Bildirim
En para kredi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Krediye başvurduğunda kredi notun düşmez -
Başvurup olumsuz olursamı düşüyor acaba teşekkür ederim bu arada -
Hayır olumsuz olduğunda da kredi notunuz düşmüyor. Eskiden başvuru yaptığınızda kredi notunuzda düşüyordu fakat artık kredi notunuz bu işlemlerde düşmüyor. -
Anladım , hangi durumların ne kadar etkilediği konusunda kısa bi bilgi verme şansınız varmı -
Kredili Ürün Ödeme Alışkanlıkları Kredi Notunun %35’ini oluşturur. Mevcut Hesap ve Borç Durumu Kredi Notunun %35’ini oluşturur. Yeni Kredili Ürün Açılışları Kredi Notunun %11’ini oluşturur. Kredi Kullanım Yoğunluğu Kredi Notunun %10’unu oluşturur. Diğer unsurlar Kredi Notu'nun %9'unu oluşturmaktadır. -
nerde bu bilgi? -
Findekste. -
ben sorgulamalar ve başvurular puanı düşürüyor diye biliyorum.
link olarak varsa atar mısınız? -
Ben bir sitede okumadım bu bilgiyi Findeks üzerinden aldığım raporun en alt kısmında yazıyordu yani bunu bir link olarak atma imkanım yok sizde Findeks'e girip kendi şahsınıza ait bir raporu çıkartıp en alttaki rapor içeriği kısmını okuyarak bu bilgiye erişebilirsiniz. Sorgulamalar değil başvurular bir miktar düşürür ama oda 1-2 başvuru ile olacak iş değil başvurularınız olması gerekenden çok olursa bir miktar düşebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X