Şimdi Ara

EN KALİTELİ DİZEL HANGİ MARKANIN? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
239
Cevap
0
Favori
137.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: g.m.y.

AKIL ALACAKSAN KEL'den , MAZOT ALACAKSAN SHELL'den.

Alıntıları Göster
    Total veya Opet derim ben. İlk aldığım eurodieseli opetten aldım. Sanırım Opet ile devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtoTurk

Total veya Opet derim ben. İlk aldığım eurodieseli opetten aldım. Sanırım Opet ile devam edeceğim.

Alıntıları Göster
    Ya aman be kafam karıştıu iyice.. Herkes farklı bir şeyler söylüyor.

Biri opet diyor, diğeri total diyor birisi Po çok tartar ettirdi kötü diyor, başkası yeni europodizel süperdir aha da bak diyor. BP ultimate en iyisidir. Yaa bu topic'i hiç okumasamda olurmuş diyecem şimdi... Bir fikir edinemedim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: shot_gun

Biri opet diyor, diğeri total diyor birisi Po çok tartar ettirdi kötü diyor, başkası yeni europodizel süperdir aha da bak diyor. BP ultimate en iyisidir. Yaa bu topic'i hiç okumasamda olurmuş diyecem şimdi... Bir fikir edinemedim ben.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: shot_gun

http://www.shell.com/home/Framework?siteId=tr-tr&FC2=/tr-tr/html/iwgen/leftnavs/zzz_lhn4_1_5.html&FC3=/tr-tr/html/iwgen/faaliyetalanlarimiz/perakendesatislar/akaryakit/dieselextra_11011736.html - Hiiiiiç kafan karışmasın .AKIL ALACAKSAN KEL'den ; MAZOT ALACAKSAN SHELL'den. HEM HAZIR RENKLERİDE SARI KIRMIZI . Şaka bir yana shell'in link 'ini incele ozaman kafan karışmaz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: shot_gun

http://www.shell.com/home/Framework?siteId=tr-tr&FC2=/tr-tr/html/iwgen/leftnavs/zzz_lhn4_1_5.html&FC3=/tr-tr/html/iwgen/faaliyetalanlarimiz/perakendesatislar/akaryakit/dieselextra_11011736.html - Hiiiiiç kafan karışmasın .AKIL ALACAKSAN KEL'den ; MAZOT ALACAKSAN SHELL'den. HEM HAZIR RENKLERİDE SARI KIRMIZI . Şaka bir yana shell'in link 'ini incele ozaman kafan karışmaz.

Alıntıları Göster
    quote:

Ben bu lafı erkeği kel'den,benzini Shell'den alacaksın diye biliyordum.

Bir de şu versiyonu var:Kızı Muğla'dan evi tuğladan alacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: egeliefe

quote:

Alıntıları Göster
    BEN TOTALDEN ALIYORUM ESKİŞEHİRDE ÜSTÜNEDE KATKIYI ATIYORUM 1,5 AY UGRAMIYORUM BENZİNLİGE :)))) MAZOTLUDA...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: egeliefe

quote:

egeliefe selam! Birazda gır gır olsun istedim. Şimdi çalışkan ve terbiyeli kızlar muğladaymış eskiden. ondan söz şöyle EV YAPACAKSAN TUĞLA'DAN , KIZ ALACAKSAN MUĞLADAN . Muğla'lı gelin adayları alınmasınlar şaka olsun biraz.

• quote:

quote:

quote:

egeliefe selam! Birazda gır gır olsun istedim. Şimdi çalışkan ve terbiyeli kızlar muğladaymış eskiden. ondan söz şöyle EV YAPACAKSAN TUĞLA'DAN , KIZ ALACAKSAN MUĞLADAN . Muğla'lı gelin adayları alınmasınlar şaka olsun biraz.

Alıntıları Göster
    g.m.y.

Tabiiki işin gırgırındayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackal78

quote:

Orjinalden alıntı: @ng@r@lı

Yakında denetimler yapılacakmış ve standartlara uygun istasyonlara turuncu bayrak verilecekmiş. Buda güzel bir gelişme, umarım en kısa zamanda gerçekleşir.

quote:

Orjinalden alıntı:http://arabam.milliyet.com.tr/haberalt.asp?PID=1110&HID=18&haberID=277143

