Şimdi Ara

En Kral Rose Online Serverı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaslar Oyunun Adını Söyleyerek Başlıyım Konuya Oyunun Adı ARUA ROSE. Rose Online İlk DH de Gördüm Ama Tatmin Olamadim İlk Baslarda. Evet İşte Bu Oyunun Türkiye Serveri dedim. Ama Hiç Düşündüğüm Gibi Çıkmadı Ben Oyuncu Vardır Düşüncesi İle İndirdim Kurdum Oynamaya Başladım. Sonuç İse Hiç Bisey Oyunda 1 Tek Oyuncu Yok Oyuna Yeni Başlamışsınız Yardıma İhtiyacınız Var Ama Server Resmen Bomboş.Sonra Dedim Bu Server Daha Oturmamış Oturana Kadar Başka Serverlar Arayim Dedim Baktım Bütün Private Server Listelerinin En Başında ARUA ROSE Var Aha Dedim Aradığım Bu. Oyunu İndirdim Yükledim Oyuna Girdim İlk Bir Adaya Yolluyor Sizi Orda Pek Fazla Adam Yok dedim Buda Diger Server Gibi. Ama Birden Junon Şehrine Işınlandım Yere Atılan Bir Kağıt İle Ve Gözlerime İnanamadım Etraf Ana Baba Günü Gibi

Evet Sonra Kasmaya Başladim Biraz Zor Oldu Ama Olsun. Oyunun En İhtiyaç Duyulan Karakteri Cleric Yani Süper Kahraman Gibi Bisey 40 lv oldugumda Junondan Dışarı Cıkıyım Dedim Yaratıklar Vuruyom 90 100 Böle Sonra Bişeyler Parladı Üstümde Onlarda Ne Dedim Bi Yaratığa Vurdum 300 400 o hızla 10 dk da 45 Oldum. Suan 56 levelim Ama Kayboldum Luna diye Biyere Işınlandım Ordan Çıkadamdım İşte Oyun Böle.

Oyunda Bana Ulaşmak İçin

Nick:Mecek
    Server:Herbarn (adı yalnıs olabilir ama 3. server)

Oyundan Resimleri İlerliyen Günlerde Göreceksiniz

Bunları Okudunuz Şimdi Asıl Mevzu

Oyunun Sitesi:http://www.aruarose.com/
    Üye Olma Yeri:http://www.aruarose.com/index.php?act=register
    İndirmek İçin:http://www.aruarose.com/index.php?act=downloads (Farklıs Serverlar Var Ben USA Serverindan Aldim 90 - 100 Arası Çektim)
    Üye Olmada Sıkıntı Çekenler İçin Biraz Bilgi

Account Information

Kulanıcı Adı xxxxxxxx
    Şifre *********
    Şifre Onayı *********

Forum Information(Bu kısım boş kalabilir ama forumu kullanamazsınız)

Kulanıcı Adı xxxxxxx
    Forumda Görünecek Ad xxxx
    Şifre ********
    Şifre Onayı *********

Personal Information

Ad xxxx
    Soyad xxxxxx
    E-posta Adresi xxxxxx@xxxx.xxx
    Gizli Soru (bura önemli burayı Sakın unutmayın) Annenizin Adı
    Cevab xxxxx

Hesabı Aktive Etme Olup Olmadıgını Hatırlamıyorum Ama Siz Gene E-posta Adresini Kontrol Edin Önemsiz Mesaj (Spam) Kutusunada Bakın

Classic Server

Experience Rate :1x
    Para : 1x
    İtem Düsme Olasılığı : 1x

Destiny Server

Experience Rate : 8x
    Para : 6x
    İtem Düsme Olasılığı : 1x

Hebarn Server

Experience Rate :30x
    Para :10x
    İtem Düsme Olasılığı :10x

Bu Arada Oyun Hakkında Bilgi Veremedim Çünkü Sizi Yalnış Yönlendirme İstemiyorum. Ama Forumda Oyun Hakkında Deneyimli Arkadaslar Vardı Onlar Bana Yardım Ederlerse Rehberde Hazırlarız.

İyi Oyunlar Oynamak İçin Değil Zevk Almak İçin Oynayın(Mesajımızıda Verelim )

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Speed Rose Online

Site Adı:http://www.srose-online.com/
    Üyelik Adresi:http://www.srose-online.com/index.php?link=reg
    İndirmek İçin:http://www.srose-online.com/index.php?link=downloads
    Hacking Toold Found Hatası İçin:http://forum.srose-online.com/download/file.php?id=371

