama hepsini aynı anda taşıyan bi cihaz yoq mutlaka bi yerinde bi bokluk oluo en iyisi die bişi yoq dostum maalesef next ler sadce piyasa malıdır
Çok saçma bişi sölemişsin birde kapışalım diyip gülücükler koymuşsun yaw kardeş en iisi nasıl oluyo sölermisin ?? Nasıl anladın en iisi olduğunu ?? Hangi testlere tabi tuttunki ??? Goldmaster'ların çok daha ii özellikli bisürü modeli var mesela onda olmayan next'te var her ikisinde olmayan bilmem nede var felan işte...
a god 2pac zaten yazmış en doğru şeyi bence saçma bi topic ama çok doğru cvplar modlara söle silsinler istersen yoksa daha bisürü kişi saçmalamaya gelecek buraya
İlginç bir topic.
aynı özelliklerde farklı markaları koyun yanyana açın içlerini hepsi 3 aşaaa 5 yukarı aynı
quote:
Orjinalden alıntı: nadii
aynı özelliklerde farklı markaları koyun yanyana açın içlerini hepsi 3 aşaaa 5 yukarı aynı
aynen öyle
uzakdoğuda bi firma bulup yaptırıyorlar
tiplerine bakarsanız anlarsınız hepsinin aynı olduğunu
BENCEDE NEXT NEXT ENAZINDAN AĞIR ABİLERİN SPONSORU
fiyat kalite oranına göre next gerçekten çok iyi
Fiyat ne kalite ne kardeş ??? Goldmaster'larda fena deil fiyat olarak piyasada mesela receivar'ların hepsinde değişik özellikler var diyebilirim ama bana kalırsa en ii diseqc goldmaster'ın 1.0'ını bulsam fiyata bakmadan hemen alcam ama olmuyo işte bulunmuyor her yerde 2.0 var
Next kullandım, Goldmaster da kullandım ama receiver ımda ve goldmaster daha ii geldi bana ve şimdi tüm apartman sayemde goldmaster kullanıyor gerçekten çok güçlü bir diseqc hemen hemen her cihazla uyumluluk sağlıyor ve zor bozuluyor zaten alman heralde tabi kalite olcak ama next nerde üretiliyor bilmiyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme