Şimdi Ara

!!!!!!! En Kolay Alınıcak Platinium Trophy !!!!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
8.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rick dangerous

En güzel ve zevkli PLATINUM TROPHY, OPEN WOLRD (FREE ROAM) oyunlardan alınan TROPHY'dir bence.
    Ya da BEAT 'EM UP oyunlarından alınanlar.
    Bu ara minimum 3-4 PLATINUM çakacağım hayırlısıyla.
    TERMINATOR oyununu ölsem sokmam PS3'üme.
    METAL GEAR SOLID 4 gibi - UNCHARTED II gibi - HEAVENLY SWORD gibi çok yüksek kaliteli EXCLUSIVE oyunların girdiği BLU-RAY ROM'uma yakışmaz o oyunu sokmak.

terminator hakkında bukadar on yargılı konusma oyun bence cok güzel 7.8/10 verebilirm.en azından sıkmıyor 1 günde bitirebilirsin ve film oyunlarını genelde beğenmisimdir.bu kadar on yargılı olmayın oyunun senaryosuda güzel.ayrıca bir terminator fanı olarak en kısa zamanda temin edip arşive koyucam.
  • terminator de 2 kişi oynayabiliyosun senaryoyu

gears of war gibi

ilerlemeli

2kişi başla 2.5 saat bile sürmez bitirmen

atari salonundaki hagar gibi düşün

kassan 2.5 saat te alırsın platinyumu

HAGAR BİLDİĞİN HAGAR ZEVKLE OYNADIK 2 KİŞİ

PLATİNYUM İÇİN OYNADIK AMA :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Bu Fifa beni gıcık etti arkadaşlar tüm stadyumlarda maç kazandım ama trophy yi vermedi sinir oldum dahada kasmıcam Fifa da trophy online da takılıyorum sadece

Eğer,Santiago Bernabeu stadyumunu indirmediysen indirip birde onda maç yap,belki verir.Çok sinir bozucu bir durum.

Yaptım hocam stad atlamadığıma eminim ama vermedi
  • Bende uzun soluklu TROPHY'leri alırken yusufluyoorum :D
    Ya vermezse, bir bug olursa felan diye.
  • En kolay platinum alınacak oyunların başına Dirt2 yi ekleyebilirim... Bir de Uncharted 2 de kolay gibi. Bi oturuşta %25'i buldum dün akşam...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N
    quote:

Bu Fifa beni gıcık etti arkadaşlar tüm stadyumlarda maç kazandım ama trophy yi vermedi sinir oldum dahada kasmıcam Fifa da trophy online da takılıyorum sadece

Eğer,Santiago Bernabeu stadyumunu indirmediysen indirip birde onda maç yap,belki verir.Çok sinir bozucu bir durum.

Yaptım hocam stad atlamadığıma eminim ama vermedi

FIFA 10 da 6-7 saat uğraşmama rağmen bende de vermedi,olsun çok önemli değil.Daha ne trophyler gelip gidecek.Tek sorunumuz bu olsun

• Kasmayın muhterem :D
  • arkadaşlar bu sitede trophy zorluk dereceleri ve trophy puanlamaları var psn oyunlarıda dahil. trophy kasan arkadaşlar için güzel bi rehber olabilir.

http://www.ps3trophies.com/games/retail/all
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelto3

arkadaşlar bu sitede trophy zorluk dereceleri ve trophy puanlamaları var psn oyunlarıda dahil. trophy kasan arkadaşlar için güzel bi rehber olabilir.

http://www.ps3trophies.com/games/retail/all

Bu arkadaşlara yardımcı olur!
    Saolasın!

• bakıyım hemen
  • quote:

''Be a Pro'' modunda 4. sezonun sonunda milli takımla final maçında oynadığın stad'ta da oynamak gerekiyordu FIFA 09'da. FIFA 10'da da aynı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danielmarcos

quote:

''Be a Pro'' modunda 4. sezonun sonunda milli takımla final maçında oynadığın stad'ta da oynamak gerekiyordu FIFA 09'da. FIFA 10'da da aynı olabilir.

hemen birde bunu deniyorum o halde.tam da dün gece 4.sezon sonu kupa başlangıcında kalmıştım..ben 09 da 49 statın hepsini kağıda yazdım artı koydum atlama imkanım sıfır..ama galiba ya hepsini quick maçta yapcan yada şu modda diye ayrım mı var acaba..karışık kazandım tüm statlarda..be a pro deniyip yazarım 2 saat sonra buraya sonucu

• quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

quote:

hemen birde bunu deniyorum o halde.tam da dün gece 4.sezon sonu kupa başlangıcında kalmıştım..ben 09 da 49 statın hepsini kağıda yazdım artı koydum atlama imkanım sıfır..ama galiba ya hepsini quick maçta yapcan yada şu modda diye ayrım mı var acaba..karışık kazandım tüm statlarda..be a pro deniyip yazarım 2 saat sonra buraya sonucu

Tüm stadlarda quick maçta kazanmak, ek olarak ''Be a Pro'' daki özel final için yapılmış stad'ta oynamak gerekiyor (Wembley stadının Final için olan versiyonu olması lazım)

• Pes2010 trophyleri de kolay görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OuT-oF-CoNTrOL06

Pes2010 trophyleri de kolay görünüyor

Trophy listesinin linkini verebilirmisin?
  • malesef be a pro finalini de oynamadım o stat sonunda da trophy vermedi..
  • Ben asıl Ranked maçta 100 galibiyet kazan trophy sini vericek mi onu merak ediyorum bakalım
  • quote:

malesef be a pro finalini de oynamadım o stat sonunda da trophy vermedi..

Arada kesin kaçırılan stadlar oluyor, bir yere not almak lazım kesin karışıyor. 40 küsür stad var sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OuT-oF-CoNTrOL06

Pes2010 trophyleri de kolay görünüyor

Trophy listesinin linkini verebilirmisin?

http://www.thesixthaxis.com/2009/09/27/pes-2010-trophy-list/

edit:burada vermişler
    http://forum.donanimhaber.com/m_31054625/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OuT-oF-CoNTrOL06 -- 19 Ekim 2009; 10:30:49 >

• quote:

quote:

malesef be a pro finalini de oynamadım o stat sonunda da trophy vermedi..

Arada kesin kaçırılan stadlar oluyor, bir yere not almak lazım kesin karışıyor. 40 küsür stad var sanırım.

KAÇIRMAM İMKANSIZ BAZILARINDA 2 KERE BİLE OYNADIM..TEK TEK LİSTEYE YAZIP ARTI KOYDUM
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.