Aslinda herkesin hava atmak icin jip aldigini sanmiyorum bu yaz didim deydim Inanin Yollar o kadar bozuk ki Arabayla dolasmak imkansiz dumduz yol bir anda krater e donusuyor ve istanbulda da Amortisor dayanmiyor Yane ha Turkiye yollar ha Arazi fark etmez yuksek arac sart...
quote:
Orijinalinden alıntı: aLLyC
Aslinda herkesin hava atmak icin jip aldigini sanmiyorum bu yaz didim deydim Inanin Yollar o kadar bozuk ki Arabayla dolasmak imkansiz dumduz yol bir anda krater e donusuyor ve istanbulda da Amortisor dayanmiyor Yane ha Turkiye yollar ha Arazi fark etmez yuksek arac sart...
+1----Zaten ondan yerli arabalar jip gibi Şahin Mahin
mitsubishi evo da 4x4
Yapılan araştırmalara göre ülkemizde 4x4 arazi araçlarının %85'i arazi yüzü görmüyor. yani asfallta kullanılıyor. Yollarımız o hale geldi ki jeep kullanıcılarına da hak vermiyor değilim.
arazide nasıldır bilmem ama en çok sevdiğim 4x4ler lincoln navigator infiniti qx56 range rover PORSCHE CAYENNE
porsche cayenne turbo dur heralde. piyasadaki en hızlı cip o. ayrıca arazi özellikleri filan da süper.
tasarım olarak infiniti QX45 süper!
4*4 land rover derim
Land Rover Discovery , tek geçerim
range rover supercharged
mod.suz 390 bg araba ötesi war mı yaw...???
range rover discovery4 hummer fx45 (benim dış görünüşünü en çok beğendiğim jip) tourag'i de unutmamak lazım...
İNFİNİTİNİN GÖRÜNÜMÜNDEN BAŞKA BİŞEYİ YOK.CAYENNENİNDE MOTORUNDAN BAŞKA BİŞEY YOK.EN İYİSİ RANGE ROVER VOGUE.
cayenne'i unutmuşum...
4x4 fiat panda ya dizel motor koysalar süper olucak valla!
dağ taş gez :) azıcık modifiye ettin mi... alta bir saç çektirip yüksek amortisör :)
Artık İstanbul bogaz koprusu bir işe yaramıcak ......
vw toureg bence en güzeli
Herkese merhaba arkadaşlar, telefon ve oyun forumundan buraya transfer oldum
eski bir topiğe canlılık getireyim dedim...
yeni mercedes ml cayenne s range rover sport ya da normal range rover arasında tercih yapsaydınız hangisi öne çıkardı?
Küçük sınıfta yeni rav4
Şehir jipi RAV 4 Arazi için Land Rover Discovery III