Bildirim
En kaliteli monitör
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
27" 1MS en iyisidir -
"En kaliteli monitör" diye birşey yok. Kullanım amacına göre monitör vardır. -
Kaliteden kasttettiğiniz nedir. Ben de monitör alma arefesindeyim. Örneğin benim için 11000TL'ye var bir monitör, en iyisi. Ama bu sizin için belki de çöp???? -
ekran çözünürlüğü, parlaklık led olması. süperamoled,veya amoled -
bu ay alacağım -
Oyun oynayacaksan ve fps olacaksa bu oyunun türü kesinlikle 144hz 2k mumkunse gsync bi monitor oneririm. Asusun bu standartlarda cok guzel bir modeli de var zaten. Tabi fiyati da guzel ama en kaliteliyi sorduguna gore fiyat cok sıkıntı degil herhalde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
27'' 1Ms 144 HZ 2K Ekran Kartınıza Göre Nvıdıa da G-sync Amd de Freesync Özelligine sahip bir monitör Alabileceginiz En Kaliteli monitördür -
AOC der geçerim :) -
merhaba benim kendi tasviyem oyun oynuyucaksan fiyatıda çok iyi ASUS VS247HR oyuncu monitörü olarak gayet başarılı siteden baka bilirsin.http://www.vatanbilgisayar.com/asus-236-vs247hr-2ms-full-hd-hdmi-gaming-monitor.html#genel-bakis
İkinci önerim ASUS VX229H IPS Monitör Bu fiyata alına bilicek tek monitör diye bilirim tercih senin.http://www.vatanbilgisayar.com/asus-215-vx229h-full-hd-hdmi-ips-monitor.html#genel-bakis -
ve aleyküm selam
valla fiyatı çok değişken
27'' 1Ms 144 HZ 2K tnt paneller var birde 27'' 4Ms 144 HZ 2K ıps olanları var
birde
G-sync veya Freesync
ayrılıyor fiyatıda ona göre değişiyor
ekran kartı marka ve modeliniz nedir bilmiyorum ona göre alın derim -
Eyvallah. .samsung tavsiye gelmemiş hiç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kesinlikle aoc modellerine bakmanızı öneririm -
PG348Q var 34inch 4k 60hz 4ms Asus ün en iyi monitor lerinden ve pahalı. Ben PG278Q kullanıyorum. G-Sync,2K,144hz,1ms 2.5-3 bin lira arası bi fiyati var. Ben 2480 e aldım indirimle gameekstradan. Kargoda belesti ohhh :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X