Şimdi Ara

En kolay xp kasan ırk ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni çarımı sizden aldığım bilgilerle açıcam

• sen hangisinde canım sıkılmaz diyorsan onu aç
  • CYHPER HUMAN MACHİTOROSLARA GEL HER ÇEŞİT MACRO WAR
    FAYDALARINI GÖRDÜK
  • quote:

Orijinalden alıntı: item_pls

CYHPER HUMAN MACHİTOROSLARA GEL HER ÇEŞİT MACRO WAR
    FAYDALARINI GÖRDÜK
    bencede sen hangsinden sıkıkılmayacaksan onu açmalısın hepsnin ayrı ayrı kendine özgü güzellikleri var ben şahsen assasinim ve çokda memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLMVER

bencede sen hangsinden sıkıkılmayacaksan onu açmalısın hepsnin ayrı ayrı kendine özgü güzellikleri var ben şahsen assasinim ve çokda memnunum

Alıntıları Göster
    sağolun arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampador

sağolun arkadaşlar

Alıntıları Göster
    X de ORK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

X de ORK!

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar adam en kolay ex. kasan ırk ne demiş 2 ırkta aynı exleri alır.. aynı şekilde kasar.. Sadece şekil farklılıkları var o kadar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

Arkadaşlar adam en kolay ex. kasan ırk ne demiş 2 ırkta aynı exleri alır.. aynı şekilde kasar.. Sadece şekil farklılıkları var o kadar..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Yquai_Sasa

tabi bi tanı öyle ama bazı yönleri değil örn CZ de harpy slotu almak için human ork saaş çıkıokazanan alıo kasıo YANİ ORK
    herzaman ORKK

• quote:

Alıntıları Göster
    ya orayı yanlış yazmışım
    en kolay hangi işle xp kazanılır olcak doğrusu
  • quote:

ya orayı yanlış yazmışım
    en kolay hangi işle xp kazanılır olcak doğrusu

Alıntıları Göster
    ya kardes cyhperda oynucaksan eger bence karus ol her yerde dayanısma var bunun sonucunu czde bılem gorebılırz

humanlar czye merchant kurmak ıcın gelıolar karuslar ıkı kapıyıda alıp nova towna girio

ama otekı serverlerı bılemem

geleım joba bence en mantıklısı mage neden dersen abbysde ve goblınde rahat para yapıp item duzebılırsın flame + lr olursan aposa girerler 45den sonra aoe ptlere gırersın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blonde

ya kardes cyhperda oynucaksan eger bence karus ol her yerde dayanısma var bunun sonucunu czde bılem gorebılırz

humanlar czye merchant kurmak ıcın gelıolar karuslar ıkı kapıyıda alıp nova towna girio

ama otekı serverlerı bılemem

geleım joba bence en mantıklısı mage neden dersen abbysde ve goblınde rahat para yapıp item duzebılırsın flame + lr olursan aposa girerler 45den sonra aoe ptlere gırersın

Alıntıları Göster
    arkadaş ırkla jobu kastetmiş.En iyi tabiki priest buffer/healer kasar her partynin bel kemiğidir priestler
    hem buff werir hem healler hem lanetler hemde gerektiği yerde dalar (battle priest)

• quote:

Orijinalden alıntı: :CarTman:

arkadaş ırkla jobu kastetmiş.En iyi tabiki priest buffer/healer kasar her partynin bel kemiğidir priestler
    hem buff werir hem healler hem lanetler hemde gerektiği yerde dalar (battle priest)

Alıntıları Göster
    sağol CarTman kardeşim tam da anlatmak istediğim şeyi söylemişsin
    zaten yazının doğrusu ırk değil meslek olcaktı
    fikrin için teşekkürler
  • quote:

sağol CarTman kardeşim tam da anlatmak istediğim şeyi söylemişsin
    zaten yazının doğrusu ırk değil meslek olcaktı
    fikrin için teşekkürler

