Şimdi Ara

En Popüler Online Oyunlar Listesi (online oyun arıyorum, online oyun önerileri)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Online oyunlar, Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de oyun piyasasının büyük bir kısmına hakim.

Biz de oyun severler için en popüler online oyunları yazımızda derledik.

Leauge of Legends (LOL)

5’er kişilik grupların yer aldığı oyunda her grubun harita üzerinde kendi bölgeleri yer alıyor. Oyunun konusu ve amacı grupların kendi bölgelerini korumaları, aynı zamanda topraklarını genişletmek için diğer grupların bölgelerine saldırmaları üzerine.

S4 League

S4 League, kişisel karakterinizi ve becerilerinizi oluşturup geliştirdiğiniz, dövüş üzerine kurulu bir oyun. Dünya üzerinde milyonlarca oyunsever tarafından oynanan bu oyun online strateji oyunları arasında da lider konumda.

Wolf Team

Wolf Team, tüm Dünya üzerinde geniş oyuncu kitlesi bulunan S4 League gibi karakter ve becerilerle oynanan bir online oyundur. Oyun üzerinde insan ve kurt olmak üzere 2 farklı karakter yer alıyor. Oyunda hangi karakteri seçerseniz ona uygun ekipmanlar alıyorsunuz ve oynadığınız sürece onları geliştiriyorsunuz.

World of Warcraft (WOW)

World of Warcraft yani WOW ücretli ve büyük boyutlu bir oyundur. Oyun içerisinde yaratık ve farklı karakterle savaşma üzerine kurulan bu online strateji oyunu Dünya üzerinde yüzbinlerce kişi tarafından satın alınmakta ve oynanmaktadır.

Travian

Web tabanlı bir strateji oyunu olarak piyasaya çıkan Travian, son yılların en çok oynanan online oyunları arasında. Oyunun konusu oyuncuların kendi köylerini kurup geliştirmesi, diğer köylere savaş açarak topraklarını genişletmesi üzerine. Travian’ın oyuncu sayısı son yıllarda oyun grafiklerinin de gelişmesiyle giderek artıyor.

Yazının tamamı için: http://www.mistik.org/en-populer-online-oyunlar-listesi.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.