İmzamdaki oyunlardan trophy'leri olanları kasabilirsiniz. Genel itibariyle hem zevkli hem kolay oyunlar. Cod WaW belki biraz zorlayabilir
Infamous'ta neredeyse hiç zorlanmadım. Shard'ların birini bulamamıştım, ama internette yerlerini gösteren bir harita bulunca denizin içlerinde görünen bir tanesini kaçırmış olabileceğimi düşündüm ve gerçekten eksik olan oydu.
Batman zor arkadaşlar aldım ondan diyorum
selamlar.. uncharted ta platinum almanın kolay olduğu fikrine katılmmıyorum.. en kötü ihtimalle oyunu 4 kere bitirmeniz gerektiği fikri bile insanı sıkmaya yetiyor.. bence godfather 2 de çok daha kolay platinum alınıyor... acaba mk vs dc universe te platinum alan bir arkadaş var mı? ama Türk olacak... belki bizden gelebilir...
quote:
Orijinalden alıntı: ahmad85
selamlar.. uncharted ta platinum almanın kolay olduğu fikrine katılmmıyorum.. en kötü ihtimalle oyunu 4 kere bitirmeniz gerektiği fikri bile insanı sıkmaya yetiyor.. bence godfather 2 de çok daha kolay platinum alınıyor... acaba mk vs dc universe te platinum alan bir arkadaş var mı? ama Türk olacak... belki bizden gelebilir...
2 kere bitirmen yetiyor mesala Hardda bitirince Hard Normal ve Easy olarak bitirmiş sayılıyorsun daha sonra Crushing derecesi açılıyor birde öyle bitirmen gerekiyor yani 2 kere bitirmen yetiyor o yüzden çok zor değil tek kasan yani treasures ları bulmak
quote:
Orijinalden alıntı: ahmad85
selamlar.. uncharted ta platinum almanın kolay olduğu fikrine katılmmıyorum.. en kötü ihtimalle oyunu 4 kere bitirmeniz gerektiği fikri bile insanı sıkmaya yetiyor..
Bence kolay. Aslında baştan sona iki defa oynayarak da platinum alabilirsin, 4 defaya falan gerek yok. Kolay olduğunu düşünmemin bir nedeni de platinum almaya çalıştığım sürede hiç sıkılmamış, aksine çok eğlenmiş olmam. Her zaman da eğlenceli olmuyor tabi, mesela X-Men Origins: Wolverine'de de kolaydı, ama ikinci oynayışımda biraz sıkıldım. Yine de platinum'a tek bir trophy kaldığı için biraz diş sıktım. Sıkmasam da olurmuş, eğlenceli olmayınca bence bir anlamı yok platinum almanın.
quote:
Orijinalden alıntı: Darkmirror
quote:
Orijinalden alıntı: egoktepe
Uncharted'da da sıkıldıysan aferınden baska bırsey dıyemıyorum
hardta çok zorluyo sıkılma değil süreklü ölüp tekrar aynı yeri geçmeyi çalışıyo insan sıkılmadım da öle yani
yüzde 60 yaptım daha napıyıom
Xbox'da hemen hemen çoğu oyunu bitiren ben bu terminatör çöpüne 1 saat dayanabildim,kusasım geldi çok achievement vermesine rağmen bıraktım oyunu rezalet ötesi çok aşırı sıkıcı
XBOX360 sahipleri, kopya olmasına rağmen bile edinmiyor TERMINATOR'u, PS3 sahipleri orjin orjin allıyor :D Filmini çok severdim (3 ve 4 hariç) ama oyunu indirmeye cesaret edemedim XOBOX360'ım varken.
2 günde alınır 1 kere bitirdim ve aldım 3 veya 5 kez bitirmenize gerek yok
bütün dalları yakıcaksınız
bir de senaryoyu bitirin alırsınız
kalanları istediğiniz yerden başlayıp bitirebilirsiniz
Bir arkadaş bulun Lort of the Rings Conquestte alırsınız.Birde 2 kumanda lazım.Benim 2plat var biri conquest sayesinde öbürü The Godfather 2.Başka var mı bilmiyorum kolay alınan.Aslında COD5'in trophyleride kolay bütün bölümleri veteranda bitirmek kassam 1hafta alırdı tatilde.Amsel tabancayla vurmak var onu nasıl yapmışlar anlamadım.O bölümde 3trophy var.Sadece 1 tanesini alabildim.
quote:
Orijinalden alıntı: darklord1905
Bir arkadaş bulun Lort of the Rings Conquestte alırsınız.Birde 2 kumanda lazım.Benim 2plat var biri conquest sayesinde öbürü The Godfather 2.Başka var mı bilmiyorum kolay alınan.Aslında COD5'in trophyleride kolay bütün bölümleri veteranda bitirmek kassam 1hafta alırdı tatilde.Amsel tabancayla vurmak var onu nasıl yapmışlar anlamadım.O bölümde 3trophy var.Sadece 1 tanesini alabildim.
alone in the darkı kassan 1 günde alırsın
Oyun zevkliyse alıp trophy kasayım.1 günde platı şaka sayıyorum.Ama zevkliyse alırım.
terminator 3.5 saat te platinyum aldım
direk hard ta başlayıp bitirdim
oyunda toplam 12 trophy var
9 tane chapter trophy
geri kalanı easy normal hard
hard ta başla platinyumu al
quote:
Orijinalden alıntı: Ps3Warrior
terminator 3.5 saat te platinyum aldım
direk hard ta başlayıp bitirdim
oyunda toplam 12 trophy var
9 tane chapter trophy
geri kalanı easy normal hard
hard ta başla platinyumu al
kolaymış dediğine göre
Keşke trophyler de bir standart olsa,mesela her oyunda 1 platin,3 altın,7 gümüş,30 bronz gibi.Warhawk ta da platin alabiliyorsun,Terminator de de.Ama birinde 900 saat,diğerinde 4 saat sürüyor.Çok adil bir sistem
Bu Fifa beni gıcık etti arkadaşlar tüm stadyumlarda maç kazandım ama trophy yi vermedi sinir oldum dahada kasmıcam Fifa da trophy online da takılıyorum sadece
quote:
Orijinalden alıntı: şanışer
Bu Fifa beni gıcık etti arkadaşlar tüm stadyumlarda maç kazandım ama trophy yi vermedi sinir oldum dahada kasmıcam Fifa da trophy online da takılıyorum sadece
Eğer,Santiago Bernabeu stadyumunu indirmediysen indirip birde onda maç yap,belki verir.Çok sinir bozucu bir durum.
En güzel ve zevkli PLATINUM TROPHY, OPEN WOLRD (FREE ROAM) oyunlardan alınan TROPHY'dir bence. Ya da BEAT 'EM UP oyunlarından alınanlar. Bu ara minimum 3-4 PLATINUM çakacağım hayırlısıyla. TERMINATOR oyununu ölsem sokmam PS3'üme. METAL GEAR SOLID 4 gibi - UNCHARTED II gibi - HEAVENLY SWORD gibi çok yüksek kaliteli EXCLUSIVE oyunların girdiği BLU-RAY ROM'uma yakışmaz o oyunu sokmak.
valla beyler bu platinum tropy nasıl elde edilir.üst konusu filan yok mu :D