Rateler

Experience Rate :200x
    Para :100x
    İtem Düsme Olasılığı :100x

Bazı İpuçları

İlk Class Olarak Hawker veya Soldier Açın Kasması Kolay Olsun Diye İlk Önce Dex veya Str yi Fulleyin Sonra Sen , İnt , Con ve enson Cha. Kelebekleri sakin öldürmeyin yanında bekleyin kendiliginden öldüğü zaman etrafınıza bi bakının yeşil zıplayan fasulye görürsünüz ona normal sakin vurmayin az exp alırsanız en güçlü skillinizle vurun. Beanler en çok forset of wisdom da kocaman bir ağaç var üstünde surat var oradaki clownları kestikçe çıkarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgiray1 -- 16 Temmuz 2008; 11:51:57 >

• Resimler

• Bikac hafta sonra buna başlıcam senden başka kac turk var oyunda kardes?
    eger sole bikac turksek guild olusturabiliriz.
  • abi bu oyunun kendine has özelligi nedir , yani normalde bu tarz oyunları sevmem ben ama kendine tarz güzerl bi özelligi var oynarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

abi bu oyunun kendine has özelligi nedir , yani normalde bu tarz oyunları sevmem ben ama kendine tarz güzerl bi özelligi var oynarım.

3 kişi olduk bile.Bide bu serverda kasma oranı nası zormu kolaymı ?
  • ben şuanda srose serverinde oynuyorum kasması normalde 100e kdr kolay ama oyunda bazı yerlerde(çok nadir olsada) kelebek çıkıyor ve bir bakıyorsunuz kendi kendine ölüyor sonra bi bakıyorsunuz parlayan bi bean çıkıyor 100 lvlda onu kesip 150-170 oluyorsunuz(vurduğunuz dmg ye bağlı)ve onları kesip 250 oluyorsunuz(korkmayın öyle 1 kesişte deil en az 15 tane lazım) sonra rebornla baştan...ben şuanda 3 stat fulledim hepsi fullenince prisona gidicem sroseyi deneyebilirsiniz sizde sadece deneyin diye yazdım ama siz bilirsiniz

arua rosede kasması türk serverine yakın diye biliyorum

edit:emre benim cabalda bi sorun vardı bu nedenle oynayamıyordum ve bu oyunu deniyim dedim ve oyun gerçekten sardı kısacası tavsiye ederimister benim oynadığım servere geç ister arua roseye geç karar senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 14 Temmuz 2008; 10:23:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe

ben şuanda srose serverinde oynuyorum kasması normalde 100e kdr kolay ama oyunda bazı yerlerde(çok nadir olsada) kelebek çıkıyor ve bir bakıyorsunuz kendi kendine ölüyor sonra bi bakıyorsunuz parlayan bi bean çıkıyor 100 lvlda onu kesip 150-170 oluyorsunuz(vurduğunuz dmg ye bağlı)ve onları kesip 250 oluyorsunuz(korkmayın öyle 1 kesişte deil en az 15 tane lazım) sonra rebornla baştan...ben şuanda 3 stat fulledim hepsi fullenince prisona gidicem sroseyi deneyebilirsiniz sizde sadece deneyin diye yazdım ama siz bilirsiniz

arua rosede kasması türk serverine yakın diye biliyorum

edit:emre benim cabalda bi sorun vardı bu nedenle oynayamıyordum ve bu oyunu deniyim dedim ve oyun gerçekten sardı kısacası tavsiye ederimister benim oynadığım servere geç ister arua roseye geç karar senin

Kafam karıstı acaba napsak? ya bunun setubunu indirsek oynasak sonradan mesela senin dedigin yere gecmek icin bi patch yeterli degilmi mu onlinedeki gibi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • party time sen hangi serverda oynuyosun bende geliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 14 Temmuz 2008; 11:00:41 >
  • ben srose de oynuyorum ama reklam yapmak gibi olmasın sitesi bu:http://www.srose-online.com/

ben client olarak indirdim ztn orda patch yok 500mb civarı oyunayrıca statları fulledim cleric oldum eğer canım isterse değiştiririm
  • arkadaşlar benimde orda bi charım var lvl 170 ama oyun sistemi hakkında bir çok şeyi bilmiyorum. eğer guild kuracaksak ben hemen geleyim. Türk guildi kurunca tırsarlar bizden :D:D
  • Turk guildi kurulacaksa haber verin geleyim hemen
  • Bu server'da oynadım 14x adamlarım war ama 100'den sonra kasması zorlaşıyor.İlk etapta kolay sonradan zor olunca insan sıkılıyor....
  • echo haklısın bu nedenle size srose yi tavsiye ediyorum çünkü oyundan bir süre sonra sıkılıyorsunuz ayrıca srose de bu adamdan sıkıldım yeni adam açıp kascam derdi de yokayrıca eğer çok kişi gelirse guild kurarız
  • Ben gelemem gelmem de zaten sıktı rose online bizim arkadaşlara yardım ediyorum RoseOn ile birlikte server kuruyoruz Türkiye Server ama belliki arkadaşlar bize destek olcağına köstek oluolar alınmayın ama yani öyle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Echo91

Ben gelemem gelmem de zaten sıktı rose online bizim arkadaşlara yardım ediyorum RoseOn ile birlikte server kuruyoruz Türkiye Server ama belliki arkadaşlar bize destek olcağına köstek oluolar alınmayın ama yani öyle...

