Şimdi Ara

En kaliteli build sitesi hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben geçen sezonu plat 4 bitirdim lakin pek oynayamıyorum ve build sitesi lazım bir tane. Genel olarak şu itemlerin aldındığı ve şu şekilde şöyle build olması gerektiği veya yetenek ağacı şöyle olması gerektiği ayrıntılı bir site lazım. Probuilds var lakin alternatif olarak bir site arıyorum ya da probuilds devam mı etmeliyim?

• Norain kullanıcısına yanıt
    Hocam 8 tane site söylemişler biri de bildiğim probuilds sizin direk şunu kullan dediğiniz veya şu ve şunu kullan yeter dediğin ney var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiorraW

Hocam 8 tane site söylemişler biri de bildiğim probuilds sizin direk şunu kullan dediğiniz veya şu ve şunu kullan yeter dediğin ney var?
    sadece probuilds kullanıyorum hocam.

@6Heimer6DONGER6
  • Probuilds kullan
  • blitz.gg sitesini deneyebilirsin.
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    Probuildse gir yukarda blitz programi var indir onu kullan op gg + probuilds birlesimi program

Matchupa gore run ve buildlsfi gosteriyor ayari var istersen otomatik run ayarlayip build import ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 28 Ocak 2019; 9:22:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi Forex Platformu Hangisi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mobafire deneyebilirsin.

iyi oyunlar
  • Pırobuilds kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    Orada neye dikkat etmemiz gerekir? Çünkü hepsi iyi oyuncular olduğu için bazıları değişik build ve rün denemiş oluyor.
  • Ezbere build dizenler oynamasın şu oyunu allah aşkına. Bu oyun böyle bir şey değil.
  • Champion.gg & Championify programı ile enjekte edebiliyosun oyuna buildleri
    veya blitz.gg
  • Sene olmuş 2019 hala hero ve matchup analizi yapamayıp ezberen site soran insanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Sene olmuş 2019 hala hero ve matchup analizi yapamayıp ezberen site soran insanlar var.
    Plat 4'üm ve pek oynayamıyorum demiş adam? Ben diamond olduğum zamanlarda bile bu tür sitelerden yardım alırdım bence boş yapma
  • O senin vizyonsuzluğun, hadi anam ikile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.