Şimdi Ara

En kaslı HD4870 , PALİT HD4870 SUPER SONIC 130TL !!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı Satışlar. Fiyat gayet uygun. 1gb kart olsaydı şimdiye duman olmuştu bile. Aslında 19-20'' ekran kullanan arkadaşlar içindir sözüm 512mb-1gb arasında çok fark göremezsiniz aynı model kart için onun için kaçırmamanızı öneririm. Birçok ekran kartından hala bile çok üstündür 4870...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

Hayırlı Satışlar. Fiyat gayet uygun. 1gb kart olsaydı şimdiye duman olmuştu bile. Aslında 19-20'' ekran kullanan arkadaşlar içindir sözüm 512mb-1gb arasında çok fark göremezsiniz aynı model kart için onun için kaçırmamanızı öneririm. Birçok ekran kartından hala bile çok üstündür 4870...

güzel yorumunuz için teşekkürler hocam , evet ekran kartlarında bellek en son bakılması gereken unsurdur , ben ekran kartını şuan 21.5 inc ekran ile kullanıyorum her hangi bir performans düşüklüğü yaşamadım sadece BF3'te Full HD oynayamıyorum o kadar diğer oyunlarda sorunsuz full HD görsel şölen , Tabi sisteminizin diğer parçalarınada bağlı olarak değişebilir 2 çekirdekli pentium dual işlemciye takarsanız bu kartı performans vermiyecektir.

• MRB
    Elimde sizin kartın aynısından var.4870 sonic bunu 4850 ile kullandım ama arkadaşımındı vermek zorunda kaldım geri.Şİmdi bunu görünce yıldırım vurdu gözüme.eger ki mümkünse mailden görüşelim.yada 5057951530 ara ben sizi ararım saygılar düşünürseniz çok makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madres -- 25 Ağustos 2012; 12:48:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madres

MRB
    Elimde sizin kartın aynısından var.4870 sonic bunu 4850 ile kullandım ama arkadaşımındı vermek zorunda kaldım geri.Şİmdi bunu görünce yıldırım vurdu gözüme.eger ki mümkünse mailden görüşelim.yada 5057951530 ara ben sizi ararım saygılar düşünürseniz çok makbule geçer

bir arkadaşla görüşüyorum şuan eğer ki anlaşamazsak size hemen dönüceğim hocam teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkitolki77

quote:

Orijinalden alıntı: fatih-8

hocam konu tarihini nasıl güncelliyorsunuz

dükkanınıza eklerseniz her 24 saatte bir ilanınızı güncelleyebilirsiniz.

teşekkürler
  • ozan387 isimli arkadaş ile ürün için anlaşılmıştır

Bir sorun çıkmaz ise yarın işlemler tamamlanıcaktır.

Her iki taraf içinde hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.