Kim köstek oluyor bilmiyorum ama ben roseye merak sardım neye başlasam diye merak ederken sizin topici gordum ve 2 sayfa içinde hep şikayetler var.Kimse doğru düzgün memlun değil sürekli kapaniyor ve açılıyormuş,lag oluyormuş,bağlantıda problem varmış,oyunda kimse yokmuş ve daha biçok şikayet duydum sitenize bile girerken yazi hatasi var kaliteli bi sitesi bile yok şimdi sen bibaşkasının yerine kendini koysan ole bi topice girdikten sonra okadar mb ini harcarmısın o servera?
    ben kotalı kullanıcıyım o yuzden kaliteli ariyorum.
    tamam siz okadar emek verdiniz açtınız topici iyi güzel hoş fakat bunlar işin gerçekleri

• quote:

Orjinalden alıntı: Impavide

quote:

Orjinalden alıntı: Echo91

Ben gelemem gelmem de zaten sıktı rose online bizim arkadaşlara yardım ediyorum RoseOn ile birlikte server kuruyoruz Türkiye Server ama belliki arkadaşlar bize destek olcağına köstek oluolar alınmayın ama yani öyle...

Kim köstek oluyor bilmiyorum ama ben roseye merak sardım neye başlasam diye merak ederken sizin topici gordum ve 2 sayfa içinde hep şikayetler var.Kimse doğru düzgün memlun değil sürekli kapaniyor ve açılıyormuş,lag oluyormuş,bağlantıda problem varmış,oyunda kimse yokmuş ve daha biçok şikayet duydum sitenize bile girerken yazi hatasi var kaliteli bi sitesi bile yok şimdi sen bibaşkasının yerine kendini koysan ole bi topice girdikten sonra okadar mb ini harcarmısın o servera?
    ben kotalı kullanıcıyım o yuzden kaliteli ariyorum.
    tamam siz okadar emek verdiniz açtınız topici iyi güzel hoş fakat bunlar işin gerçekleri

Sen kafanı yorma bunların hiç bişi boş değil.Herşey zamanla olur öle şıp diye oturuvermez.RoseOn arkadaşımız tekrarlarmış ama sanırım sizde anlayacak kapasitede yok herhalde...Demiş Beta'nın testi yapılıyo diye. Neyse yha herkes özgürdür ;) biz Türkler oynasın diye oyunu kuruyoruz hata bizdeymiş.

• Türkiyede tutmaz bence bu oyun,
    bu arada konuyu açan arkadaşın koydugu server rateleri neler yuksekse oraya gecek.
  • emre srosenin server rateleri arua dan çok daha yüksek yani lvl sıkıntısı olmuyor

ayrıca echo ben ztn Türk serverine tekrar başlamayı düşünüyorum tabiiki buglar kapanınca ve oyun betadan çıkıncaayrıca srose de command sistemi var eğer başlıcaksanız söyliim birkaçını...

oyunda bir yerden bir yere giderken 10saat yürümüyorsunuz örnek vereyim:

adv. pla. dan junon polise gitceksiniz /go 3 yazıyorsunuz anında junondasınız...

ayrıca class seçerken görev yapmaya gerek yok:

örneğin muse olcaksınız tek yapmanız gereken /class muse yazıp enter e basmak diğerleride aynı şekilde

bunlar oyunda bayaa yardımcı oluyorlar ayrıca gelirseniz oyuna size başlangıç parası verebilirim böylece giysi ve silah sıkıntısı çekmezsiniz

• Evet Arkadaslar Yorumlar İçin Teşekürler Ama Bence Yüksek Rateli Serverlarda Arkaşlık Kurmak Çok Zor Party Sistemi Yok Herkez Tek Kasıyo.Ama Arua Rosede Öle Değil Party Olmadan Kasmak Zor Özelliklede Clericsiz Ama Siz Bilirsiniz. Arua Rose Ben Daha Türk Göremedim Ama Türk Guildi Kuracağım Şuan Para Biriktiriyorum.
  • murat bence yanlış düşünüyorsunsana oyunda tanıştığım 2 arkadaşımdan bahsedeyim

ben daha reborn 0ken clownların orda bi adam gördüm tek kasıyordu sonra bana party attı teşekkür ettim neyse biraz konuştuk sonra beanlar sayesinde 250 lvl olduk sonra reborn yaptık...neyse sonra gittik bir kişi daha geldi bizimle onunlada arkadaş olduk statları fulleyene kdr hep party yaptık sohbet ettik 3ümüzayrıca beanlar party olmadan fazla çıkmıyor bunuda söyliyim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.