Şimdi Ara

En Kral Rose Online Serverı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    server secerken game guard hacking tool found diye hata veriyo nedendir anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 15 Temmuz 2008; 20:25:34 >

• serveri online gösteriyor sitesinde
  • oyundayım , nick WarriorsCry, 29 lvl oldum ama hala tın yok bisi anlamadım
  • 29 lvlda hemen bişey öğrenemezsinbiraz kas statlarını fulle öyle öyle öğrenirsin
  • statı neye vercem onuda bilmiyom ki
  • 106 oldum nerde kasiyim :D
  • Arkadaslar Srosede Guildi Kurmak Üzereyim Adını Düşünüyorum 2 - 3 tane geldi Bi sorayim Dedim

ÇılgınTürkler
    Ottoman Empire
    Turk
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratgiray1

Arkadaslar Srosede Guildi Kurmak Üzereyim Adını Düşünüyorum 2 - 3 tane geldi Bi sorayim Dedim

ÇılgınTürkler
    Ottoman Empire
    Turk

Turkçe bişi kullanalım bence :)
    buarada kota dolmuş ağustosta geliyorum oyuna
  • 106 lvl oldum kasılmıyo nerde kasabilirim
  • emre bean kesmen lazim baska türlü çok zor atlarsın beanleri kenji beachte yada forset of wisdom girişindeki ilk slotta bulabilirsin

Bean Nedir Dersen Bean Zıplayan Yeşil Parlayan Fasulye (çok fazla sıfat kullandım ama neyse ) Bean Sarı Kelebek Öldükten Sonra Çıkar Peki Bu Sarı Kelebek Nasıl , Ne kadar Sürede Bir Çıkar. Kelebek canavar kestikçe çıkar ne kadar sürede çıktığını bende çözemedim bazen 2-3 dk çıkıyo bazen 10 dk da çıkıyo kelebek çıktığında hemen yanına git ve ölmesini bekle sonra etrafına bakın ve Zıplayan Yeşil Parlak Fasulye yi gör Ona en güçlü büyün ile saldır eger normal atak yaparsan 10 15 lvl alırsın ama güçlü bir atakla 50 hatta benim gibi 130 lvl bile alabilirsin diyebilirsin ama bu gerçek iyi oyunlar

• iyide abi wand yada staffım yokki en guclu buyuyle vuruyum cleric oldum elimde swordla geziyorum.
  • emre bence en başta hawker olsaydın öyle daha rahat kasardın statlarını fulledikten sonra da cleric açardın bu arada istanbuldan döndüm iyiki kısa sürdü(dün başlayan sağanak yağmur nedeniyle)şimdi oyuna giriyorum bulun beni

ArchX
  • Clan kurdunuzmu aybaşı geliyomda
  • hepinizin haberi olsun rose online zaten 29 temmuzda ücretsiz oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe

emre bence en başta hawker olsaydın öyle daha rahat kasardın statlarını fulledikten sonra da cleric açardın bu arada istanbuldan döndüm iyiki kısa sürdü(dün başlayan sağanak yağmur nedeniyle)şimdi oyuna giriyorum bulun beni

ArchX

AaAdım garavel bul benii :)

şaka maka adım SunYe oyunu çözemedim meslek seçemedim 2 k pram war :)
  • quote:

emre bence en başta hawker olsaydın öyle daha rahat kasardın statlarını fulledikten sonra da cleric açardın bu arada istanbuldan döndüm iyiki kısa sürdü(dün başlayan sağanak yağmur nedeniyle)şimdi oyuna giriyorum bulun beni

ArchX

cleric lzm dediniz cleric olduk şimdi hawker olasaydin dionuz nsl iş bu anlamadım usta ya!
  • hyr yanlış anladın bak oyunun başında seçtiğin classı lvli rahat kasabilecek şekilde ayarla çünkü 6-7 tane reborn yapıp statları fulliceksin sonra 1 reborn daha yapıp istediğin classı seççeksin kısacası statları fulleyene kadar seçtiğin classlar önemsiz en rahat hangi classla kasıosan onu seçstatları fulledikten sonra bi reborn daha yapıp cleric olabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerdarS9

quote:

ArchX

AaAdım garavel bul benii :)

şaka maka adım SunYe oyunu çözemedim meslek seçemedim 2 k pram war :)

lvl 10 olunca /class meslek adı yaz olur 100 lvl olunca da aynıayrıca para sorun değil sen bir an önce statları fullemeye bak

edit:beyler tatile çıkıyorum 4 ağustosta döncem eğer bir terslik olmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 17 Temmuz 2008; 21:10:55 >

• Ben bu servera geçmek istiyorum.Oyunu tekrar baştanmı yükleyecem?
  • Arua rose serverına geçtim, kasmak çok zor 2-3 saatte anca 36 yaptım..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.