Akaryakıt istasyonlarına turuncu bayrak
    Standartlara uygun akaryakıt satan istasyonlara dönük 'turuncu bayrak' uygulaması hazırlıkları sürüyor
    14.03.2006
    Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Ölçüler ve Ayarlar Genel Müdürü Atilla Şahin, standartlara uygun benzinliklere turuncu bayrak verilmesi uygulamasının başlatılması için Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'ndan (EPDK) 48 yeni araç alınmasını beklediklerini, halen 41 adet olan araçlara yenileri eklendiğinde, bunların Türkiye genelinde dağıtılacağını söyledi.
    "İller arasında haksız rekabet yaratmamak için henüz turuncu bayrak dağıtmıyoruz" diyen Şahin, araçların dağıtılmasının ardından her ilde eşit seviyede ve etkili denetim yapılacağını ve standartlara uygun akaryakıt istasyonlarına turuncu bayrak verileceğini dile getirdi.
    Şahin, 1-2 ay içinde araçların illere dağıtılacağını belirtti.
    Şahin, akaryakıt dışı, akaryakıta katılan tiner, solvent gibi maddelerin üzerine gittiklerini de söyledi. Bu konuda önce lisans denetiminin başladığını ve 100 trilyona yakın da para cezası kesildiğini hatırlattı.

ÇOK ENTERESAN BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ GERÇEKTEN. NEYMİŞ STANDARTLARA UYGUN İSTASYONLARA TURUNCU BAYRAK VERİLECEKMİŞ. STANDARTALA UYMAYAN İSTASYONLARA CEZA, MÜHÜRLEME-KAPATMA YOK UYANLARA TURUNCU BAYRAK ...ÇOK KOMİK YAWW...NEYSE BUNA DA ŞÜKÜR

Alıntıları Göster
    Markadan ziyade satıcının dürüstlüğü önemli. Ben markadan çok kurumsal gördüğüm istasyonlardan almaya çalışıyorum. BP-OPET, TOTAL, PO. Hepsinin eurosunu aracıma koydum pek bir fark göremedim ancak arkadaşların ilk ikiden saydığı yerli markamız Aralık ayında sattığı euroların donması sonucu rezil oldu. 1 ay sonra başka bir şehirde yaşayan kardeşim aynı markanın normal mazotunu C3 üne koduğunda yakıt hatası verdiğini de biliyorum.

• quote:

g.m.y.

Alıntıları Göster
    quote:

g.m.y.

Aydının içindenmisin?

• quote:

quote:

g.m.y.

Aydının içindenmisin?

Alıntıları Göster
    g.m.y.

İstanbul'da yaşıyorum.
    Ama Aydın'da ev merkezde.Zafer mahallesinde(Salı Pazarı ana sokağı,Pınarbaşına yakın)
    Köy ise Köşk ile Dalama arasında.

Sen?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackal78

quote:

Orjinalden alıntı: @ng@r@lı

Yakında denetimler yapılacakmış ve standartlara uygun istasyonlara turuncu bayrak verilecekmiş. Buda güzel bir gelişme, umarım en kısa zamanda gerçekleşir.

quote:

Orjinalden alıntı:http://arabam.milliyet.com.tr/haberalt.asp?PID=1110&HID=18&haberID=277143

Akaryakıt istasyonlarına turuncu bayrak
    Standartlara uygun akaryakıt satan istasyonlara dönük 'turuncu bayrak' uygulaması hazırlıkları sürüyor
    14.03.2006
    Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Ölçüler ve Ayarlar Genel Müdürü Atilla Şahin, standartlara uygun benzinliklere turuncu bayrak verilmesi uygulamasının başlatılması için Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'ndan (EPDK) 48 yeni araç alınmasını beklediklerini, halen 41 adet olan araçlara yenileri eklendiğinde, bunların Türkiye genelinde dağıtılacağını söyledi.
    "İller arasında haksız rekabet yaratmamak için henüz turuncu bayrak dağıtmıyoruz" diyen Şahin, araçların dağıtılmasının ardından her ilde eşit seviyede ve etkili denetim yapılacağını ve standartlara uygun akaryakıt istasyonlarına turuncu bayrak verileceğini dile getirdi.
    Şahin, 1-2 ay içinde araçların illere dağıtılacağını belirtti.
    Şahin, akaryakıt dışı, akaryakıta katılan tiner, solvent gibi maddelerin üzerine gittiklerini de söyledi. Bu konuda önce lisans denetiminin başladığını ve 100 trilyona yakın da para cezası kesildiğini hatırlattı.

ÇOK ENTERESAN BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ GERÇEKTEN. NEYMİŞ STANDARTLARA UYGUN İSTASYONLARA TURUNCU BAYRAK VERİLECEKMİŞ. STANDARTALA UYMAYAN İSTASYONLARA CEZA, MÜHÜRLEME-KAPATMA YOK UYANLARA TURUNCU BAYRAK ...ÇOK KOMİK YAWW...NEYSE BUNA DA ŞÜKÜR

Alıntıları Göster
    bunnar reklam kokan haraketler bunlara gerekk yok!! anlayan anladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: eternity!

bunnar reklam kokan haraketler bunlara gerekk yok!! anlayan anladı.

