Sanırım sadece online satış yapıyorlar, siz yine de bir sorun isterseniz burcu hanım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
. (2. sayfa)
-
-
Şuana kadar Loris - Niche parfümlerden daha kalıcı bi parfümle karşılaşmadım. Ladoside öyle. Çokta kalıcı değiller. Valla lorisin sahibi filanda değilim gerçekleri sunuyorum. Yanlış anlamayın ama burada firmkaların fake hesaplarla kendi reklamlarını yaptıklarını düşünmeye başladım. Kimseye yorum anlamında güvenemiyorum artık.
-
%40 Esans konsantrasyonu ile birebir orjinal kokuların muadillerini üretiyoruz. Ürünlerimizi denemenizi öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam selamlar. Yaz için parfüm arıyorum, loris nichelerden kalıcılığı yüksek parfüm öneri veya önerilerinizi söyleyebilir misiniz? Bir de Ladosi kalıcılık bakımından Loris'e yakın mıdır, arada ciddi bir fiyat farkı var çünkü. Çok fark yoksa Ladosi'den sipariş etmek istiyorum
Şimdiden teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana. -- 22 Haziran 2024; 16:41:40 > -
Valla şuanlık niche muadil olarak lorisin üstünde kalıcı olan parfümle karşılaşmadım Ladosi de dahil. Adamlar harbi orjinal parfüme yakın kalıcılıkta yapıyolar.
Exotic Blend - Narcotik muadili çok freş
Aqua Woods - İnvictus muadili fakat kalıcılığı artırmak için sanki notalar farklı tam invictus gibi değil
Bergamot Patchuli - Creed Aventus muadili (nedense sıkınca boğuyor ilk ama boğuculuk gerçek manasında boğuyor :) yoksa freş bi koku tavsiye ederim)
Passion Delight - Kirke muadili çok güzel bir şeftali kokusu, meyveli severseniz eğer tavsiye ederim. İki cinseyetede gidiyo kadınsıya bi tık yakın ama ben şahsen çok sevmiştim.
Saffaron Ombreyi merak ediyorum. Onuda öneriyolar. Gidin sorun deneyerek alın. İki adet alımda 2. si %50 kampanyasından kesin yararlanın yoksa gereksiz pahalı. 100 ml 1500 TL ye denk geliyor. Fazlasıyla worth.
Hatta şahsen kendi yaptığım parfümlerden daha iyi yayıcılığı var diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotryzer -- 22 Haziran 2024; 23:38:42 >
-
Eger İstanbuldaysaniz eminonunde esanscilar var. İstediginiz parfumu yapip size veriyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son siparişlerimde Tutaste üzdü beni, özellikle yazlık denilebilecek ürünleri tam bir hayalkırıklığı maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar nerden almamızı önerirsiniz güncel olarak? Tom Ford Oud Wood ve Dior Sauvage almak istiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizden alın,kalıcılık ve koku konusunda memnun kalacaksınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X