Yuh bizde kemik kas damarlar var.bize acımıyorlar diyordum ama beterin beteri varmış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EN KOLAY TIP FAKÜLTESİ (3. sayfa)
-
-
Bilmiyorum ki hocam gittikleri yere bağlı, gittikleri üninin derslerini sayması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben surekli soyluyorum ya nöro nöro diye…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi parlak zeka böyle bir şey yapmış ki
coğrafi bolgenin kisilik ozelliklerine hakimsinizdir hocam
hocam oraların insanı pek sevmem ama maalesef her yerde etkililer
Hahah o kadar doğru ki tr*bzon çok orijanl bir şehir gerçekten hocam siz nereden geldiniz bu allahin unuttuğu yere
yine o tarz bi yer ama o kadar olamaz tabii, okul o kadar sıkıntılı ki sehre sukrediyorsun
ben 5 yıl yaşadım ve sosyoloji alanında tez yazacak olsam orası hakkında yazarım
hocam valla 5 yilda hayatinizin deneyimini kazanmissinizdir
Beyler geçiş işi nasıl oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
öyle sayılır ve 5 senenin sonunda ayrıldığımda ruhumun çürüdüğünü hissettim
Siz nereden nereye geçeceksiniz hocam
Hocam ben Selcuktayim. Online dönem bizde bu sene inanılmaz rahat geçti ama Esogüyü ve Çukurovayı yksde kıl payı kaçırmıştım. Ortalama ile geçiş mümkünse ve sinif tekrarı istemezlerse geçişi denemek istiyorum ama işlemleri daha hiç araştırmadim. Bir de Esoguden yeni mezun çok yakın bir tanıdık geçmemi tavsiye etmedi zor diye o yüzden kararsızım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 4 Temmuz 2023; 17:31:9 >
çukurova güzeldir ama hastanesi hasarlı galiba
Hocam benim geçiş için yazacağım yerlerden biri de Selçuktu nasıl memnun musunuz ankaraya yakın diye konyayi falan da yazmayi düşünüyorum Selçuk bir de meram tıp var di mi meram tıp nasıl bilginiz var mı ? Konya nasıl hocam bir de çok mu muhafazakar ne gibi mekanlar var öğrenci için
Hocam Selçuk tarafı pek muhafazakar değil, zaten Bosna Mahallesi var tamamen öğrencilerden oluşuyor, eğer Selcuka gelirseniz kampüs ve Bosnadan başka yerde işiniz olmaz zaten. Srlçuk üni, Konya merkeze 1 saat falan uzaklıkta olduğu için de Konya sayılmaz denebilir. Ha bölümde binbir çeşit adam var tabii ki. Çok katı muhafazakar da varı Allahsizi da var. Çevrenizi kendiniz, kendi kafa yapınıza uygun oluşturacaksınız.
Meram tıp ise geçiş için daha kolay olabilir çünkü yks sıralaması daha gerideydi. Eğitim seviyesine ve hasta çeşitliliğine Selcuktan iyi diyorlar. Bildiğim kadarıyla Dünyanın en etkili cerrahlari listesinde olan birkaç cerraha da sahipti. Buranın dezavantajı ise çok alakasız bir yerde deniyor ve kampüsü yok. Fakat fazla bilgi sahibi değilim.
Konya ulaşım açısından harika denebilir, Eskişehir ve Ankaraya hızlı trenle 1.5 saat ve İstanbula 4 saat. Bu şehirlerdeki günübirlik konser, etkinlik vb. Aktivitelere bile katılınabilir.
Buradaki mekanlara fazla hakim değilim, İnternet'te araştırmaniz daha dogru olur,
Ben Eskişehire falan gidiyorum çünkü genelde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 4 Temmuz 2023; 17:45:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam Eskişehir çok güzel aslında puanım yeterse oraya gitmek istiyorum da dediğiniz zorluk kısmını pek duymadım ben bizim fakülteden de zor olacağını düşünmüyorum ama hayırlısı bakalım.
Geçiş konusunda da ben araştırıyorum hocam bayadır eğer 3. Sınıf değilseniz gideceğiniz yerle kendi üninizin müfredatını karşılaştırın bir de önceki senelerden Geçiş yapanlara bakın sizin fakülteden geçen olup Sınıf tekrarı yapmadıysa siz de yapmazsiniz buyuk ihtimalle, basvuru icin de e devletten alacaginiz bir iki belge var orasi cok basit zaten uninin sitesinden online ya da uniye gidip basvuru yapiyorsunuz ama genelde online basvuru alıyorlar, basvuru sonucunuzu da uninin sitesinde liste yayınlıyor ordan ogreniyorsunuz birden fazla uniye basvuru yapip birden fazlasindan kabul alabilirsiniz mesela sıkıntı olmuyor siz kesin kayıt için belgelerinizi goturup nereye kayit olursaniz oranin ogrencisi oluyorsunuz artik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X