Şimdi Ara

en kötü sonradan çevrilip kaybettiğiniz maçınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıkta açıklayamamış olabilir demek istediğim bi maçı kazanırken karşı takımın çevirip kazanması ben anlatıyım başımdan geçen kötü çevrilen maçı annie mid oynuyodum karşımdaki adamı ezmiştim ahri vardı karşımda sonra yukardaki masterla jungle kavga ettiler ve bizim jungle mastera küfür etti oda feedlemeye başladı sanki işte bizim hatamız varmış gibi hepte gelip ahriye öldü kule altı 2 kere öldü 3. ye geldiğinde bişey farkettim master itemlerini satmamıştı ve ahriye kule altı filan baya giydiriyodu çünkü ahride hiç kasamamıştı ve taktik uyguladım ahri masterı kestiğinde ahrinin canı hep dipte kalıyodu bende ahriyi kesiyodum öyle öyle kastım sonra baya tflerde aldık mastera rağmen masterda anladı kazanabileceğimizi düzgün oynamaya başladı neyse baron aldık midden yardık ezreal def kaldı çünkü takımda en az kasan oydu ama def yapabileceğini düşündük son 2 kuleyide aldık nexusa girdik nexusun canı 1 kalmıştı ki harita bizim nexusa doğru kaymaya başladı tryn ve master vardı karşıda ezrealda def yapamamış bizim takımdanda kimse bakmamış haritaya 1 saniseyle(salisede olabilir) maçı kaybettik o maçtan sonra 2 ay lol oynamamıştım

• Bu akşam mecburen afk kaldım 3 dakka ve oyun gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Bu akşam mecburen afk kaldım 3 dakka ve oyun gitti

Obama mesaj mı gönderdi ? Deprem oldu da parka mı kaçtın ? FBI sana yetki mi teklif etti ? Ülkeni mi kuşattılar ?

Açık konuşaydın iyiydi, neyse.
  • Geçen gün ki oyun çok ortada gitti onu anlatayim bi hatırladığım o var 2 mid gittiler kavga etmişler bende jungle ım bizim midde nidalee var onlarda liss ve kata oyunu mid game in ortalarına kadar domine ettik ama tf lerde eridik kombolarına karşı oyun böyle gitti adamlar bizim nexus a kadar geldi sonra bizim nidalee artık dürtebildi adamları tf lere eksik canla girince adc de twitch olunca erittik ve adamlar baron alırken bastık bunları adamların nexusa kadar geldik(baronu çalamadım evet ) ardından bunlarda 2 kişi hayatta kaldı baronla pushladılar bizde tf ye girdik katanın ultiyi engelledim twitch eritti herkesi ve koşa koşa gittim nexusa kestim bu da böyle bir anımdır

• 0 8 gıttıgım karthus macında 35.dakıkaya kadar farmladım ve takımı ben carryledım 7-25 gıbı bı oranla yenılıyoduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Obama mesaj mı gönderdi ? Deprem oldu da parka mı kaçtın ? FBI sana yetki mi teklif etti ? Ülkeni mi kuşattılar ?

annesi şokella sürmüş
  • backdoor dalgasına ayar oluyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Babam çağırıp kardeşlerime World öğretme emri verdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Babam çağırıp kardeşlerime World öğretme emri verdi

Emir büyük yerden

Ama 4 kişinin hakkına girmek de kötü oluyor ister istemez. 3 gün içerisinde 3 kere elektrik kesildi bizim mahallede

• Gold olarak fazla olduğumuz maçlarda genelde şöyle olur. Towerlarda önceyiz , pushlayıp rakibin junglelini ele geçirmemis gerekirken takımdaki arkadaşlar bazen 1vs3 2vs3 gibi fightlarda bulunup karşı tarafı gold bakımından eşitlerler.Bunlar olurken zaten takımda anlaşma bozulur. Hakaretler başlar ve karşı takım oyunu kazanır
     en kötü sonradan çevrilip kaybettiğiniz maçınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamAti -- 6 Kasım 2013; 23:38:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poi V

başlıkta açıklayamamış olabilir demek istediğim bi maçı kazanırken karşı takımın çevirip kazanması ben anlatıyım başımdan geçen kötü çevrilen maçı annie mid oynuyodum karşımdaki adamı ezmiştim ahri vardı karşımda sonra yukardaki masterla jungle kavga ettiler ve bizim jungle mastera küfür etti oda feedlemeye başladı sanki işte bizim hatamız varmış gibi hepte gelip ahriye öldü kule altı 2 kere öldü 3. ye geldiğinde bişey farkettim master itemlerini satmamıştı ve ahriye kule altı filan baya giydiriyodu çünkü ahride hiç kasamamıştı ve taktik uyguladım ahri masterı kestiğinde ahrinin canı hep dipte kalıyodu bende ahriyi kesiyodum öyle öyle kastım sonra baya tflerde aldık mastera rağmen masterda anladı kazanabileceğimizi düzgün oynamaya başladı neyse baron aldık midden yardık ezreal def kaldı çünkü takımda en az kasan oydu ama def yapabileceğini düşündük son 2 kuleyide aldık nexusa girdik nexusun canı 1 kalmıştı ki harita bizim nexusa doğru kaymaya başladı tryn ve master vardı karşıda ezrealda def yapamamış bizim takımdanda kimse bakmamış haritaya 1 saniseyle(salisede olabilir) maçı kaybettik o maçtan sonra 2 ay lol oynamamıştım

