Şimdi Ara

En Kullanışlı Ve Yararlı Yds Kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sonbahar dönemi yds sınavına hazırlanıyorum . Ayrıca ingilice muafiyet sınavına da hazırlanıyorum .Anadolu lisesi mezunuyum temelin biraz üstünde ingilizcem var . Bu sınavlara hazırlanmak için kitap bakıyorum . İçinde kısa hikayeler de olsun , grammer bilgileri de olsun, şöyle kalınca bir şey olsun . Var mı böyle bir kitap ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Ek olarak çıkmış soruları filan da içerenini de tavsiye edebiliriniz benim için. Yeni konu açıp kalabalık yapmayayım
  • öyle bir kitap yok tabii ki ama sen öyle bir set oluşturabilirsin. ELS yayınlarının English Through Reading diye bir kitabı var bununla reading olayını halledebilirsin. Akın yada YDS publishing yayın evlerinin deneme sınavı kitapları var bununla sınav ve test olayını halledebilrisin. Grammar çok kafaya takılacak bir şey değil ama Sana yine bulabilirsen çok da detaya dalmadan yine ELS in English Inside out kitabını yada Cesur Öztürk ün Building skills kitabını öneririm ama bunlara bir uzman (öğretmen ) eşliğinde çalışmalısın sınav için gereksiz sayılabilecek bir çok detay var çünkü bu kitaplarda. Bu arada YDS ile ilgili açıklamaların bulunduğu bir link vereceğim buraya da bir göz atabilirsin. Kolay gelsin.

SORUSUNA

• 3 seçenekten hangisini seçersinniz diye konu açacaktım...buraya yazayım bari dedim...
    1) cesur öztürk
    2) ilknur (altun şatıroğlu) hoca nın kitapları
    3) yediiklim yanıycılık
    hangisi daha iyi bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
  • drakyuz D kullanıcısına yanıt
    teorem ve akın dil'in kitaplarını neden düşünmüyorsunuz hocam?
  • bende istanbul üniverstesi yüksek lisans muhafiyet sınavına gireceğim. sınavı geçebileceğim, açıklayıcı bir kitap tavsiye edebilirmisiniz? teorem yayınlarının kitapları nasıldır?
  • http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=639506&sa=173245742

Bu kitap nasıldır arkadaşlar? Pratik bir şeyler arıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LahmacuN38 kullanıcısına yanıt
    Bir sürü yazım hatası, soru tekrarları, cevap anahtarı da hatalar, vs olduğundandır. Ben hayatımda bunlar kadar yüzsüz bir kurum görmedim. Kitaplarındaki hataları bulanlara başka kitaplarını hediye ediyolar ıs facebook sayfalarında gördüğüm kadarıyla. Kazı kazancılar gibi. 5 lira yatırıp bi lira kazanırsın onunla da sana başka kazıkazan kuponu verirler. Ondan da bişey çıkmayınca bütün paran gider.

Yediiklim ve de cesur öztürlün building skills kitabı YDS için birebirdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.