Alıntıları Göster
    xigenon'un bütün orkları cimridir partilerine almaz:)) xigenonda oynarken ork tum ve hiç lvl kasamadım. açtım elmorad bi günde 40 oldum. sonra b ye geçtim ork oldum çünkü hep orklar kazanıyo savaşları falan. serverına göre deişir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiberdono

xigenon'un bütün orkları cimridir partilerine almaz:)) xigenonda oynarken ork tum ve hiç lvl kasamadım. açtım elmorad bi günde 40 oldum. sonra b ye geçtim ork oldum çünkü hep orklar kazanıyo savaşları falan. serverına göre deişir bence

Alıntıları Göster
    eyvallah sağol
  • quote:

eyvallah sağol

Alıntıları Göster
    enkolay priest le kasarsın 54 e kadar healer olursun sonra buffer 62 dede holly nation oalrak karizma olsun dersen orc. (ben humanım shelle kadar kıyafetleri çok kotu.. server olarakta ares en kralı ama çok yuksek lvlli var elini sallasan full shelliye ve +8+9 silahlıya çarparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

enkolay priest le kasarsın 54 e kadar healer olursun sonra buffer 62 dede holly nation oalrak karizma olsun dersen orc. (ben humanım shelle kadar kıyafetleri çok kotu.. server olarakta ares en kralı ama çok yuksek lvlli var elini sallasan full shelliye ve +8+9 silahlıya çarparsın

Alıntıları Göster
    human olmama ragmem üzülerek söluyorum ki karuslar nerdeyse her severda daha organize olmsu haldeler hele cz de of ki ne of humanlar toplu giderken karus görünce herkes bi yere dagılyo karus ise üstümüze yürüyo anlamdım gibi nerdeyse boos itemlerin cogu pazarda karuslar tarafından satılıyo buda onların bize ne oldugu anlatıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

quote:

Orjinalden alıntı: Yquai_Sasa

tabi bi tanı öyle ama bazı yönleri değil örn CZ de harpy slotu almak için human ork saaş çıkıokazanan alıo kasıo YANİ ORK
    herzaman ORKK

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT
    YANİ ORK
    herzaman ORKK

Yani ölümüne KARUS

• quote:

Orijinalden alıntı: peka

human olmama ragmem üzülerek söluyorum ki karuslar nerdeyse her severda daha organize olmsu haldeler hele cz de of ki ne of humanlar toplu giderken karus görünce herkes bi yere dagılyo karus ise üstümüze yürüyo anlamdım gibi nerdeyse boos itemlerin cogu pazarda karuslar tarafından satılıyo buda onların bize ne oldugu anlatıyo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: peka

Server ına göre olay deişir.
    Serverıda söylemelisin.
    Ben olsam warrior açardım hp sinin ve defansının fazla olması ve skillerinin çok seri
    olması önemli.60+ dan sonrada kolay boss kesebilmesi.
    2. şık olarak assasin olabilir.
    Arka planda kalmak istemiyorsan priest seçmemelisin

Bunlar benim görürşüm önemli olan kendi sevdiğn bir charecter oluşturmandır
    Ha bide kullanmasını bildikten sonra bütün charecterler iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: rockclimber

quote:

Orjinalden alıntı: peka

Server ına göre olay deişir.
    Serverıda söylemelisin.
    Ben olsam warrior açardım hp sinin ve defansının fazla olması ve skillerinin çok seri
    olması önemli.60+ dan sonrada kolay boss kesebilmesi.
    2. şık olarak assasin olabilir.
    Arka planda kalmak istemiyorsan priest seçmemelisin

Bunlar benim görürşüm önemli olan kendi sevdiğn bir charecter oluşturmandır
    Ha bide kullanmasını bildikten sonra bütün charecterler iyidir

Alıntıları Göster
    bi tane priest aç bnce healler aç sonra 1500 buff çıkınca buffer e dönersin böyle daha rahat kasarsın die we bp(battle priest) ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hell_quard -- 6 Mart 2006; 15:46:58 >

• quote:

Alıntıları Göster
    bence humanlar her zaman daha ii lvl kasar ben orc da oldum human da humanlar herr zaman daha ii exp kasıolar slotlar full cekio ne zmn seek acsam aposa cekiolardı humanda

bence en ii lvl kasan ırk ve server = Beramus / Human

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.