Alıntıları Göster
    Bende Opet Kullandım buzamana kadar ama neyazıkki Büyük şirket büyük şirkettir.Shelle kimse yarışamaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorckaArtvin

Bende Opet Kullandım buzamana kadar ama neyazıkki Büyük şirket büyük şirkettir.Shelle kimse yarışamaz...

Alıntıları Göster
    Bu başlıkta ve diğer başlıkta OPET çok övülüyor diyeson depoyu OPetten aldım. Berbat bişey bana göre. Bitsin de BPye döneyin diye bakkala bile arabayla gidiyorum. Kesinlikle çekiş düştü ses ve sarsıntı arttı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Bu başlıkta ve diğer başlıkta OPET çok övülüyor diyeson depoyu OPetten aldım. Berbat bişey bana göre. Bitsin de BPye döneyin diye bakkala bile arabayla gidiyorum. Kesinlikle çekiş düştü ses ve sarsıntı arttı..

Alıntıları Göster
    Bende 75 liraya 10 lira bedava diye Shell'den aldım.
    Opet,BP,Shell üçü arasında bariz fark gözlemlemedim.
  • quote:

Bende 75 liraya 10 lira bedava diye Shell'den aldım.
    Opet,BP,Shell üçü arasında bariz fark gözlemlemedim.

Alıntıları Göster
    ben TOTALden vazgeçmiyorum 10 ytl beleşe 15 ytl beleşe ragmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shorin

ben TOTALden vazgeçmiyorum 10 ytl beleşe 15 ytl beleşe ragmen...

Alıntıları Göster
    15 lira beleş veren kim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shorin

quote:

Orjinalden alıntı: Yavuz

Belki karamsar düşündüğüme kanaat getireceksiniz ama şahsen Türkiye.de istasyonlarda su katkısız yakıt olduğuna inanmıyorum. Bunun için kesinlikle ekstra koruma amaçlı katkılar kullanıyorum. Şimdiye kadar aldığım en berbat eurodiesel malesef Petrol Ofisinin eurodieseli. Opet ve BP bize uzak olduğu için hiç denemedim ancak Total ve Shell.in yakıtları kesinlikle PO.dan daha iyi. Aracım tuning.li olduğu için bu konuda kesinlikle hassas davranıyorum ve bugünlerde sadece Total.den alıyorum yakıtı. İstasyonlara kesinlikle güvenmediğim için yakıt katkıları kullanmaya devam edeceğim.

NELER KULLANIYORSUN İSİM VERİRMİSİN? BENDE TOTAL KULLANIYORUM ANCAK KATKI KOYMAKTAN YANAYIM...

Alıntıları Göster
    katkı hikaye. önemli olan yakıtın temiz olması. ter kokan bir insan istediği kadar parfüm sıksın neye yarar???

quote:

Orjinalden alıntı: Shorin

NELER KULLANIYORSUN İSİM VERİRMİSİN? BENDE TOTAL KULLANIYORUM ANCAK KATKI KOYMAKTAN YANAYIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinemre -- 9 Mayıs 2006; 17:14:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metinemre

katkı hikaye. önemli olan yakıtın temiz olması. ter kokan bir insan istediği kadar parfüm sıksın neye yarar???

quote:

Orjinalden alıntı: Shorin

Alıntıları Göster
    sefaköy yandım çavuş türk petrol bayiinin bir pompasının mühürlendiğini hatırlıyorum. etrafını gasteyle sarmışlardı. mühürlendiğini tv deki programdan öğrendim. yoksa geçerken anlayamazdım. geçen biri pompa arızalı sanır.

kendim de bir kere merterdeki türk petrolden benzin aldım arkadan araba teklemeye başladı hemen. 150 ytl karbüratör masraf çıkardı. türk petrol ü kara listeye aldım yani. ayrıca türk petrol yerli değil yabancı bir firma.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinemre

sefaköy yandım çavuş türk petrol bayiinin bir pompasının mühürlendiğini hatırlıyorum. etrafını gasteyle sarmışlardı. mühürlendiğini tv deki programdan öğrendim. yoksa geçerken anlayamazdım. geçen biri pompa arızalı sanır.

kendim de bir kere merterdeki türk petrolden benzin aldım arkadan araba teklemeye başladı hemen. 150 ytl karbüratör masraf çıkardı. türk petrol ü kara listeye aldım yani. ayrıca türk petrol yerli değil yabancı bir firma.

Alıntıları Göster
    Elbette istasyon seçimi de önemli.

• quote:

Elbette istasyon seçimi de önemli.

Alıntıları Göster
    bana hyundai servisi wurth marka katkı satmıştı. 20 ytl küçücük bir kutu. 3-4 depoda bir kullan dediler ama O kadar değil tabi 5000 km. de bir kullanmayı düşünüyorum. Denilene göre enjektörleri temizliyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.