Şimdi Ara

En Kapsamlı Amatör Kıyaslama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dikkat çekici bir konu doğrusu. Mitsubishi ön yargılarımın olduğu bir marka değil kalitesi de tartışılmaz, bir samand bir cherry gibi marka değil sonuçta Toyota, Nissan gibi köklü bir marka ama Colt, dış görünüş olarak pek hitap etmiyor bana, yani kötü demiyorum ama nedense içime bir türlü sinmiyor, ne eski kasası ne yeni kasası, sadece değerlendirmedir yanış anlaşılmasın ama böyle kabuğunu yırtıp mpv olacak da olamamış gibi bir hava var. E o zaman da aile için gerçekten etkin bir araç olabilir belki. Ben evliyim ama çocuğum yok, iki çocuğum olsa belki daha rahat düşünürdüm COLT. birde verdiğiniz değerde bir yanlışlık mı var anlayamadım bagaj hacmi için 220 litre çok az geldi bana bir yanlışlık olmasın.
  • colt zaten yabancı sitelerde mini mpv diye geçmekte.

yok yanlış değil; yarisle aynı hacme sahip;

ama arka koltuklar tabiri caize gayet oynaklar; 5 dk içinde içeriye bir çamaşır makinası sığdıracak kadar alana sahip olabiliyorsunuz. ( tenik veri 1032 litre) koltuklar yatırıldığında.

colt 3 kişilik aileler için çok ideal; yada bebeği olmayan 4 kişilik aileler için.

zira o bagaja bebek arabası girmez; koltukların birini yatırmak lazım.

bu arada coltun şehir dışı versi yanlış yazılmış sanırım;

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 8 Temmuz 2010; 23:26:17 >
  • Verilerin bazılarını sitenin kendi verileriyle değiştirdim. 1,3 manuel vites baz model özelliklerine bakarak kendi sitesinden değiştirdim.
  • Aylık gelirinizi bilmiyorum, ne kadarlık taksit ödeyebilirsiniz
    listeye ekleyebileceğiniz cruze 33 bin TL'lik fiyatıyla bir seçenek olabilir.
    Konfor istiyorsanız Lacetti'yi iyice inceleyebilirsiniz, Çünkü listedeki en ucuz C sınıfı araç o.
  • rio olabilir
  • Rio eski kaldı artık biraz iç dizaynı falanda eskidi CEED ve CERRATO güzel ama fiyatları yüksek. Lacetti ise ben de düşünüyorum ama chevrolet'e güvenmiyorum açıkçası, çünkü bu chevrolet amerikadaki chevrolet değil sonuçta, bir uzak doğu firmasının orta doğudaki isim hakkını almasıyla üretilmiş araçlar. Cruze güzel ama bütçemi maalesef aşıyor o listedeki araçlar içinde zorlarsam en fazla 30000 gibi bir rakama çıkarım o da polo olabilir diyorum. Ama chevrolet'in spark ta göz kırpıyor...

of of of... sadece tek bir pm de bile kaçtane araba telafuz ettim ne kadar zor bu karar vermek.....

• quote:

Orijinalden alıntı: ncrdbl

Aylık gelirinizi bilmiyorum, ne kadarlık taksit ödeyebilirsiniz
    Konfor istiyorsanız Lacetti'yi iyice inceleyebilirsiniz, Çünkü listedeki en ucuz C sınıfı araç o.

Aylık gelirim ödememe engel değil bu listedekilerin hiçbirinin kredisini fakat değer yükseldikçe ödeyeceğim faiz de artıyor haliyle. Bu yüzden en fazla ödeyebileceğim taksit yani ödemeyi düşündüğüm taksit diyebilirim....300-400 civarı....
  • Bana göre ilk 3:

1. Colt
    2. i20
    3. Fabia
  • Colt'u yukarda söylediğim bazı sebeplerden dolayı almayı düşünmüyorum yoksa arabanın iyi olduğuna söyleyecek hiçbir şeyim yok.
    i20 tip olarak çok hoşuma gitmiyor açıkçası, i30 aynı paraya olsa çok güzel olurdu hiç düşünmezdim,
    Fabia ise ciddi ciddi kafamda polo'nun bir alternatifi, polo 2.eldede çok avantajlı ama fabia aynı avantajı maalesef koruyamıyor, halbuki dış görünüş hariç nerdeyse aynılar hatta içi o kadar çok birbirini andırıyor ki, en son tekrar hafif bir makyaj gören fabia cezbediyor doğrusu ama sanırım 1-2 yıl içinde kasa değiştirmesi söz konusu polo 4-5 yıl kasa değiştirmez gibi geliyor bana sonuçta sıfır alırsam en az 5 yıl binmem lazım ki zarar etmeyeyim. çok kararsızım her dakika kararım değişiyor, sanırım gerçekten yardıma ihtiyacım var,

• ben olsam grande punto ve fabia ya yoğunlaşırdım...daha konforlu ve güvenilir geliyorlar bana...
  • Bu arada siz biraz fazla inceleyen birisine benziyorsunuz, bu nedenle sanırım bir tek VW grubundan bir araç alırsanız pişman olmazsınız gibi geliyor.
  • Evet ben de şimdi forumlardan kronik arızaları veya sıklıkla karşılaşılan sorunları araştırıyorum da bir tek polo da hiç kimse sorundan bahsetmemeiş bir kişi çakmaklığım bozuldu o da elektrik veriyo da çakmak yanmıyo demiş. İşin şakası biraz bütçemi zorlamak durumunda kalsamda şu an poloya yakınım ama daha çok fikrim değişir benim 2 ayda 2 ay vaktim var. ona yetişemezsem de kardeşi fabia olabilir gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncrdbl

Aylık gelirinizi bilmiyorum, ne kadarlık taksit ödeyebilirsiniz

Lacetti için arkadaşların yorumlarını bekliyorum...
  • Bir süredir ilgisiz kalmış olan bu başlıkta farkettim ki ağustos ayı geçince fiyatlara bindirim yapmaya başlayan firmaları da daha iyi takip ediyorum ve kasım aralık gibi kim gerçekten indirim yapmış kim önce bindirim sonra indirim yapmış anlayacağız sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.