< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EN KOLAY TIP FAKÜLTESİ (4. sayfa)
-
-
Deniycem hocam da bir şey danisabilir miyim size ya kafami karıştıran bir konu var da şimdi benim alt dönemlerden bir sevgilim var ben de onun kafasını baya utuledim aq tr*bzonu diye diye o da geçiş yapmayı düşünüyor ama onun ort düşük myp ile geçiş yapabilir 16k civariydi sıralaması herhalde biz aynı yere geçiş yapalım diye düşünüyoruz ama ortak noktada bulusamiyoruz ben antalya,izmir,eskisehir falan istiyorum ama onun da puanı yetmiyor buralara gelmeye napsak bilemedik en son uzak mesafe ilişkisi olsun birbirimizin vebaline girmeyelim tarzi bir çıkış yoluna vardik da bu da benim içime sinmiyor ortak yere mi gitsek kendi istegimize göre tercih mi yapsak ya siz ne dersiniz nasıl akıl verirsiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cerrahpasa diyenlere g.tumle gulduğum konu
sal bence kral daha iyisini bulursun
Hocam ilişki durumunuzu bilmediğim için bir şey diyemiyorum fakat önünüzde 3 senelik bir üniversite hayatı var, biraz bencillik yapmanıza kimse bir şey diyemez. Eğer dediginiz sehirlere gerçekten gitmek istiyorsanız gitmelisiniz. İçinizden geldiği gibi yapmanız daha dogru olur ama çok kompleks konular bunlar. Durumu kız arkadaşınızla uzunca konuşmanız isabetli olur, Sizin ortalamanız nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya hocam orası ikimiz için de öyle zaten 1 sene olmadı daha beraber olalı ama beni düşündüren şey kızın kafasını utuledim tr*bzona ve okula olan ofkemle şimdi o da biraz bunların etkisiyle tercih yapar da pisman olursa vicdan azabi çekerim ben de orta yolu bulmaya çalışıyorum
Hocam ben de öyle düşünüyorum herkesin kendi hayatı sonuçta da biraz vicdan azabimsi bir şey var içimde kac gündür rahatsız ediyor beni bilemedim işte,ortalama 92 civarı
Hocam bu tıpa özel bir şey mi,diğer bölümlerde myp yapacak kişiler için de var mı böyle bir şey
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam çok bilgim yok ama genel sanırım
92 ortalamayı nasıl yaptın orda?
Acı,kan ve gözyaşı ile hocam...
Aşk ile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X