|
Bildirim
Listenin nasıl oluşturulduğuna bakmak lazım. Webde kullanılan diller desek ne PHP hepsini ezer geçer.
C ve C++ low levelde ve performans odaklı kullanıldığı için neredeyse tüm cihazlarda oyunlarda donanım hızı gerektiren yazılımlarda mevcut. Hal böyle olunca geçemiyorsunuz. Assembly kullanan kaç kişi var. Ama elektronik sektöründe bir ihtiyaç. Orada da PHP kullanan olmaz. Liste saçma ve anlamsız. Visual Basic mi kaldı :) |
Sektörün içinden biri olarak listenin saçmalık olduğunu düşünüyor ve kendi ilk 5'imi yazıyorum. En çok aranan diller; 1) Javascript (Açık ara farkla. Özellikle ReactJS, arada bir ReactNative, veya AngularJS + Typescript veya Node.js bilen işsiz kalmaz) 2) PHP (Düz php api kodlama veya Özellikle laravel. Nadiren codeigniter. OOP hakimiyet şarttır) 3) SQL (Özellikle PL/SQL sorgu yazma bilen eleman bulunamıyor + arada bir Postgre) 4) Asp, C# veya .net (Hepsi ayrı zımbırtı, yine backend'de, özellikle finans sektörü çok arıyor) 5) Solidity (Yükselen yıldız. Birçok firma şuan arıyor. Blockchain kodlama. Ben hakim değilim.) Bu beşinin haricinde ilanlara çok nadir düşüyor. En azından türkiyede durum bu. |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
pyton çok şişirilme geliyor bana. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 8 Ocak 2023; 23:39:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
Visual basic dayanıyor |
|
|
Sektörün içinden biri olarak listenin saçmalık olduğunu düşünüyor ve kendi ilk 5'imi yazıyorum. En çok aranan diller; 1) Javascript (Açık ara farkla. Özellikle ReactJS, arada bir ReactNative, veya AngularJS + Typescript veya Node.js bilen işsiz kalmaz) 2) PHP (Düz php api kodlama veya Özellikle laravel. Nadiren codeigniter. OOP hakimiyet şarttır) 3) SQL (Özellikle PL/SQL sorgu yazma bilen eleman bulunamıyor + arada bir Postgre) 4) Asp, C# veya .net (Hepsi ayrı zımbırtı, yine backend'de, özellikle finans sektörü çok arıyor) 5) Solidity (Yükselen yıldız. Birçok firma şuan arıyor. Blockchain kodlama. Ben hakim değilim.) Bu beşinin haricinde ilanlara çok nadir düşüyor. En azından türkiyede durum bu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oKsyqeN -- 9 Ocak 2023; 17:11:37 > |