Şimdi Ara

En Kötü Ormancı Lee Sindir .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zaman gelse kaybediyorum , karşıda olsa early yi kaybetsek bile latede 4vs5 oynayıp kazanıyoruz . Hasar yok tanklık yok adc yi korumaz (en fazla üstüne atlayana ulti atar biraz iteler) hiçbir işe yaramaz kısacası . Lütfen dereceli oyunlarda almayın şu çöpü .

Benim 40 winim 39 lose um var nası çöp yeağğ diyecekler için şunu söyleyim lee sin yerine başka bi ormancıda aynı performansı gösterseniz muhtemelen 41 win 38 lose olurdu en azından . Kimbilir kaç oyun kaybettiniz latede sırf lee sin aldığınız için .

• leesin amacı erken oyunda koridorları baskınları ile öne geçirmek.bunu yapamıyorsa late de anca adc yi takımın içine atar yada rakipteki kırılgan şampiyonları hedefler olayı bu düşük eloda leesin oynuyorsun koridorları öne geçiriyorsun o kolsuzlar yine eziliyor yine eziliyor
  • Adam en kotu ormanci lee sin diyor :ddd hahahah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet doğru söylüyor hatta en iyi ormancida shaco her zaman güçlü inanır mısınız earlyde de latede de görünmez olabiliyor nerf şart dk 20den sonra q basamasin

• Gerçek hayatta da kör olan lee sin oyuncularına denk gelmişsin
  • Nefret ediyorum takimimda bir Lee Sin'e sahip olmaktan ama en kotu ormanci oldugunu asla soyleyemem. Shaco'dan iyidir :d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kör oldum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forumda yıllardır lee sin çöp deniyor ama sürekli pick ban yapılıp üstüne birde nerf yiyor.
    Komik.
  • lee oyunun efsane şampiyonudur jıngle denince ilk o akla gelir

Diğer lanelerin efsanesi yokken bir tek Ormanın efsanesi vardır ve ona laf ediyosun ayıp bee

• quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

Evet doğru söylüyor hatta en iyi ormancida shaco her zaman güçlü inanır mısınız earlyde de latede de görünmez olabiliyor nerf şart dk 20den sonra q basamasin

dk 20den sonra bassa da basmasa da sonuç aynı oluyor sup kırmızı alıyor çünkü o dakikalarda bu arada shaco q basmadan lee q tutturursa imkanı yok kurtulamaz :D
  • Serkanhur seviyesinde bi başlık ama o değilmiş

Boş yapmak için başlık açmışsın kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 26 Haziran 2017; 15:24:30 >
  • Kardeş bu dediğin neye benziyor biliyon mu takımına yasuo gelince morelinin düşmesi gibi benim öyle oluyor gel gelelim iyi bir yasuo oyuncusu oyunu pert eder taşır solo ama %80i beni pert ettiğini için psikolojik olarak iyi olanı gözüm görmüyor ancak lee sin en iyi ormancılardan ve iyi oynayan geldimi arada farklı anlarsın o adam her oyun alsa lee sin yine oynar dersin ki öyle adamlar gördüm ama yinede lee geldimi earlyde bitirmemiz lazım diyorum çünkü dediğin gibi çoğu leede yapamıyor ama en kötü diye tasvir etmek çok yanlış
  • Hani bazı herolar vardır, Hecarim, Vi, J4 gibi, bunları ortalama seviyede oynarsan yani mekaniklerine hakimsen taşır, taşıtır. Ancak Lee de bunların bir iki tık üzerinde iyi olman gerekiyor, aşırı mekanik hero çünkü. Ortalama bir Lee nin yapacaklarının 2 katını yukarıda saydığım herolar daha rahat yapabiliyor yapar da.
  • Lee son 10 yamanın falan en iyi ormancısıydı- cd nerfi ile yerini gragas-elise-kha-nunuy gibi herolara bıraktı ama hala top tier,hala her maç seçilebilecek durumda :)

• jungda lee oynuyacağınıza lulu filan oynayın aynı katkıyı alırsınız
  • Kindred varken bu cümleyi kurmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Serkanhur seviyesinde bi başlık ama o değilmiş

Boş yapmak için başlık açmışsın kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

lee oyunun efsane şampiyonudur jıngle denince ilk o akla gelir

Diğer lanelerin efsanesi yokken bir tek Ormanın efsanesi vardır ve ona laf ediyosun ayıp bee

Tireş WaYeN ve Yaşuva var ya len
  • zedi unutmuşsun
  • Oyun başlarında Lee'yi kesebilecek bir hero var mı? Gerçi iyi oyuncu her türlü heroyla oynar sıkıntısı olmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.