Şimdi Ara

En Makul Elektrikli Araba Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hata etmeyelim senin gibi üstadın önünde diye, tedirgin oluyoruz. Piyasa üstadı :)
  • maxfield kullanıcısına yanıt
    Zoe başlangıçta çok makul bir araçtır aslında. Sonra talep geldikçe fiyatları orantısız artırdılar. Fiyatı 1350 yapmışlar. Bir sürü iyi alternatif var o fiyatlara.
  • doğuştan elektrikli olmayan bir araç satın almayın.

Kona Skywell MG4 tercih edebilirsiniz o bütçe ile, vaktim var diyorsanız Kasım gibi BYD geliyor ona da bakabilirsin.
  • Cherry’nin 2024’te getireceği elektrikli de baya çok satacak gibi 400-500bine satacaklarmış

tanıtımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxfield -- 7 Ekim 2023; 20:9:33 >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    BYD geldi ama 1.600e geldi. Bence çok.

Kia Niro Ev kampanya yapmış. Şaşılacak durum Hepsiburada satılıyor

Kia Niro Ev Elegance Elektrikli 2023

• Bende Citroen ami düşünüyorum ama şöyle bir saçmalık var 6bin Euro avrupa fiyatı gelip burada 350bin TL istiyorlar.
    İnsan kendini enayi gibi hissediyor şu ülkede araba falan alacak şevk kalmıyor.
  • maxfield kullanıcısına yanıt
    Elegance boş paket ısı pompası dahi yok, seleflerine bakmadan almamak gerekli.
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    ami araba değil ki zaten elektrikli bisiklet.
  • KONA Elektrik Broşür (hyundai.com)

En Makul Elektrikli Araba Tavsiyesi

Kona elektrikli çok ekonomik şehir içinde ideal tüketim değerleri var.Yukarıda fiyat ve donanım özelliklerini içeren katoloğa bakabilirsiniz.

Bunun yeni versiyonu çıktı ve 2024 yılında ülkemizde olacak.Ama fiyatı eminim farklı olacaktır.

Eski model demezseniz bayilerde inceleyin ve ona göre karar verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 13 Kasım 2023; 11:21:53 >

• Elektrikli araclara uygulanan OTV ust matrahi 1250bin’den 1450bin’e cikartildi.

Togg’un fiyatını 2milyona çıkarabilmek için yapıldı deniyor. Yani %10 dilimindeki tüm araçların fiyatları yükselecek deniyor.

Ben de elektrikli araba almak istiyorum ama bu haberden sonra araçlar daha da ucuzlayacak bana kalırsa çünkü kimseye kredi verilmiyor. Kimse ikinci el arabasını istediği fiyata satamıyor. Onbinlerce yeni araba geliyor geçen aylardan sipariş. Kim alacak bunları?

Bence araba fazlalığından fiyatlar dolar bazında aşağı düşer daha da. TL fiyatı artabilir ama kenarda doları olanlar için bence iyi haber.

2milyon ustu arabalar %40’tan %10’a dusecegi icin ucuzlayacaklar. 400-500bin tl.

Atto 3, MG4 gibi zaten %10’da olanlar da ucuzlayacak. Insanlar atiyorum Mg4 luxury alacagima 200-300 veririm Mercedes Volvo alirim dlyecek o yuzden ucuzlama ihtimali var.

https://www.arabahabercisi.com/elektrikli-otomobil-otv-matrahlari-kasim-2023/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxfield -- 18 Kasım 2023; 12:4:39 >

• Dunya lideri Cinli geliyor cok ucuz olacak diye BYD Atto 3’u bekledik fos cikti.

Simdi de umudumuzhttps://x.com/dolubatarya/status/1729147672299479163?s=46&t=m-3V7SbWKbO8V06Mt45Zaw
  • Konuyu hortlatayım.🙂 Mini elektrikli arac kampanyasina denk gelen varmi? Citroen amy, arora,yuki gibi mini araclarda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.