Şimdi Ara

En kötü otomobil amblemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
1
Favori
19.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alfa Romeo, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Fiat, Geely, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Lada, Lotus, Seat, Skoda, Tata, Tofas. Biraz kabarik oldu ama olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sevmediğim:
     En kötü otomobil amblemi

En sevdiğim:
     En kötü otomobil amblemi

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

Skoda++
    Bu nedir ya, bence yenilenmeli bu logo:
     En kötü otomobil amblemi

tavuk ibiğine benziyor

ben en çok mitsubishiyi seviyorum.
  • bence ford. İsmi yazılı amblemmi olur. Adamlarda kapasite yok simge bulamamışlar kendilerine.
  • Skoda araçlarını iyileştirdi ama logosu bence yakışmıyor...
    Ayrıca dandik uzakdoğu markalarının kendileri gibi logoları da birşeye benzemiyor...
  • Yaygın markalar arasında Seat, Skoda, Hyundai logolarını acilen değiştirmeli bence. Üst sınıf markalarda ise Bugatti rakiplerine kıyasla çok başarısız bir logoya sahip. Ekleme: Bir de Maybach.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boz Yele -- 28 Nisan 2012; 8:20:10 >
  • Skoda Fabia sahibiyim ama yine de kaliteli arabalar içinde en çirkini (LADA GEELY vs. saymıyorum) En güzeli ise Mitsubishi. Skoda'nın bu kanatlı oktan sanırım kademeli olarak vazgeçecek. Birden değiştirirse sanki yeni çıkmış çin markaları gibi olur.
  • geçen haftalarda adana özgen skoda servisine gittim ön logosu boyası akmış berbat olmuştu o berbat logoyu inanın yeniside çirkin ama 35 gayma sayarak değiştirdim içim yandı ama sen değiştirirken alt krom ızgaraya zarar vermişler bi kızdım neyse komple orjinal krom ızgarayıda yenilediler 240 liralık :))) servise fena gaçtı
  • skoda...
  • En iyisi Peugeot ve Citroen'in güncel logoları ve VW. En kötüsü ise Renault ve Skoda.

• Alfa Romeo, Chevrolet, Skoda, Audi, Fiat.

• Amblem bu... Nereye konacağı belli olmaz!

Bir Tanktop, Tubetop, A-Shirt veya T-Shirt üzerinde fuarda, ya da bir folyo üzerinde çöpte.

En kötü otomobil amblemi

En kötü otomobil amblemi

• Aman yenge görmesin.
  • bence skoda,reno,hyundai en çirkin ,audi,mercedes,bmw,opel,toyota en güzel amblemler.
  • lada,skoda

• Lada , Hyundai , Eski Skoda(amblemi yenilendi). Renault logosu da kötü ancak bunlar kadar değil. Gene iyi , idare eder.
  • En kötü logo bence Fiat ve Dacia'ya ait.

Skoda aşırı tipsiz gelmiyor bana nedense.En güzel logolar da Citroen,BMW ve Mercedes'inki bana göre.
  • TOFAS, SKODA, GEELY

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

En kötüsü hangisi bilmiyorum am en güzeli galiba Citroen.

En kötü otomobil amblemi

Bende begenirim amblemini. Bir de yanlis bilmiyorsam bunun degisik bir hikayesi var. Kurucusu asker miydi öyle birsey.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.