RESIDENT EVIL'de obje bulmak ölüm yahu. Ayrıca NEXGEN'de böyle rezil bir RE oyunu beni acayip hüsrana boğdu. Ne umutlarla bekliyorduk halbuki. Oha felan oldum kal geldi, gül beklerken dal geldi.
nekibu Platinium Tropyh?
hiç ihtiyaç duymadım. kasmamda.
kiminde 20 tane platinyum var ya
quote:
Orijinalden alıntı: Darkmirror
Psn kart yapma sitesinde bir adam gördüm yaklaşık 2000 tane trophy si ve 70 e yakın platinium trophy si var.
Nasıl kastı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Mad_Jak
quote:
Orijinalden alıntı: Darkmirror
Psn kart yapma sitesinde bir adam gördüm yaklaşık 2000 tane trophy si ve 70 e yakın platinium trophy si var.
Nasıl kastı acaba
4000 trophy var onda. benm bi arkadasta 10tane yada 9 tane var platinyum total trophy 1300 yada 1000 arası bisey.b benimde 471 tane trophym var. 23 tane gold 52 silver 396tane bronz var 0 tanede platinyum
kanka o adam sony computer entertaimentte çaycı oyunları beleşe alıyodur kesin
arkadaşlarcahilliğimi mazur görün trophy ne işe yarar
xbox360 achievmentleri gibi senin oyuncu kartına eklenen puanlar verir. bazı zor trophyleri açmak için uğraşmak oyunu daha çok oynamanı, daha fazla keyif almanı sağlar. Elbette bir halta yaramadığına inanan çok insan da vardır.
hiç bulaşma uyuşturucu gibi birşey ben kurtulamıyorum insanı çok kasıyor şimdi batman a bulaşıcam ve sinir katsayım artıcak bitirin oyunu hemen takaslayın unutun trophy i
BATMAN'de PLATINUM almak, UNCHARTED ve TERMINATOR'de almaya benzemez Adamı G*T kanseri edebilir
quote:
Orijinalden alıntı: rick dangerous
BATMAN'de PLATINUM almak, UNCHARTED ve TERMINATOR'de almaya benzemez Adamı G*T kanseri edebilir
Hayırdır dostum sataşmamı var
quote:
Orijinalden alıntı: DRODAKAN KAI
quote:
Hayırdır dostum sataşmamı var
Estağfurullah Ben almaya niyetlendim ama, resmen zindan gibi mekanlar ve, 240 adet riddle bulmak bir ölüm, çözmek başka bir ölüm. Oyun harbi gıcık eder. Ona vereceğim, yada senin vereceğin emeğe inan yazık DEMON'S SOULS'um gelicek ona kasacağım hayırlısıyla. BATMAN'i sadece bitirip vereceğim takasa
eyvallah dostum benim sadece challenge ler kaldı oyunu hard da ve bütün riddleleri alıp bitirdim demon souls tam olarak ne tür rpg mi yoksa direk action-adventure mi bana hoş gözükmedi
Demon's Souls tam hasta edecek oyun gibi göründü bana, biraz oynadım uzak durmaya karar verdim
DEMON'S SOULS Aksiyon ağarlıklı bir RPG Deli dehşet BOSS'lar var, ve mekanlar 10 numara GAMETRAILERS'da HD videolarına bir göz at
Demon's Souls=Ömür Törpüsü
quote:
DEMON'S SOULS Aksiyon ağarlıklı bir RPG Deli dehşet BOSS'lar var, ve mekanlar 10 numara GAMETRAILERS'da HD videolarına bir göz at
Tamam, oynadım zaten :) zor oyun daha oyunun başındaki en kıytırık düşmanlar bile ifrit ediyo adamı, bir de oyunun atmosferi sarmadı beni ;)
BATMAN DE PLATİNYUM ALMAYA ÇALIŞIRKEN ÖLEN ÇOK İNSAN OLDU
O ÇELİNÇ MOD LAR İMKANSIZ
quote:
Orijinalden alıntı: Giannizzero
quote:
Tamam, oynadım zaten :) zor oyun daha oyunun başındaki en kıytırık düşmanlar bile ifrit ediyo adamı, bir de oyunun atmosferi sarmadı beni ;)
Mesajından anladım oyunu denediğini Ben DRODOKAN KAI'ye yazmıştım aslında