Şimdi Ara

EN KOLAY TIP FAKÜLTESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
4.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 ajsjwjd hocam nereye gidiyosan beni de gotur de mufredattan dolayi gidemiyoruz herhalde nöroyu 1e koymuslar simdi kendilerine bi sey dicem ama demiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • noobodynow kullanıcısına yanıt

Oyle hocam ya ben de 3 e kadar bekledim müfredata takılmayım diye allahin belasi bir yer tez zamanda kurtulursunuz inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yks83571 kullanıcısına yanıt
    allahim bu nasi bi ceza kendi ellerimle kendimi yaktim

Ahh hocam ahh o kadar iyi anlıyorum ki ben de burayi yazarak yaktım kendimi maalesef allahtan birazi online gecti de cok fazla maruz kalmadim

giris var cikis yok allahin cezalari ya yakalayinca birakmamak icin mufredat uydurmuslar ahdjejf

Valla çok orijinal bir yer burası ciddi söylüyorum diğer unilerin 2 senede gördüğünü bir seneye sıkıştiriyorlar bir de diger uniler online final yapti millet yata yata gecti bizimkiler tee allahin dağına cagirdilar bir sınav için bak hatırladıkça sinirleniyorum

hocam hic sorma ya nasi boyle bi sey olabilir tıp fakultesinin hard modu resmen ona ragmen gecme notu da diğer fakültelerle ayni 1. sınıfı nisanda bitirip 2ye basladik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 4 Temmuz 2023; 16:40:41 >

Hocam benim diğer unilerden tanıdığım arkadaslarim bizim yarımız kadar çalışıp iki katimiz not alıyorlar işin ucunda aynı sınava girip devlete ataniyoruz bu kadar kasmanin mantığı ne ha bizim uninin tus sonuçları iyi olsa gam yemiycem ha o kadar çalışıyoruz bir karşılığı var diycem de o da yok eşşşek muamlesi görüyoruz resmen

ya hocam millet ilk komitelerinde kek kek konular gorup 80-90 aldi aklimi yitircem girer girmez biyokimya fizyoloji dayiyorlar bi de gecme notu hala 60, ilk komiteden yuksek alinabilen fakultelerle gecme notu nasi ayni olabilir yav bari onu dusurun. bizim sinifin ilk komite ortalaması 54 müydü neydi diger fakultelerden arkadaslarla konuşuyorum biri diyo 80 aldim biri diyo 75 aldim kafayi yersin ya

• Ctf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Cidden tam kafayı yemelik yer mesela benim teorik dersler bitti müfredat açısından uyusmamazlik olmamasi lazim diğer unilerle ama hala icimde bir bit yeniği var bu ktuden yamuk çıkar mi diye paranoyak ettiler adami, sizin dönemden var mi geçiş yapacak olanlar

hocam var hatta sirf o yüzden transkriptleri sordular temsilciye temmuz ortasinda hazir olmasi lazimmis ama but sonrası hazir oluyormus but de 14 temmuzda🤡 ilk yıl nasıl geciliyor hic arastirmadim ben mufredat sorunu var diye, hatta %30 ingilizce olayı falan da sorun cıkarıyor diye duymuştum. bilginiz var mı 1. sınıfta gecilir mi ya da kalirsan falan yine de baska okula geciliyor mu

• hocam tüm anatomiyi 1.sınıfta mı görüyorsunuz

Hocam kalınca geçilmiyor diye biliyorum ama yine de araştırın isterseniz

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    ben
    Özgür Tutaryoutube
    Eren karayılan: Karımı kaybettim!
    https://www.youtube.com/watch?v=ZJiTwnqUQME&feature=youtu.be

bize her yer ....

Hocam şöyle bir sıkıntı var bu sene yök yeni bir sistem getirdi ortalama 3.0 ve üstü değilse yatay geçişe basvuramiyorsun bir de yks puanının etkisini arttridilar ben ortalama kasar istanbul ankara gibi bir yere geçerim diyordum ama bu yeni degisiklikle pek mümkün gozukmuyor tabii ktu de ortalama yapmaya pek musade etmeyen bir okul malumunuz bu yuzden ankara istanbul harici bir yere basvuru yapicam ben hayirlisi olsun artık

hocam peki bu bizim 1. sınıfta yatay geçiş yapanlar kesin 1. sınıftan mı başlayacak yoksa 2’den mi devam ederler nasıl gececek bunlar

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Hocam benim bildiğim şu an 1. Sinifta kas kemik eklem ve nöroanatomi var

evet oyle

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.