Şimdi Ara

En Kral Rose Online Serverı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • part geliyorum dostum aksama yanındayım
    nick herzamanki nick.
    bide sitesini register linkinide ekle ki kolay ulaşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 14 Temmuz 2008; 17:28:31 >
  • Party_Time Bana Yardim Edermisn Galiba Srosede Güzel Gibi Hem Arua Hemde Sroseyi Burda Tanıtıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Echo91

quote:

Orjinalden alıntı: Impavide

quote:

Ben gelemem gelmem de zaten sıktı rose online bizim arkadaşlara yardım ediyorum RoseOn ile birlikte server kuruyoruz Türkiye Server ama belliki arkadaşlar bize destek olcağına köstek oluolar alınmayın ama yani öyle...

Kim köstek oluyor bilmiyorum ama ben roseye merak sardım neye başlasam diye merak ederken sizin topici gordum ve 2 sayfa içinde hep şikayetler var.Kimse doğru düzgün memlun değil sürekli kapaniyor ve açılıyormuş,lag oluyormuş,bağlantıda problem varmış,oyunda kimse yokmuş ve daha biçok şikayet duydum sitenize bile girerken yazi hatasi var kaliteli bi sitesi bile yok şimdi sen bibaşkasının yerine kendini koysan ole bi topice girdikten sonra okadar mb ini harcarmısın o servera?
    ben kotalı kullanıcıyım o yuzden kaliteli ariyorum.
    tamam siz okadar emek verdiniz açtınız topici iyi güzel hoş fakat bunlar işin gerçekleri

Sen kafanı yorma bunların hiç bişi boş değil.Herşey zamanla olur öle şıp diye oturuvermez.RoseOn arkadaşımız tekrarlarmış ama sanırım sizde anlayacak kapasitede yok herhalde...Demiş Beta'nın testi yapılıyo diye. Neyse yha herkes özgürdür ;) biz Türkler oynasın diye oyunu kuruyoruz hata bizdeymiş.

Beta testi bittimide aynı sorunların devam edeceginden eminim bendede anlayacak kapasite var sen rahat ol.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben gelemem gelmem de zaten sıktı rose online bizim arkadaşlara yardım ediyorum RoseOn ile birlikte server kuruyoruz Türkiye Server ama belliki arkadaşlar bize destek olcağına köstek oluolar alınmayın ama yani öyle...

Kim köstek oluyor bilmiyorum ama ben roseye merak sardım neye başlasam diye merak ederken sizin topici gordum ve 2 sayfa içinde hep şikayetler var.Kimse doğru düzgün memlun değil sürekli kapaniyor ve açılıyormuş,lag oluyormuş,bağlantıda problem varmış,oyunda kimse yokmuş ve daha biçok şikayet duydum sitenize bile girerken yazi hatasi var kaliteli bi sitesi bile yok şimdi sen bibaşkasının yerine kendini koysan ole bi topice girdikten sonra okadar mb ini harcarmısın o servera?
    ben kotalı kullanıcıyım o yuzden kaliteli ariyorum.
    tamam siz okadar emek verdiniz açtınız topici iyi güzel hoş fakat bunlar işin gerçekleri

Sen kafanı yorma bunların hiç bişi boş değil.Herşey zamanla olur öle şıp diye oturuvermez.RoseOn arkadaşımız tekrarlarmış ama sanırım sizde anlayacak kapasitede yok herhalde...Demiş Beta'nın testi yapılıyo diye. Neyse yha herkes özgürdür ;) biz Türkler oynasın diye oyunu kuruyoruz hata bizdeymiş.

Beta testi bittimide aynı sorunların devam edeceginden eminim bendede anlayacak kapasite var sen rahat ol.

Tamam gelmessin sende ;) bizim için hava hoş ama şunu sölim beta testin bitiminde sorunların kalktığını görüceksiniz...

• Görürüz
  • auara başlıyom
  • geliyorum kızlar beklein beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerdarS9

geliyorum kızlar beklein beni

Aura rosemi srosemi hangisine başlıcaksın ?
  • arkadaslar hangisini yüklediğinizi buraya bildirin çünkü bende 2 oyunda kurulu ikisindede adım Mecek tir Görüseniz Bi Selam verin yeter
  • ben aura roseyi yuklucemde nezaman yuklerim belli degil kotayi ogrenmem lazim kac kişi oynucak aura roseyi bi isim versenizde bi guild kursak
  • keşke herkes srose gelse orda haberleşsek guild kursak güzel olur çünkü zor serverler bir süre sonra bayıyor garanti veririmayrıca bi takım kursak...

örneğin:ben raider serdar cleric murat scout impadive warrior emre mage...

gibi

eğer bu saydığım kişiler gelirse parası neyse verip guild kurcamztn oyunda para sorunu da yok
  • srosun sitesi ne?
    bide reg ve dl linkini direk yazarsanız iyi olur nette arıyorum srose entartainment falan cıkıyo
  • srose :D lülülülü :D kardeşlerimi bırakırmıyım ya :D party geldim hadi oynayalım :D
  • bu arada srosun acılımı speed rose mu?, googlede buldum speed rose online die srose-online.com sitesi. bu değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 15 Temmuz 2008; 12:26:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

bu arada srosun acılımı speed rose mu?, googlede buldum speed rose online die srose-online.com sitesi. bu değil mi

evet :)
  • beyler nickleri yazın benimki ArchX bu arada clerice ihtiyacımız prisonda para kascaz
  • 1 server mı var yoksa 1 den fazlamı , 2+ ise hangisindesiniz,
    2 cleric acacak olan yoksa ben acacam.
  • bu ne ya hacking tool is forund diyo 2 de 1 sebebi ne olabilir?=
  • SerdarS9
    emre_fb_fb
    PaRTy_TiMe
    bide ben
    4 kişi olduk srosede başka gelcek varmi clanda kururuz deme
  • muratıda ekleayrıca bir süre giremeyeceğim istanbula gidiyorumsonrada tatilekısacası sanırım ağustosta anca girebilcem ama belki daha önce girerim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.