Normal game ise salla ben ne bd'ler gördüm hepte biz kaybettik ama en güzeli ciddi ciddi ezdiğimiz maçta istisnasız kazanıyoruz fazla ip gelsin diye oyunu uzatıyoruz anlayacağın :) yi'de bd yapıp duruyo dedik bişe olmaz 1 inhi aldık 1 verdik 2 aldık 2 verdik artık bitsin dedik ve daldık 2. Nexus kulesinin yarı hp ile keserken yi'de bizim nexusa dalmış biz mal gibi b çektik orda direk dalsak 5 kişi daha çabuk alırdık heralde b çekerken oyunu verdiğini anlıyonda bi umut bekliuosun ya sonra rakip takım gg izi filan yazıyor bi koyuyor anlatamam alayına pıçaaakkkkk

• 3-4 gun once sup annie ile ranked oynuyordum butun kuleleri hemen hemen kaybetmiştik ve flameler havada uçuyordu herkes birbirini suçluyordu haliyle adc de beni. barona pink ward atmaya gittim wardı bi koydum baktım baronun canı çok az 4 tane enemyi yan yana dizilmişler adc haric hepsinin canı yarılarda ulti + W +Q combosunu bi koydum 3 ü pert oldu adc kaldı ve baronun canı son bi kaç vuruşluk kalmıştı adc de barona saldırmaya devam etti aklı sıra baronu kesicek sonrada beni ama hesaba katmadıgı şey bende DFG olmasıydı bi kaç saniye bekledim skillerin cooldownları dolunca DFG + Q+W+ignite yi bi çaktım oda pert oldu :D mid oyuncularıda o anda botun son towerini indirmeye çalışıyordu. ben quadrayı attınca hemen takım miden yardırmaya başladı ve onlar doğmadan oyunu bitirdik :D ama bir tane bile honor vermedi team bana onun yerine sen çok agrasif oynuyorsun diye eleştirdi :D 8/2/10 ile bitirdim oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 7 Kasım 2013; 4:25:29 >
  • İki saat önce üniversite turnuvası maçımızda.Takım arkadaşlarımın güvenli oynama merakı yüzünden 50 dakka boyunca 15k gold farkıyla üstün olduugumuz oyunu bitiremedik . En son adamlar baselerini tutmaya çalışırkene yine bi anlaşmazlık sonucu free alacağımız barona 30 saniye geç girdik.Göz göre göre saniyelerle baronu kağptırıp 3 kill verdikten sonra gelip bitirdiler
  • Biz kaybetcegimiz maci kazanmistik 3 kisi backdoor yapmistik zed+quin+elise takimimizda master yi vardi onun sayesinde basarili olmustuk adamlar tam base cekerken bizim master baselerini bozuyor ve gec gelmelerini saglamisti biz de bundan yararlanip bitirmistik tam merkezin ceyrek cani kala gelmislerdi ama birsey yapamamislardi

• Biz kaybetcegimiz maci kazanmistik 3 kisi backdoor yapmistik zed+quin+elise takimimizda master yi vardi onun sayesinde basarili olmustuk adamlar tam base cekerken bizim master baselerini bozuyor ve gec gelmelerini saglamisti biz de bundan yararlanip bitirmistik tam merkezin ceyrek cani kala gelmislerdi ama birsey yapamamislardi

• Kaybetigim cok maç varda nexus 50 canı kalmışken çevirdiğimiz bir oyun var yakın zamanda.
  • Kazandigimiz bir mac var cok fenaydi ya 2 nexuskulesini uda verdik karsiyi tam hatirlamiyorum kha vardi bizde shaco tam build ve ben teemo tam builddim adamlar geliyordu dk 40 hala mantarlarimla cebellesiyorlardii bu sekilde 3 tf kazandik tabi her tf de karsi taraftan kule aliyorduk en sonunda biz def durumdayken onlar def durumuna gectiler ve maci cevirmistik cok zevkliydi

• Bizim Ana merkezin 500 canı kaldığı halde maçı çevirmiştik.Müthiş zevk almıştım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopster -- 7 Kasım 2013; 7:24:12 >
  • 5v3 kazanmıştım bi kere.Ben+Vlad+J4 almıştık oyunu bu da böyle bi anım

• Twisted treeline da arkadaşlar la girelim dedik. Ben teemo, arkadaşlarım ise nasus ve riven. Karşıda lee sin fiora bide hatırlayamadığım bi tane champ vardı galiba sion. Bizim inhiler almışlardı sonra biz 2 yada 3 defa üstüste def yaparken adamları öldürdük. Daha sonra nasıl olduysa oyunu çevirdik ve bitirdik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.